Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 860)
Filtruj recenzje
1 860 wyniki
Oceny podróżnych
812
564
269
119
96
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
812
564
269
119
96
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 1 860 recenzji
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Czytaliśmy opinie przed wylotem i wszystkie były prawdziwe. Hotel ma jedną zaletę-jest na Zakynthos. Jedzenie bardzo słabe tzn. pork&chicken,alkohol tylko orłów oczywiście z plastiku. Walący chlorem aquapark wyłączany co chwile raz z jednej strony raz z drugiej bez sensu. Apartament 30m2 miał 15m2 i 3 poziomy. Hotel słaby, ale jak ktoś nie ma porównania to może się podobać.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Adiabas
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

Cena nieadekwatna do jakości. Standard ponizej 4*. Jedzenie malojadalne za wyjątkiem frytek i owoców. Czasem dobry pieczony kurczak i pieczone warzywa. Jedyny plus to park wodny i bliskość miasteczka i na tym koniec. Lody podawane w fatalnyych wsrunkach. Napoje lokalne, mocno rozwodnione.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Renata S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: prcaretta2019, Public Relations Manager, Carreta Beach Holiday VillageOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Renata S

Thank you for your review. We are sorry to hear that you holiday haven't lived up to your expectations and that you haven't brought the things to our attention while you where here, so that we would able to help. This is the main reason that we are here, to try help if there is anything, so that everyone can enjoy there holiday.

Kind regards
Louise

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Byliśmy z rodziną 2+2 i jesteśmy bardzo zadowoleni, hotel ładny, czysty zlokalizowany bardzo blisko plaży, na terenie hotelu basen oraz mini aquapark dla najmłodszych. Goście w hotelu to w 99% Polacy co ma swoje plusy (w hotelu idzie bez większego problemu dogadać po polsku) jak i minusy (brak kalamaki to trzeba się przejść spacerkiem około 15min. Jedyne co mógłbym zarzucić to jedzenie, trochę za monotonne (choć smaczne) dlatego nie daje Maxa. Reasumując gorąco polecam dla rodzin z dziećmi!!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Pietrzol
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: prcaretta2019, Public Relations Manager, Carreta Beach Holiday VillageOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Pietrzol

Thank you for your review and your kind words. We are glad to hear that you have enjoyed your holiday

Kind regards
Louise

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019

Bardzo dobra kawa , super park wodny i na tym koniec pozytywów. Mała restauracja jak na taką masę turystów. Kolejki po posiłki , słaba lub wogole nie działająca klimatyzacja w restauracji. Pokoje średniej jakości szczególnie łazienka. Klimatyzator zamontowany na balkonie to już porażka. Siedząc na balkonie jesteśmy wspaniałe ogrzewani ciepłym powietrzem które wydmuchuje klimatyzator choć temp. otoczenia przekracza 30st w cieniu. Niezapomniane wrażenia. Moim zdaniem 4* to duża przesada. Na leżakach przy basenie brak materacy Ale to można zniesc, jednak myslę ze 4* hotel powinien , jak to jest przyjęte w innych tej kategorii hotel przynajmniej możliwość wypożyczenia ręczników plażowych. Ja musiałem sobie kupić bo hotel nie dysponował takim sprzętem. Leżaki i stoliki basenowe sprzed stu lat brudne i połamane. All inclus słabiuteńki. Chyba nie mogę polecić nikomu tego obiektu i na pewno tam nie wrócę.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, GM6158
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: prcaretta2019, Public Relations Manager, Carreta Beach Holiday VillageOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear GM6158

We are sorry to hear that the holiday didn't live up to your expectation, we will look into the things that you have mentioned.

Kind regards
Louise

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019

Pierwsze wrażenie z hotelu fatalne. Brud, zdezelowana bądź mocno nadszarpnięta zębem czasu infrastruktura, wszędzie leżą pety (papierosy palone są wszędzie!!) i plastikowe kubeczki. Naszym pierwszym posiłkiem było sniadanie-dramat!!!Fasolka po bretońsku, bekon, jajka, grzyby...być może dla Anglików ok, ale dla nas masakra. Z rzeczy jadalnych ogórki, pomidory i feta. Koniec. Jeden rodzaj żółtego sera i jedna najpodlejsza mielonka. Zamiast masła mix z margaryną. Zresztą wszystko w tym hotelu jest po taniości- substytuty napojów gazowanych,najtańsze alkohole w barze ( do wyboru 4 drinki a każdy smakował tak samo-beznadziejnie) woda do picia z kranu dla mnie nie do wypicia (kupowaliśmy zgrzewki w sklepie), brak ręczników plażowych, ściany między pokojami z karton gipsu (słyszałam chrapanie sąsiada i wszelkie inne odgłosy, a oni zapewne nasze). Za to Wifi płatne 15euro od urządzenia, sejf 15 euro...Odnośnie jedzenia obiady i kolacje trochę lepsze, zdarzały się rzeczy nawet dobre typu faszerowane warzywa. Z pozytywnych spraw zdecydowanie Aquapark i polscy animatorzy z Grecosa a także sympatyczna obsługa hotelu.
Podsumowując, jadąc spodziewałam się raczej prostego, czystego wystroju i niewyszukanych, ale lokalnych potraw. Zamiast tego był brud i tłuste, tanie jedzenie.
A, i zdecydowanie, absolutnie polecam wycieczki z Zante Magic Tour, byliśmy na Mix Północ, przewodnik Jarek i animatorka Iza sprawili, że mimo słabego hotelu wracamy z Zakintos z dobrymi wspomnieniami:)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 842jowitao
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji