Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (671)
Filtruj recenzje
671 wyniki
Oceny podróżnych
241
254
117
40
19
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
241
254
117
40
19
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
9 z 14 wśród 671 recenzji
Zrecenzowano: 6 maja 2019

Świadczone usługi na bardzo wysokim poziomie, bardzo piękne oraz zadbane pokoje. Pyszne jedzenie. Przepiękne widoki z pokoi, fajne animacje. Blisko do miasta. Jedyny minus tego, że aby dojść na plaże trzeba przejść przez bardzo ruchliwą drogę, przydałoby się jakieś podziemne przejście. Byliśmy we wrześniu 2017r.

Termin pobytu: czerwiec 2018
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, queence_12
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 listopada 2018

Polecam dla rodzin z dziecmi, animacje, klub gdzie mozna zostawic pod opieka starsze dzieci. bardzo bogate menu, urozmaicone. Obsluga szeregowa bardzo ok( moze drobne zarzuty do pokojowych ale ogolnie ok) . Nieco irytujacy byl kierownik gastronomii na kazdym posilku w restauracji, ktory w bardzo malo profesjonalny sposob kierowal i nadzorował personelem.

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Radoskor86
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dimitris P, Manager, Atlantica Mikri Poli KosOdpowiedź udzielona 19 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guests,
thank you for your recent stay with us and your comment.
Your kind words are highly appreciated.
We will be happy to welcome you again in Atlantica Mikri Poli Kos Hotel.
Best regards
Dimitris Papassarandis
Resort Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 października 2018

Hotel ładny wieczorem :) Generalnie rzecz biorąc jak wyżej, czyli poprawny, ale żeby chcieć wrócić to na pewno nie i to nie dlatego że coś jest nie tak w hotelu, ale sam Kos jest słaby. Niby hotel jest przy plaży, ale jednak trzeba przejść przez ulicę, to jeszcze plaża kamienista. Wszystko teoretycznie jest wraz z animacjami i jedzeniem, i piciem, ale nie mam nic co bardzo chcę polecić. Woda w basenie zimna, a posiłki jak to w Grecji monotonne, także,,,,wybór należy do Ciebie

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Trip-ekspert
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dimitris P, Manager, Atlantica Mikri Poli KosOdpowiedź udzielona 6 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guests,

we appreciate you taking the time to share your review regarding your recent stay with us.

Best regards

Dimitris Papassarandis
Resort Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 października 2018 z urządzeń przenośnych

Przebywaliśmy w hotelu we wrześniu 2018. Hotel całkiem spoko, ale nie jest to 5*. Jego siostrzany hotel Sentido Carda Beach ma 5*. Pokoje duże, czyste, codziennie sprzątane. Restauracja przestronna, jedzenie urozmaicone. Przepyszna pizza serwowana codziennie od 11 do 17 przy basenie. Kiepska jakość alkoholi i napojów. Dużym minusem plaża, która oddzielona jest ruchliwą ulicą od hotelu. Jest ona bardzo wąska, leżąc na niej unosi się smród autobusów. Blisko do miasta Kardamena ( ok.10 min spacerkiem).

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, jolkawx
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dimitris P, Manager, Atlantica Mikri Poli KosOdpowiedź udzielona 5 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guests,

We appreciate you taking the time to share your review regarding your recent stay with us.
Your opinion is essential and always helpful in order to improve our services and satisfy our customers.
We look forward to welcoming you back at the Atlantica Mikri Poli Kos Hotel.

Best regards
Dimitris Papassarandis
Resort Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 października 2018

Plusy:
- blisko lotniska, szybki transfer
- duży basen o zmiennej głębokości z dużą ilością leżaków
- blisko morza, leżaki hotelowe
- jedzenie smaczne i każdy znajdzie coś dla siebie
- przestronne pokoje
- miła obsługa
- animatorzy się sprawdzają

Minusy:
- poziom sprzątania pokojów
- dbałość o zieleń na terenie hotelu

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje powyżej nr 1300 - jest ciszej.
Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Damian K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dimitris P, Manager, Atlantica Mikri Poli KosOdpowiedź udzielona 4 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to write a review about our Hotel.
Your kind comments are highly appreciated.
We are happy that you had a god time with us and we would be happy to welcome again in the future.

Regards
Dimitris Papassarandis
Resort Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji