Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 396)
Filtruj recenzje
3 396 wyniki
Oceny podróżnych
1 543
1 158
494
136
65
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
1 543
1 158
494
136
65
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
26 z 31 wśród 3 396 recenzji
Zrecenzowano: 25 października 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel w porządku. Pokoje duże dobrze wyposażone.Wifi jedynie w lobby w cenie. Obszerne łóżko . Posiłki smaczne. Miła i pomocna obsługa. W hotelu miał być podgrzewany basen , niestety nie działał. Dużo atrakcji ciekawe animacje i zabawy. Piękny widok.

Data pobytu: październik 2017, podróż z rodziną
Dziękujemy, Wacław B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: May M, Director de Relaciones Públicas, Occidental Lanzarote PlayaOdpowiedź udzielona 26 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear guest;
First of all let me thank you for sharing your comments regarding your experience in our Occidental Lanzarote Playa Hotel. It is very nice to learn that you enjoyed in general all our services even we would like to outline that one of the main pools is always heated reaching a maximum of 26 degrees; although it is an outside pool and it temperature depends on the external conditions also.
On the other hand I am happy to inform that we already have free wifi everywhere in the hotel. So we really hope to have a future opportunity to welcome you again and suceed all your expectations.
Kind Regards
May Martínez
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 października 2017

Świetny hotel, wygodne pokoje, znakomite jedzenie, przygotowywane na oczach gości,przemiła obsługa, pyszne drinki,nierozwodnione piwo,regularnie sprzątane pokoje..... Mogę tak pisać bardzo długo. Szczerze polecam ten hotel, najlepszy, w jakim dotychczas byłem. Pozdrawiamy p. Martynę!!!
P.S. Pocztówki wysyłane z kiosku z prasą nie docierają...

  • Data pobytu: wrzesień 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Barcelo Hotels & Resorts
1  Dziękujemy, durczoka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: May M, Director de Relaciones Públicas, Occidental Lanzarote PlayaOdpowiedź udzielona 21 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear Durczoka;
Thank you for the great feedback of your recent holiday experience at our Occidental Lanzarote Playa; guest satisfaction is our number one goal and there is nothing better than achieving that, we are happy our hotel and staff were able to meet all your needs during your stay.
To be considered the best hotel in which you have stayed is without doubt a great compliment for all of us.
We are very happy to see that you enjoyed all our services and facilities and we really would like to welcome you again in a near future.
Best Regards
May Martínez
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 października 2017

Kupilam wakacje all inclusive na Lanzarocie w hotelu Occidental Lanzarote Playa razem z chlopakiem. Obydwoje jestesmy bardzo rozczarowani hotelem,wyzywieniem i obluga w tym hotelu. Bylam wczesniej na Gran Canarii, Fuerteventurze,Majorce,Maderze,Tunezji i we Wloszech. Ten hotel byl najgorszy. Nigdzie indziej nie musialam placic za internet czy wode w butelce majac wykupiony pakiet all inclusive. Sniadania,obiady i kolacje bardzo slabe. Monotonne ,skromne strasznie. Maly wybor i wiekszosc dan codziennie tak samo. Z sera, szynki i pieczywa ktore zostalo ze sniadania robili zapiekanki na kolacje. Z jajek ugotowanych na twardo robili potem jajka faszerowane. Itp. Mieso bylo wydzielane przez kucharza, max 2 sztuki na osobe! Wow! Dla mnie to nowosc. Hotel jest przeciez 4-gwiazdkowy!Butelki z woda byly w lodowkach i tylko kelner mogl podac. Poza restauracja byly w lodowkach na monety, za 1.50euro za sztuke! We wszystkich innych hotelach w jakich bylam ,woda w butelkach byla za darmo ale nie w tym! Kawa w pokoju hotelowym zostala dana nam tylko w pierwszy i w siodmy dzien naszego pobytu a powinna byc codziennie.Woda w basenie zimna. Nawet w basenie dla dzieci.Chlopak byl spytac to managerka go zignorowala i powiedziala,ze jest ciepla. Na drugi dzien poszedl spytac kolega to jemu,ze podgrzewacz zepsuty! Woda w oceanie byla cieplejsza. Raz nawet nie mogli znalezc chetnych go gry w wodzie bo taka byla zimna. Animatorzy beznadziejni. Robili minimum i tylko patrzyli na zegarek ile im zostalo by odwalic swoje. Wieczory nudne. Wiele osob gralo w karty. Nie kazdego bawi 3 facetow spiewajacych opere i tym podobne rozrywki.Drinki robili nie na widoku, prawie sam sok i woda. Slabe ,ze mozna bylo pic i pic i byc trzezwym. Standardowy drink Mohito byl platny! wow! Obsluga hotelu tez na marnym poziomie. Nasi znajomi poszli na recepcje spytac,czy zamiast 12-tej moga opuscic pokoj o 15-tej bo mieli pozny lot. Dowiedzieli sie,ze nie (chyba ze zaplaca) bo jest pelen hotel a to nieprawda. Nie bylo pelnego oblozenia hotelu. Jesli ktos widzi,ze w hotelu jest jakuzzi i sauna to niech szykuje spore pieniadze - jakuzzi 10euro za 30 min od osoby a sauna 10 euro za godzine od osoby. Hotel ladnie wyglada,basen tez ale strasznie oszczedzaja na turystach. Jeszcze takiego zdzierstwa to nie widzialam a jak wspomnialam bylam w kilku hotelach. Nie polecam tego hotelu, szczegolnie dla ludzi ktorzy lubia dobrze zjesc.

  • Data pobytu: wrzesień 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Anna R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: May M, Director de Relaciones Públicas, Occidental Lanzarote PlayaOdpowiedź udzielona 18 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear Anna;
Although we sincerely regret your disappointment with your stay in our Occidental Lanzarote Playa, we would like to thank you for sharing your comments as it will help us to identify the possible areas of concern and act immediately so as to enhance our future guests' experience among us.
We understand reading your review that apprently you were not properly informed about your All Inclusive type of meal plan upon reservation and would like to take the opportunity to point out that,as reported on our website, the All Inclusive is related to drinks, meals , snacks and the entertainment program; the room safes, Jacuzzi and Sauna service etc... are reported to be available against an extra charge.
regarding the water we provide with a welcome bottle in the room and we have water dispensers throughout the hotel. The reason why bottles o waters can be collected only by the staff is just a service reason as we make the drink service at the tables. I am sorry that this was not to your liking.
To finish; We have also taken good note of your remarks on the dining expériences and sincerely lament reading that we fell short of your culinary expectations on this occasion, although I would like to take the opportunity to point out that our Executive Chefs follow a two weeks menu rotation including a wide array of both local and international delicacies to cater for all diet requirements and please the most demanding palates, this is why we are sorry to read that we were not able to conquer yours and will make sure to discuss your critics with our team.
Once again, thank you for your visit and constructive critics, we hope that you had a nice journey back home.
Kind Regards
May Martínez
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 września 2017

Hotel bardzo fajny, duży, trochę na uboczu Costa Tequise ale nie czuć tego w codziennym użytkowaniu. Do miasta kursuje bezpłatny bus. Pokoje duże, codziennie sprzątane,Łazienka czysta i ręczniki wymieniane codziennie. Mieliśmy pokój z widokiem na ocean, bez dopłaty a jedynie wystarczyło być miłym w recepcji przy zameldowaniu. Jedzenie super i każdy coś dla siebie znajdzie bez problemu. Pyszna pizza na kolację, w żadnym z hoteli takiej pycha nie jadłem. Mięso i owoce morza również. Dużo owoców. Bary pod recepcją i przy basenie super , drinki dobre (tak mowiła żona) ja piłem whisky. Kawa z ekspresów dobra. Baseny czyste i duże. Raczej nie było problemów z leżakami pomimo dużego obłożenia w hotelu ale Anglicy zajmują miejsca juz rano ręcznikami.Plaża mała i kamienista ale wiedzieliśmy o tym przed wyjazdem. Ogolnie pobyt super i polecam każdemu taki wypoczynek.

Data pobytu: wrzesień 2017
Dziękujemy, adamp777
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: lanzaroteplayaguest, Guest Relations Manager, Occidental Lanzarote PlayaOdpowiedź udzielona 23 września 2017

Drogi adamp777,
Powtórzy goście są dla nas bardzo ważni! Dziękujemy za przesłuchanie, przez dźwięk, który świetnie się bawiliśmy!
Mamy nadzieję, że pomoże to w zaplanowaniu wycieczki.
Mamy nadzieję, że wkrótce wrócimy do Waszego drugiego domu Occidental Lanzarote Playa!

May Martinez
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 września 2017 z urządzeń przenośnych

Właśnie wróciliśmy z tygodniowego pobytu w OLP. Pomimo dość sporych rozmiarów hotelu nie odczuwa się natłoku ludzi. Pokoje są spore I wyglądają rzeczywiście jak na zdjęciach z oferty, może niektóre elementy wymagają odświeżenia ale nie ma się co czepiać jest czysto I ładnie. Główny basen jest dość spory I każdy znajdzie miejsce dla siebie. Obsługa utrzymuje cały czas teren w czysteści co jest bardzo miłe, jedynym minusem jest brak podgrzewanej wody w basenie co w godzinnach przed południowych, czyli do czasu aż słońce nie zacznie ostro grzać może stanowić drobny problem. Hotel zapewnia sporo atrakcji: zabawy prowadzone przez animatorów (w tym Polkę -Martinę) zorówno dla dorosłych I dla dzieci. Można również pograć w tenisa, minigolfa, bule, skorzystać z sauny, siłowni masaży I wielu innych atrakcji. Dla maluchów troszke dalej od głównego basenu jest wydzielony teren z basenem parkiem linowym itp co stanowi dodatkowy plus zwłaszcza dla ludzi którzy szukają relaksu z dala od dzieci. Jeśli chodzi o jedzenie I drinki to nie da się inaczej określić niż PRZEPYSZNE. Wszystkiego jest tyle, że nie ma szans aby skosztować każdej z potraw. Mnóstwo owoców morza, ryb, mięs (codziennie coś innego) dodatki w postaci cudnych kanaryjskich ziemniaczków, frytek itp, warzyw pod różnymi postaciami, owoców, koktajli, soków, deserów I PIZZY która na szczęście była jako jedyna codziennie (kilka różych typów), była ona tak dobra że nikt nie mógł sie jej oprzeć I każdy cieszył się że znów może jej skosztować. Wyrazy szacunku dla obsługi, począwszy od Pań sprzątających, przez kelnerów (dla nich specjalne uznania), barmanów aż po recepcjonistów - wszyscy bardzo pomocni, uśmiechnięci, mili pomimo tego że BARDZO ciężko pracowali od samego świtu do późnej nocy. Wszyscy bardzo miło nastawieni do Polaków, często starali się powiedzieć choć pare słów po polsku. Hotel z czystym sumieniem godny polecenia minusem dla jednych, choć plusem dla innych jest odległość od centrum miasta I pięknych plaż - spacerek promenadą zajmuje ok 30-40 minut, można oczywiście podjechać bezpłatnym autobusem, który kursuje co godzinę. Reasumując, warto odwiedzić ten hotel, obsługa przykłada starań aby każdy z gości czuł się rozpieszczony - w końcu czy nie na tym polegają wakacje

Data pobytu: wrzesień 2017, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, shadownaughty
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: May M, Director de Relaciones Públicas, Occidental Lanzarote PlayaOdpowiedź udzielona 16 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear guest;
Thank you for taking the time to share your comments with us. There is nothing more satisfying than to know that you enjoyed your stay with us and that our team went above and beyond.
Thank you for sharing your feedback on our resort . We will pass on your valuable comments to the entire team at the hotel.
We look forward to welcome you and your family back to Occidental Lanzarote Playa in the not too distant future.

Warmest regards,
May Martinez
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji