Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (708)
Filtruj recenzje
708 wyniki
Oceny podróżnych
258
266
125
40
19
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
258
266
125
40
19
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 708 recenzji
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Jeśli ktoś spodziewa się pięciogwiazdkowego hotelu z super serwisem, czystymi bardzo zadbanymi wnętrzami będzie zawiedziony. To jest całkiem przyzwoity hotel ale oceniłbym go na 3,5* gwiazdki oczywiście w kategorii turystycznej.

Termin pobytu: wrzesień 2018
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Tomek C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michalis_Kastanakis, Γενικός Διευθυντής, Atlantica Mikri Poli KosOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to review us on Tripadvisor. All the criticisms from our guests are valuable and help us improve the holiday experience of our guests and the service level.

We hope, that welcoming you once again at our hotel we could prove, that we are really passionate about hospitality.

Z serdecznymi pozdrowieniami

Kind regards,

Kastanakis Michalis
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Nie wiem dlaczego i za co ten hotel ma 5 gwiazdek, jak dla mnie zasługuje może na 3. Byliśmy w hotelu o 3 w nocy, Pan w recepcji powiedział, że w lodówce czekają na nas kanapki i woda. Nie wziął pod uwagę tego, że w pokoju po wyjęciu karty nie ma prądu, więc kanapki były zepsute. Pokoje wyglądają zupełnie inaczej niż na zdjęciu, a łazienka rozpaczliwie wymaga remontu, że nie wspomnę o mrówkach chodzących po wannie. Jedzenie w restauracji nieświeże, monotonne, mało warzyw, owoce kupuję lepsze w Lidlu. Sytuację ratował snackbar ze świeżo wypiekaną pizzą, ale ile można jeść pizzę. Na stronie TUI jest informacja o animacjach w języku polskim, nie jest to niestety prawda, animacje były po niemiecku. Sytuację ratowały baseny i bliskość do plaży, na której było mało ludzi (to akurat na plus) bo wszyscy siedzieli nad basenami. W aquaparku zjeżdżalnie o.k., ale w brodziku dla dzieci nieporozumieniem było wiadro na górze zjeżdżalni chlustające na dzieci olbrzymią ilością zimnej wody. Dzieci się po prostu tego bały.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Anna G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michalis_Kastanakis, Γενικός Διευθυντής, Atlantica Mikri Poli KosOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We appreciate you taking the time to share your thoughts and comments about your stay in Mikri Poli Kos.

We are sorry to hear that you were not entirely impressed with your experience in our hotel. We are always positive to receive constructive comments, and all your points will certainly be considered in order to improve the operation of some hotel departments. We are surprised you found the evening buffet monotonous. We provide a large gamma of dishes to please all palates as well as 5 themed dinners during the week. As an option we offer “a la carte” dining in Greek Taverna.

Although we strive to provide day by day every possible facility, as far as our laborious staff put a lot of effort in ensuring that all our guests enjoy their holidays.

Z serdecznymi pozdrowieniami,

Kastanakis Michalis
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

Mikri Poli to wyjątkowy hotel, który zasługuje na miano jednego z lepszych dla rodzin na wyspie Kos. Położony jest 15-20 minut spacerem od miasteczka - Kardameny i 20 minut jazdy od lotniska.
Spędziłem tutaj tydzień na początku sierpnia. Hotel trochę tłoczny, ale tragedii nie było. Osobiście, wykupując pokój "rodzinny superior z widokiem na morze" zostałem zakwaterowany w hotelu 5* SENTIDO Carda Beach Atlantica tuż obok Mikri Poli. Pokój był czysty, przede wszystkim codziennie sprzątany. Jedzenie dobre, nie mam do czego się przyczepić. Może i jest monotonne i codziennie jest to samo, ale przez tydzień można wszystkiego spróbować i się nie znudzić.
Tęsknię za tym miejsce m. in. za animatorów - grupę Pink Wave, która odwalała kawał dobrej roboty! Jedynie co, to natrętne zachęcanie do wzięcia udziału w zajęciach itp. ale można było przy tym trochę porozmawiać z cudownymi ludźmi - Stefano, Frida, Chloe, Stefania, Ivan, Sara, Natalia, Charles i Samuele. Ich zaangażowanie w pracę jest godne podziwu. Szczególnie wieczorne animacje o 21:30, cudo :D
Duuży plus za "bycie eko", plastikowe kubki wielokrotnego użycia i słomki z makaronu.
Hotelowa plaża po przejściu przez, momentami, ruchliwą ulicę, wąska i nie rewelacyjna. Na plaży brak baru, dystrybutora z wodą itp. więc żeby pójść po coś do picia trzeba było przejść przez ulicę i po schodach do baru przy basenie.
Podsumowując, Atlantica Mikri Poli Kos to dobry wybór dla rodzin z dziećmi i osób, które są nastawione na aktywności w stylu, water gym, football tournament itp., dla osób pragnących spokoju polecam inne hotele ;)

Wskazówka dotycząca pokoi: Część SENTIDO jest trochę spokojniejsza i cichsza
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Jakub M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michalis_Kastanakis, Γενικός Διευθυντής, Atlantica Mikri Poli KosOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest!

It is so delightful to read that you have enjoyed your holiday spent with us and that you highly appreciated our hotel! We try tireless to create memorable holiday experience for all the guests!

Thank you for wonderful description of the hotel facilities and of our staff. Indeed, our animation team will be thrilled that you liked evening shows, as well as sport activities!

Everyone here at the Mikri Poli Atlantica look forward to seeing you again on your next visit!

Z serdecznymi pozdrowieniami,

Best Regards,
Kastanakis Michalis
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Genialne jedzenie - bardzo dużo warzyw i zdrowego jedzenia; hotel nastawiony na eco. Bogate animacje dla dzieci. Blisko do miasteczka Kardamena. Plaża wąska i kamienista; trzeba przejść przez ulice. Pokoje komfortowe

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, ikhakima
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michalis_Kastanakis, Γενικός Διευθυντής, Atlantica Mikri Poli KosOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Drodzy Goście!

We are very glad to read your positive review. We thank you for your approval of our healthy food. Especially, the rich choice of our luscious salads is praised by many guests. The efforts of animation team are aimed at ensuring that every child and adult person can truly enjoy the stay in Mikri Poli Kos.

We will be delighted to welcome you once again.


Best Regards,

Kastanakis M.
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Najlepsze co mnie spotkało na tym wyjeździe to grupa pink wave to animatorzy z różnych stron nie sądziłem ze przez jeden tydzień da się ich tak pokochać i się z nimi zaprzyjaźnić najlepsi z nich to (Stefano, Stefania, Ivan, Frida i Sara). Dzięki nim rozwinąłem swoje umiejętności radzenia sobie w obcym kraju, ich poczucie humoru jest bezcenne i nigdy w żadnym hotelu takich osób nie spotkałem. Jedziecie było przyzwoite, bliski dostęp do morza i plaży też zasługuje na dobra ocenę, co należy podkreślić to to, że w małych barach które wydawały jedzenie (pizzę,babeczki itp) pracują ludzie którzy są zawsze uśmiechnięci i zadowoleni. Duże wrażenie i miły klimat robią wieczorne show. Można dużo pisać o tym hotelu i tych wszystkich ludziach ale ja dawno tak nie tęskniłem za takimi wakacjami głównie przez to jaka panowała tam atmosfera.
Bardzo polecam.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Mati L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Michalis_Kastanakis, Γενικός Διευθυντής, Atlantica Mikri Poli KosOdpowiedź udzielona 24 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest!

Thank you very much for your wonderful recommendation of Mikri Poli Atlantica, whose convenient infrastructure, generous food offer, smiling staff and super friendly animation team made your stay unforgettable! We will share with team members these words of praise!
We look forward to welcoming you for another stay with us. Do widzenia!

Best regards,

Kastanakis Michalis
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji