Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 733)
Filtruj recenzje
3 734 wyniki
Oceny podróżnych
1 341
1 510
595
184
104
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
1 341
1 510
595
184
104
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
21 z 26 wśród 3 734 recenzji
Zrecenzowano 13 listopada 2016 z urządzeń przenośnych

Piękna okolica!! Cudny widok z tarasu!! Dobre jedzenie!! Wbrew pozorom w tak dużym hotelu bardzo cicho i spokojnie. W tym terminie nie bylo problemu z leżakami przy basenie. Brakowalo mi tylko plaży hotelowej. Niestety plaża publiczna i to taka na której kradną!!!
Sam hotel robi wrażenie na wejsciu, piekne lobby całe w kwiatach. Niestety same pokoje i korytarze zostawiaja wiele do życzenia. Stare meble, stare wykladziny. Wszystko wymaga gruntownego rementu choc podobno prace już trwaja na wyżysz pietrach? Pokoje sprzątane codziennie. Bardzo mila obsługa choc czasami w barze zdarzało sie ze barmani mieli problem z podaniem wydziwianego drinka bo robili oczy wielkie i mowili że tak się nie pije!!!
Animatorzy przesympatyczni!!! Pozdrawiamy Michael Do około bardzo dužo sklepów i barów. Nastepnym razem zastanowilabym sie nad opcją z samym sniadaniem bo jest co zjesc i to za nie duże pieniadze!!!
Podsumowujac. Jesli nie lubisz siedziec w pokoju hotelowym i potrzebujesz sie tylko przespać i wykapac w nim to hotel jak najbardziej godny polecenia!!
P.S.
polecam wycieczke zwiedzanie wyspy. Koszt 60 pare € ale cały dzien na zewnatrz z obiadem i wodą mineralnà i wstepem do wszystkich atrakcji. Naprawde warto, przede wszystkim objazdowka miedzy wulkanami drogą tylko dla autobusow!!!! Pięknie!!!!

Data pobytu: listopad 2016, podróż z rodziną
3  Dziękujemy, Anna B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GMTeguise, Zastępca Menadżerka, Hotel Grand Teguise PlayaOdpowiedź udzielona 4 grudnia 2016

Drogi Gościu,
Został fantastyczne czytając komentarze!. Z pewnością nie zabraknie podzielić się miłe komentarze z pracownikami.
Mamy nadzieję, że pomoże to w przyszłości okazję i pozostanie do tego czasu, z naszymi życzeniami.
Z poważaniem,
Laura Diaz - Zastępca Menadżerka

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 października 2016 z urządzeń przenośnych

Hotel w trakcie odnawiania, nasze pokoje stare, ale czyste. Codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki. Jedzenia ile dusza zapragnie! Smaczne, chociaż niektóre potrawy niespecjalnie udane. Owoce morza pyszne, kawa paskudna.
Obsługa przyjemna. Pozdrawiam dziewczynę od animacji!

Data pobytu: październik 2016, podróż z ukochaną osobą
2  Dziękujemy, Patrycja K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GMTeguise, Zastępca Dyrektora, Hotel Grand Teguise PlayaOdpowiedź udzielona 29 października 2016

Drogi przyjacielu, a gościem,
Naprawdę dziękujemy za miłą rekomendację i mają nadzieję na przyjemność powitać Państwa wkrótce.
Laura Diaz - Zastępca Dyrektora

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 października 2016

Fajny hotel , wszystkie hotele z widokiem na ocean, bardzo sympatyczna osbługa i doskonały team animatorów. Hotel z formułą all inclusive : Doskonałe menu dla każdego o szerokim asortymencie , owoce morza, lody, świeże owoce, szampan ! na śniadanie... Nawet wybredny gość znajdzie coś dla siebie. Czysty obiekt z basenami położony przy plaży ogólnodostępnej i promenadzie oraz w centrum Tequise ze sklepikami, barami itd. Pokoje funkconalne , aczkolwiek niewielkie, ale nie warto dopłacać do superior - każdy ma widok na ocean. W czerwcu niestety był front pogodowy i dość wiało (w basenie i oceanie niestety chłodna woda), ale słońce mocne i można się poparzyć jego promieniami - koniecznie trzeba stosować wyższe faktory filtrów, bo poranne słońce zza mgły potrafi spalić skórę niektórym.
Warto pojechać do narodowego parku Timanfaya, żeby podziwiać "marsowe widoki" w tej części wyspy i zobaczyć w tym miejscu jedyne na świecie mini kraby albinosy oraz plantacja/ogród egzotycznych kaktusów. Polecam hotel, destynację również , jedynie może bardziej w lipcu i sierpniu.

Wskazówka dotycząca pokojów: Dobrze wybrać pokój najniżej bo wszędzie blisko (restauracja, recepcja, basen, plaża), nie trzeba czekać na windę
  • Data pobytu: czerwiec 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, MK1964
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GMTeguise, Zastępca Menadżerka, Hotel Grand Teguise PlayaOdpowiedź udzielona 24 października 2016

Drogi Gościu,
Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że pomoże to w zaplanowaniu wycieczki. To daje nam energię, aby utrzymać dobrą pracę.
Jeszcze raz dziękujemy i mamy nadzieję, że mieli okazję powitać Cię z powrotem na kolejną wizytę do Lanzarote.
Laura Diaz - Zastępca Menadżerka

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 października 2016 z urządzeń przenośnych

Nikt nie lubi bezsensownie wydawać pieniędzy a mnie się to udało jak nigdy dotąd
Hotel niechlujny brudne stare łazienki poplamione wykładziny stare meble z brudną tapicerką wszechobecny smród papierosów(pali się wszędzie przy śniadaniu przy obiedzie na basenie nie ma miejsca na zewnątrz gdzie można wypić kawę poczytać posiedzieć bez obecności palących zakazy są proformą )na basenie odpadające płytki nie czyszczone prysznice stoliczki z zarodnikami grzyba w pokoju bardzo brudne wloty klimatyzacyjne extra terapia zdrowotna dla alergików w cenie niestety robaczki to chyba były pluskwy bardzo brzydki zapach na korytarzu dlatego wiecznie otwarte okna a na wszystkie pytania lub próbę rozmowy jedna szablonowa odpowiedź bardzo aroganckiej obsługi w recepcji
PROSZĘ iść na skargę do dyrekcji i bardzo zadowolona z siebie pani L z szablonową odpowiedzią proszę państwa to jest Hiszpania (przed hotelem wisi flaga U E )................
A szkoda bo cudowni ciężko pracujący ludzie w restauracji i barach sama wyspa urocza
Hotel w obecnym stanie to max dwie gwiazdki
Aaaaa prawda są wyremontowane wyższe piętra za specjalną dopłatą tak zresztą jak czajnik w pokoju woda do picia brak widok na morze chociaż 95%pokoi jest z widokiem na morze
Zatem jak państwo lubicie wyrzucać swoje pieniądze to polecam
Zdjęcia do dyspozycji zainteresowanych są mocne polecam

Data pobytu: wrzesień 2016, podróż z ukochaną osobą
7  Dziękujemy, Krystyna P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GMTeguise, Zastępca Menadżerka, Hotel Grand Teguise PlayaOdpowiedź udzielona 24 października 2016

Chciałbym przede wszystkim powiedzieć, jak przykro czujemy się nauczyć, że nie byliśmy w stanie spełnić Państwa oczekiwania i mogę was zapewnić, że otrzymuje najwyższą wagę do swoich uwag w celu utrzymania naszego standardu. Znając swoją opinię o naszym hotelu jest dla nas bardzo ważne, ponieważ naszym głównym celem jest, aby oferować najlepsze usługi dla naszych gości, co jest możliwe tylko wtedy, jeśli pozwolisz nam znać nasze braki Acerca

Oni mogą wystąpić losowo Opisano sytuację ze względu na bliskość naszego hotelu do morza i było związane z siłą pływów i kierunku wiatru, ale zniknie tak szybko, jak te zmienione (osobliwość kanalizacji na wyspie Lanzarote).

Proszę przyjąć moje przeprosiny za nieprzyjemny pokojówki trzeba było. Po przeczytaniu poczty Włożyliśmy wszystkie nasze obawy w komentarzach w celu poprawy wzrost sytuację esta a ja osobiście mam w kontakcie z osobą odpowiedzialną za departamenty zaangażowane zapewnienia lepszego monitorowania w celu uniknięcia, że ​​nasi goście czują się nieswojo w naszym hotelu ,

Biorę możliwość poinformować, że byłoby to zaszczyt zobaczenia wkrótce ponownie w naszym hotelu i poznać swoją osobistą opinię jedenaście innych.

Dla nas w Grand Teguise Playa Twoja opinia jest darem. Bądźcie pewni swoich uwag, które osiągnęły we właściwym miejscu. I jako zastępca kierowniczkę kompromisu z nimi i jestem do Państwa dyspozycji przez co mogą być potrzebne.

Z poważaniem,
Laura Diaz - Zastępca Menadżerka

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 września 2016 z urządzeń przenośnych

Piękny klif urocza piaszczyste laguna dobra obsługa w restauracji i w barach - tyle plusów
Po raz pierwszy nie potrafiono wskazać mi żadnego miejsca na zewnątrz gdzie mógłbym wypić kawę lub drinka bez smrodu tytoniu - pali się przy śniadaniu pali się na basenie a pety roznosi wiatr pali się pod znakami zakaz palenia
Nie można spać do 24 bo " genialna" dyrekcja urządza wieczory disco tuż pod balkonami
Pani L klasę hotelu poznaje się po tym że wyjeżdża z niego zadowolony palacz jak i niepalący i ten co chce spać i ten co woli tańce do późna
Burzenie tego kompromisu świadczy o braku profesjalizmu dyrekcji

Data pobytu: wrzesień 2016, podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, antti-puska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GMTeguise, Zastępca Menadżerka, Hotel Grand Teguise PlayaOdpowiedź udzielona 1 października 2016

Drogi Gościu,
Mój zespół i ja jesteśmy bardzo wdzięczni, że próbujesz pomóc nam udoskonalić. Przykro nam, że doświadczenia z nas nie spełnił Twoich oczekiwań, chociaż staramy się każdego dnia, aby zrobić wszystko, aby nie dopuścić do tego dojdzie.
Program animacji jest wliczone pakiet urlop akceptujesz i zapłacić.
Harmonogram wykonaj poprzednią umowę z touroperatorów i prawa w miejscu (nie powinny iść dalsze 11:30 pm) program został poprawnie wyświetlane na panelach przez hotel.
Zasady palenia w Hiszpanii ustanowienie obszarów objętych nie palą obszarów; można palić na otwarty teren to przypadek siedzi na zewnątrz restauracja z tarasem.
I za bardzo ciekawe i pomocne swoje punkty widzenia sygnałów dla palących. Muszę powiedział, niż nas niepalących, miał wielki krok na kiedy palacze zakazano bliskich obszarach. Ale muszę przyznać, że otwarte obszary nie zostały uwzględnione w tym zakazu, a nawet jeśli nie lubią, a dym przechodzi przez powietrze, ta walka będzie trwała do tego jest całkowicie zakazać. Hotel umieścić sygnały i daje zalecenia, ale nasz personel i procedury są zorientowane, obsługa nie koncentruje się dyscyplinować lub zachowania Kontrola gościem.
Biorę możliwość poinformować, że byłoby to zaszczyt zobaczenia wkrótce ponownie w naszym hotelu i znać po raz kolejny swoją osobistą opinię.
Z poważaniem,
Laura Díaz González - Zastępca Menadżerka

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji