Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 08:30 - 17:30
Wyróżnione recenzje
Super szkola nurkowania

Szkola nurkowania z bardzo dobra obsluga, instruktorzy mili, pomocni i profesjonalni w swoim fachu... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 28 października 2017
Jerzy Z
z urządzeń przenośnych
Suuuuuper szkoła i dobra oferta

15 września 2017r nurkowaliśmy z instruktorami tej szkoły w oceanie (pierwszy raz) Nurkowanie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 24 września 2017
Włodzimierz G
,
Warszawa, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (761)
  
Recenzje (761)
Filtruj recenzje
761 wyniki
Oceny podróżnych
680
55
11
10
5
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
680
55
11
10
5
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 761 recenzji
Zrecenzowano: 28 października 2017 z urządzeń przenośnych

Szkola nurkowania z bardzo dobra obsluga, instruktorzy mili, pomocni i profesjonalni w swoim fachu. Oferta kursow bardzo atrakcyjna. Przy nastepnej wizycie wakacyjnej napewno skorzystamy z ich uslug jeszcze nie raz.

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2017
1  Dziękujemy, Jerzy Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: oscarheras, Director Comercial, Native Diving LanzaroteOdpowiedź udzielona 7 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Cześć chłopaki! bardzo dziękuję za miłą recenzję :) See you next summer then for a bit more diving!

Take care and see you soon,
Oscar
Native Diving Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 września 2017

15 września 2017r nurkowaliśmy z instruktorami tej szkoły w oceanie (pierwszy raz) Nurkowanie odbyło się w Puerto del Carmen. Koszt 100 euro obejmował: przewóz z/do hotelu, kompletne wyposażenie i sprzęt, instruktarz, opiekę instruktora (jeden na dwie osoby) i oczywiście sam nurkowanie, które składało się z dwóch 40 minutowych zejść pod wodę (5-6m i 10-12m). Instruktorzy mówią co najmniej w sześciu językach: hiszpański, angielski, niemiecki, francuski, czeski i migowy (pod wodą), tak więc porozumienie na brzegu i w wodzie jest bezproblemowe. Instruktorzy oczywiście traktują uczestników trochę jak małe dzieci ale jest to w pełni zrozumiałe z uwagi na bezpieczeństwo. Przejrzystość wody i temperatura wspaniałą, ilość stworzeń morskich mniejsza niż na rafach w Egipcie lecz nie jest to bezrybie. Warto wziąć ze sobą skórki banana, które ryby po prostu pochłaniają. Impreza trwa pół dnia. Naprawdę warto spróbować.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2017
Dziękujemy, Włodzimierz G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: oscarheras, Director Comercial, Native Diving LanzaroteOdpowiedź udzielona 25 września 2017
Tłumaczenie Google

Dziękuję bardzo za uwagi! Thank you for your nice review and hope to see you again and start your Open Water course!

Do zobaczenia wkrótce!
Oscar
Native Diving Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 kwietnia 2016

Bardzo profesjonalne miejsce oraz super załoga. Robiłam w kwietniu kurs Open Water Diver i szkolenie było naprawdę dobrze przygotowane. Cierpliwi ludzie i towarzyszący całej nurkowej przygodzie entuzjazm sprawiły, że szkolenie były bezstresowe i na dużym luzie. Native Diving to najlepsza rzecz na Lanzarote, bo to nie tylko nurkowanie, ale i mega fajni ludzie :)

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2016
Dziękujemy, superszpons
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jose Luis G, Director de Relaciones Públicas, Native Diving LanzaroteOdpowiedź udzielona 14 maja 2016

Dziękuję bardzo !! Do zobaczenia wkrótce ; )

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 marca 2016

Byłem na Lanzarote[Costa Teguise] pod koniec lutego ,pogoda spoko.Zdecydowałem się na nurkowanie. W tej dziedzinie jestem amatorem i nigdy wcześniej tego nie robiłem, ale dzięki instruktorowi Rudolpho ,wszystko było zrozumiałe, a w praktyce bardzo bezpiecznie .Mogłem się skupić na podwodnych widokach - czysta lazurowa woda, rybki itp.Mam sporo super zdjęć,pamiątka na całe zycie.
Na pewno tam wrócę ,może nawet zrobię licencje,na co też mnie tam namawiali
Serdecznie polecam!!!!!!!!!
Marek

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2016
1  Dziękujemy, leicestershire2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: oscarheras, Director Comercial, Native Diving LanzaroteOdpowiedź udzielona 17 września 2016

Dziękuję Marek!

Native Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 1 tydzień temu z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: nativediving, Native Diving Team, Native Diving LanzaroteOdpowiedź udzielona 1 tydzień temu
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji