Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 154)
Filtruj recenzje
3 154 wyniki
Oceny podróżnych
1 443
1 074
454
124
59
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
1 443
1 074
454
124
59
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
35 z 40 wśród 3 154 recenzji
Zrecenzowano 28 lipca 2017

Hotel i caly pobyt bajka. Przyjazna obsługa, czyściutkie pokoje, piekne lobby. Bez walki o miejsce na stołówkę czy leżaki. Wszystko ekstra! Jedzie i alkohol mega! Jedynie woda w basenie za zimna!! Byliśmy tam z przyjaciółmi i bardzo polecamy!!

  • Data pobytu: lipiec 2017, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Barcelo Hotels & Resorts
Dziękujemy, Evenilla
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: lanzaroteplayaguest, Director de Relaciones Públicas, Occidental Lanzarote PlayaOdpowiedź udzielona 29 lipca 2017

Szanowni Państwo Evenilla,
Dziękujemy za poświęcenie czasu i podzielenie się z nami swoją opinią o pobycie w hotelu Occidenal Lanzarote Playa. Naszą największą satysfakcją jest wiadomość, ze spędziliście Państwo niezapomniane wakacje. Mamy nadzieje spotkać się ponownie.
Z poważaniem,
May Martinez

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Wspaniały przestrzenny, czysty hotel. Wspaniała obsługa, czas na basenie rozweselają cudowni animatorzy, zapewniają świetną zabawę zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Restauracja duża z jedzeniem na 5 gwizdek. Polecam dla par jak i dla rodzin.

Data pobytu: lipiec 2017, podróż z ukochaną osobą
2  Dziękujemy, brzydal05
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: lanzaroteplayaguest, Director de Relaciones Públicas, Occidental Lanzarote PlayaOdpowiedź udzielona 29 lipca 2017

Szanowni Państwo brzydal05,
Dziękujemy za poświęcenie czasu i podzielenie się z nami swoją opinią o pobycie w hotelu Occidenal Lanzarote Playa. Naszą największą satysfakcją jest wiadomość, ze spędziliście Państwo niezapomniane wakacje. Mamy nadzieje spotkać się ponownie.
Z poważaniem,
May Martinez

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 lipca 2017

Hotel duży, ale nie przytłacza. Obawialiśmy się dużej ilości dzieci i hałasu, ale miło się zdziwiliśmy panującym spokojem. Baseny dla dzieci i miniklub mieści się w miejscu odosobnionym. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Kuchnia smaczna, napoje dobre, duży wybór drinków. Duży plus dla hotelu za bezpłatny autobus do centrum miejscowości. Animacje w dzień standardowe jak wszędzie (aqua aerobik, water polo itd). Animacji wieczornych z udziałem animatorów brak. Wieczorami ładne koncerty w holu ( pianista, gitarzysta, zespół argentyński ). Pokoje hotelowe z ładnym widokiem na ocean i pobliską plażę. W pobliżu hotelu promenada prowadząca do centrum Costa Tequise, jest gdzie spacerować. Minusem są baseny hotelowe z zimną wodą, porównywalna temperatura wody jak w oceanie. Ogólnie hotel spełnił nasze oczekiwania i możemy polecać go innym.

Wskazówka dotycząca pokojów: Polecamy pokój z widokiem na ocean.
  • Data pobytu: lipiec 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Roma C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: lanzaroteplayaguest, Director de Relaciones Públicas, Occidental Lanzarote PlayaOdpowiedź udzielona 20 lipca 2017

Szanowni Państwo Roma C,
Dziękujemy za poświęcenie czasu i podzielenie się z nami swoją opinią o pobycie w hotelu Occidenal Lanzarote Playa. Naszą największą satysfakcją jest wiadomość, ze spędziliście Państwo niezapomniane wakacje. Mamy nadzieje spotkać się ponownie.
Z poważaniem,
May Martinez

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Super hotel zwłaszcza dla rodzin z dziećmi super animatorzy polecam .Bardzo dobra lokalizacja.Blisko plaża.Duże baseny.Wspaniałe jedzenie.Na plus jest to że jest polska animatorka pani Martina (dzięki za urodziny Wojtka)

Data pobytu: lipiec 2017, podróż z rodziną
2  Dziękujemy, marcinkopera
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: May M, Director de Relaciones Públicas, Occidental Lanzarote PlayaOdpowiedź udzielona 9 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Marcin;
First and foremost we would like to thank you for the praising review you shared following your recent visit to our Occidental Lanzarote Playa hotel and are delighted to read that we were able to match your expectations.
We are thrilled you enjoyed the varied entertainment program organized by our professional team and enhanced by their genuine friendliness and enthusiasm to make sure all guests joining into the daily activities are having a memorable moment among us and we will certainly not fail to share your congratulations with the entire team.
Thank you again for this heartwarming review of your stay with us, we look forward to your next visit.
Kind Regards
May Martínez
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 lipca 2017

Hotel zasługuje na swoje 4 gwiazdki. Położony jest w cichej i spokojnej okolicy, 30 minut spacerem do centrum miasta. Pokoje przestronne, sprzątane codziennie. Jedynym minusem wydaje się być fakt, że Lobby Bar otwarty jest dopiero od godziny 15. Jedzenie smaczne, na szczególne wyróżnienie zasługuje wieczór z kuchnią kanaryjską oraz restauracja La Geria. Obsługa w recepcji jest bardzo miła i pomocna. Widać, że animatorzy się starają, jednak hotelowi brakuje stałego miejsca do prowadzenia animacji.

  • Data pobytu: lipiec 2017, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Justyna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: May M, Director de Relaciones Públicas, Occidental Lanzarote PlayaOdpowiedź udzielona 8 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Justyna;
By the sound of your words you had a very nice stay and that is sth that we really appreciate as there is nothing more important to us than our guests satisfaction.
It is fantastic to read that you enjoyed or food options as our chefs are constantly working to offer to our guest a selection of local and international dishes to cater for all diet requirements and please the most demanding palates, we are therefore very pleased that we could satisfy yours.
Thanks again for your nice words, we hope to have the opportunity to welcome you in a near future.
Best Regards
May Martínez
Guest Experience Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji