Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (708)
Filtruj recenzje
708 wyniki
Oceny podróżnych
258
266
125
40
19
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
258
266
125
40
19
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 708 recenzji
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

W Grecji Byliśmy już kolejny raz, dlatego zdecydowaliśmy się wystawić opinie. Dodam ze bylismy w 3 rodziny (3 małżeństwa i 2 dzieci)
Zacznę od początku czyli przydzielania pokoi i kwesti kupowania wycieczki. Dwie rodziny rezerwowaly pokój standardowy i jedna większy z widokiem na morze. Na miejscu okazało się że będziemy podzieleni na dwa sąsiadujące hotele co później wiązało się z tym że goście nowszego hotelu o innym kolorze bransoletki mogli jeść u nas i korzystać z atrakcji,a w druga stronę już nie. Dziwna polityka, bo baseny w nowszej części były całe dnie praktycznie puste.
Plusy:
*dobre jedzenie, duża stołówka
*czyste pokoje, codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki, suszarka,Klima,sejf,dużo szafek
*baseny osobno dla malych dzieci i doroslych
*spacerkiem do Kardameny ok.10min
*fajny Aquapark na terenie hotelu, zarówno dla dzieci i dorosłych
Minusy:
*animacje- najsłabsze jakie kiedykolwiek widzieliśmy, jeden animator był naprawdę przodujący i ratował sytuację. W trakcie dnia strasznie naganiają, zaczepiają turystów żeby zmusić do udziału, krzyczą i klepią ludzi‍♀️
* wyścig szczurów z recznikami, mimo zakazu rezerwacji. Nikt tego nie pilnuje, a szkoda. O godz.7 idąc przez baseny leżaki są zajęte
*miejsce na typowy leżing smażing, bo nic się nie dzieje. Godz. 22/23 i cisza. Brakuje miejsca na uboczu hotelu gdzie można się pobawić i wypić drinka.
*drinki jak w innych opiniach bardzo słabej jakości, lane z węża gotowe napoje.
*NAJWIEKSZY ZAL DO TUI ZA BRAK MOŻLIWOŚCI PRZEDŁUŻENIA DOBY POKOJU CHOCIAZBY DLA RODZIN Z DZIEĆMI.Na 3 pokoje hotel nie zgodził się żeby dopłacić do żadnego z pokoi, a oblożenia nie było 100% więc nie wiem z czego to wynikało. W Tui mówiono że jak najbardziej można mieć pokój, ale za dopłatą. Doba konczyła się jakoś po śniadaniu, a wyjazd z hotelu był ok.22
Dzieci cały dzień na dworze, bez możliwości wypoczynku. Łazienka jedynie publiczna, więc kąpiel zbiorowa, a bagaże wszystkich w pomieszczeniu przy recepcji, które nie było zamykane. Warto przemyśleć Tui czy nie warto zagwarantować przedłużenia doby turystom!

Samo Kos można zwiedzić wypożyczonym autem w 1 dzień, do czego zachęcam- jeździ się super

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, AlexandraMoss
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michalis_Kastanakis, General Manager, Atlantica Mikri Poli KosOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We appreciate you taking the time to share your profound thoughts about your stay in Mikri Poli Kos.

We are always positive to receive constructive comments, and all your points will certainly be considered in order to improve the operation of some hotel departments.

We are sorry you could not keep your room after check-out. The late check-out is always subject to availability, this regulation is established by the hotels all over the world. However our hotel allows the guests to keep All – in package (meals, snacks, drinks), to use all the facilities until the departure time.

Although we strive to provide day by day every possible facility, in order our guests enjoy their holidays.

Z serdecznymi pozdrowieniami

Kastanakis Michalis
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

W hotelu byliśmy w sierpniu 2018 roku. Czysto schludnie. Bardzo smaczne posiłki. Przyjemne atrakcje. Przesympatyczna opiekunka w mini lubię. Drobny mankament to plaża oddzielona drogą. Duży plus bliskość przeróbczego miasta, warto przespacerować się wieczorem. Koniecznie należy skorzystać ze SPA, cudowne masaże dostosowane do klienta. Ogólnie miłe wspomnienie...

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Anna G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michalis_Kastanakis, General Manager, Atlantica Mikri Poli KosOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guests!

We thank you for such a great review of your stay with us! Pleased to hear the praise about cuisine offer, facilities and kids minded service! We are pay a lot attention to these aspects of our hotel. It's nice to know our guests appreciate SPA treatments as well.

Our staff and management are wishing you a pleasant autumn.

Best regards,

General Manager
Kastanakis Michalis

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Pobyt 7-dniowy w sierpniu, 2 osoby dorosłe + 1 dziecko. Przelot Katowice-Kos bez problemów, szybko i sprawnie. Transfer z lotnika jakieś 10 min. Mieliśmy rezerwację w hotelu Mikri Poli, ale pokój dostaliśmy w siostrzanym hotelu SENTIDO Carda Beach (chyba nowszym). Pokój czysty, ładny, łazienka z prysznicem, widok na morze, bardzo blisko basenu, więc nie mieliśmy problemu z pokonywaniem schodów, a jest tam ich naprawdę sporo. Pokój codziennie sprzątany, wymieniane ręczniki, pościel, dokładane do lodówki woda i napoje. Można korzystać z basenów i restauracji w obu hotelach. Polskie animacje dla dzieci rano i popołudniu w specjalnie wyznaczonym budynku, jeżeli chodzi o animacje nad basenem + mini disco dla dzieci wieczorami, to wszystko nastawione na gości z Niemiec, choć animatorzy starają się porozumieć również w innych językach. Jedzenia dużo, choć po kilku dniach ma się już dość, bo wszystko się powtarza. Pomiędzy posiłkami przekąski, m.in.: pizza, hot dogi, kanapki, ciasta, lody, napoje i z % i bez. Obsługa bardzo mile nastawiona na dzieci, nasz 4-latek był tym zachwycony, (rozmawiają, pozdrawiają, uśmiechają się i przebijają 5-tki). Baseny fajne i dla dzieci i dla dorosłych. Aquapark fajny, choć na części dla dzieci było spore wiadro, które wylewało co chwilę wodę na dzieciaki, dla jednych na pewno frajda, niestety nasz syn się tego bał, więc przez cały tydzień byliśmy tam tylko 2 razy. Pomimo zakazu rezerwowania leżaków i tak idąc rano na śniadanie na leżakach leżą ręczniki, później już można pomarzyć o wolnym, więc trzeba wcześnie wybrać się na basen. Nad morzem nie było problemu z tym, o każdej porze było coś wolnego. Morze czyściutkie, dno kamieniste, plaża żwirkowa z nasypanym piaskiem. Jeżeli chodzi o czystość plaży, to już niestety pozostawia wiele do życzenia. Nie ma baru ani toalety. Do miasteczka 15-20 min. pieszo, jeździ też autobus. Na terenie hotelu WiFi, ale trzeba uważać, bo ze względu na bliskość Turcji telefony łapią stamtąd zasięg i można się później zdziwić widząc rachunek za tel. Wylot mieliśmy wieczorem, o 12 trzeba było zwolnić pokój, bagaże zostawia się w przechowalni i dalej można korzystać z wszystkiego, są też dostępne w obu hotelach prysznice, żeby się odświeżyć przed podróżą. W hotelu Carda Beach można korzystać z siłowni i basenu krytego za darmo, jest też spa oczywiście płatne dodatkowo. Ogólnie było bardzo fajnie, ale nie tak, że chciałoby się tam wrócić za rok.

Wskazówka dotycząca pokoi: Warto dopłacić za pokój z widokiem na morze
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, ElaP1985
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michalis_Kastanakis, General Manager, Atlantica Mikri Poli KosOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest!

It gives us great pleasure to read that your recent stay at Mikri Poli Atlantica was nice. We are glad that you enjoyed many aspects of your stay from the services to the cleanliness, and, above all, you have appreciated our resort’s facilities. We examine carefully every feedback and we will look into some points you have mentioned as “leaving a lot to be desired”.

We hope to welcome you for another warm stay with us.

Best regards,

General Manager
Kastanakis Michalis

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Ogólnie pobyt 7-dniowy w hotelu należy zaliczyć do udanych. Zdecydowana większość plusów, z małymi minusami. Sam przelot z Wrocławia na Kos trwa chwilę, również transfer do hotelu w ekspresowym tempie (szczególnie polecam ze względu na wyjazd z małym dzieckiem). Mankamentem było to, że przyjechaliśmy do hotelu z samego rana, a nasz pokój dostępny był dopiero sporo po 14:00. Owszem mogliśmy już korzystać z restauracji, basenów jednak każdy po podróży chciałby rozpakować swoje rzeczy, odświeżyć się i korzystać z uroków - do tego czasu wszelkie walizki stać musiały w hotelowym lobby. Mimo naszej prośby i zapewnień, że otrzymamy o pokój na parterze, dostaliśmy pokój na pierwszym piętrze na dodatek oddalony od głównej części hotelu. Trochę słabo na pokonywanie pieszo lub z wózkiem dziecięcym tych odległości, a na dodatek kilkudziesięciu schodów. Pokój sam w sobie bez zastrzeżeń, z pięknym widokiem na morze i podchodzące do lądowania samoloty (świetna atrakcja, w żaden sposób nie wpływająca na jakość pobytu). Na minus zaliczę natomiast hałasujące wentylatory z kuchni oraz unoszące się zapachy. Mimo rozsądnego korzystania z klimatyzacji w pokoju, wszyscy przeziębiliśmy się (prawdopodobnie pomogło by jej odgrzybienie i konserwacja). Znajomi którzy byli w tym samym czasie z nami nie mieli tego problemu. Sam pobyt przebiegał spokojnie, duża ilość atrakcji. Na uwagę zasługuje brodzik dla najmłodszych, a także ogólnodostępne zabawki. Największym plusem było wyżywienie - praktycznie przez cały dzień dostępne były również przekąski, nigdy też nie musieliśmy czekać na stolik w restauracji. Animatorzy tworzą sympatyczną ekipę, nie są nachalni. Plusem są także wieczorne show. Kolejnym małym minusem jest dostępność leżaków. Ci później wstający mieli problem ze znalezieniem chociażby dwóch wolnych miejsc. Było ich za to sporo przy plaży hotelowej, choć brakowało tam chociażby baru z napojami. Ogólnie wrażenia dobre, miło spędzony czas, choć nie było żadnego "wow". Czy polecielibyśmy tam drugi raz? Myślę, że tak i mogę spokojnie polecić.

Wskazówka dotycząca pokoi: Przestrzegam przez pokojami w pobliżu restauracji. Uwaga na wyższych częściach kompleksu (do pokonania spora ilość schodów)
Termin pobytu: lipiec 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, kacper-kwiatkowski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michalis_Kastanakis, Γενικός Διευθυντής, Atlantica Mikri Poli KosOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Drodzy Goście!

We thank you for taking the time to write a review of your stay with us and for recommending our hotel to the other travelers.We are grateful for your positive comments about our facilities, generous food choice and our nice dedicated team.
We examine very carefully every feedback and we will look into some constructive points you have mentioned in yours.

We hope to have the pleasure of welcoming you again, soon.

Kind regards,

Kastanakis Michalis
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Jeśli ktoś spodziewa się pięciogwiazdkowego hotelu z super serwisem, czystymi bardzo zadbanymi wnętrzami będzie zawiedziony. To jest całkiem przyzwoity hotel ale oceniłbym go na 3,5* gwiazdki oczywiście w kategorii turystycznej.

Termin pobytu: wrzesień 2018
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Tomek C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michalis_Kastanakis, Γενικός Διευθυντής, Atlantica Mikri Poli KosOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to review us on Tripadvisor. All the criticisms from our guests are valuable and help us improve the holiday experience of our guests and the service level.

We hope, that welcoming you once again at our hotel we could prove, that we are really passionate about hospitality.

Z serdecznymi pozdrowieniami

Kind regards,

Kastanakis Michalis
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji