Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (463)
Filtruj recenzje
463 wyniki
Oceny podróżnych
296
113
31
12
11
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
296
113
31
12
11
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 463 recenzji
Zrecenzowano: 6 września 2019 z urządzeń przenośnych

Witam, byłem w tym chotelu od 01.08.19 do 08.08.19.
Kupując wycieczkę nigdzie nie mogliśmy znaleść zdjęć pokoju z jacuzzi , teraz już wiemy dlaczego .
Podam minusy i plusy
Minusy
- rdza w czajniku
- jacuzzi włącza się z bezpiecznika w skrzynce
- na leżakach taki brud ze można skrobać nożem
- leżaki uszkodzone
- nawiedzona sprzątaczka co na widok gości wchodzących do swojego pokoju ucieka z niego przez płot na tarasie
- podkradanie kosmetyków

Plusy
- jedzenie

Okolica kiepska ale to nie wina hotelu, widać kryzys i to gołym okiem na całej wyspie .

Niech każdy sobie sam odpowie na pytanie czy warto wydać 3600zl tak jak w moim przypadku na takie warunki

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Malpeczka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Wakacje w hotelu Exotica spędziliśmy w sierpniu 2019r. Hotel położony niedaleko centrum blisko plaży. W hotelu przemiła obsługa chętna do pomocy. Jedzenie bardzo smaczne każdy znajdzie coś dla siebie bardzo urozmaicone i pyszne. Pokoje czyste. Polecam

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, JoannaKalimera
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ZantePlaza_B4Bhotels, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, Exotica Hotel & Spa by Zante PlazaOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear JoannaKalimera,

Thank you for giving us a perfect rating and for recommending our hotel to other travelers. I’m sure our entire hotel staff enjoyed catering to your needs as much as you enjoyed your stay.


We look forward to hosting you again for another wonderful experience!

Sincerely,
Savvina Molyva
Guest Relations
ZantePlaza_B4Bhotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2019

Hotel sprawia wrażenie kameralnego - w restauracji zawsze jest miejsce, na basenach nie ma tłumów, zawsze wolne leżaki.
Jedzenie naprawdę dobre. Śniadania wprawdzie codziennie jednakowe, ale wybór duży. Na obiad i kolację stałe menu to frytki, paluszki rybne lub nuggetsy, makaron i sos do niego, natomiast pozostałe dania są przeróżne i bardzo smaczne. Pomiędzy głównymi posiłkami przekąski, np. po południu frytki, jakieś panierowane mięsko, krążki cebulowe, naleśniki, lody, kanapki na zimno lub na ciepło - wedle uznania.
Hotel składa się z kilku niewielkich budynków. Nasz pokój (standardowy, 4-os.) duży - umywalki w pokoju zamiast w łazience, ale nie była to jakaś straszna niedogodność. Drzwi do łazienki szklane, ale w środkowej części mleczne, więc nieprzezroczyste. Dobra wentylacja, sprawnie działająca klimatyzacja.
Baseny są trzy: jeden głębszy, drugi do 1,2 m i trzeci mały do 0,5 m.
Brak placu zabaw dla dzieci. Można skorzystać z bilarda, tenisa stołowego i rzutek - bez wrzucania monet do urządzeń.
Obsługa bardzo miła, przyjazna.
Do plaży może ok. 800 m. Plaża piaszczysta.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Żaneta P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 lipca 2019

Gorąco polecam ten hotel. Bardzo miła obsługa, czysto, świetna kuchnia, dobrze wyciszone pokoje. Różnorodne, smaczne posiłki. Można by było powiedzieć że śniadania były monotonne ale codziennie było je można komponować z 11 ciepłych potraw oraz sałatek, wędlin itp. Obiady i kolacje codziennie inne i również bardzo różnorodne. Kolacje tematyczne. Snack bar na basenie to również duży wybór posiłków gdzie można było zjeść normalny ciepły obiad. Pokoje nowoczesne, codziennie sprzątane i ciche. Nie było słychać sąsiadów za ścianą. Łazienka czysta ale tu jedyny minus bo szczotka klozetowa była zardzewiała jak wrak z zatoki. Miłe wieczory przy muzyce ale bez nachalnych animacji. Ogromny wybór drinków, około 15. Dwa baseny i brodzik dla dzieci. Wszystkie czyste i sprzątane co wieczór. Dobre położenie, trzy minuty do centrum i 10 minut od plaży.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Marek R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ZantePlaza_B4Bhotels, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Exotica Hotel & Spa by Zante PlazaOdpowiedź udzielona 18 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Marek R,

Thank you for taking the time to share your feedback with us and the community. We are very happy to read that you enjoyed your stay with us and that our rich buffet, your accommodations and our evening soft entertainment was to your likings!

Thank you for staying with us and we hope to have the opportunity to welcoming you again in the near future.

Sincerely,
Savvina Molyva
Guest Relations
ZantePlaza_B4Bhotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 czerwca 2019

W hotelu byliśmy w ostatnim tygodniu maja. Wszyscy pracownicy bardzo mili i uprzejmi, barman Kostas super osoba która nawiązuje kontakt z każdym jest bardzo mily i sympatyczny, każdego traktuje jak swojego przyjaciela. Pokoje czyste,ładne, sprzątane codziennie, nie mam zastrzeżeń, jedyny minus to właśnie to że nie ma luster przy suszarkach. Jedzenie też dobre, ktoś kto pisze że jest monotonne na śniadaniu to ciekawa jestem co je na codzień w domu, skoro było po prostu wszystko, od jajecznicy, po omlety, szynki, sery, miody, jajka sadzone smażone na oczach gości, i mogłabym jeszcze długo wymieniac. Duży plus dla hotelu za możliwość zrobienia sobie samemu świeżo wyciskanego soku z zimnych pysznych pomarańczy. Alkohole lokalne ale spoko, wieczorem podawane w szklankach, w kubeczkach tylko przy basenie. Polecam wszystkim

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Białek K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji