Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rewelacyjne wakacje”
Louis Zante Beach — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 6 dodatkowych witryn!
Louis Zante Beach
Miejsce nr 1 wśród 73 hoteli w Laganas
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 19 lipca 2017

Najlepsze wakacje w naszym życiu,Hotel zasługuje na 6+ !!!!!
Obsługa zawsze uśmiechnięta ,panuje idealna atmosfera na letni wypoczynek,smaczne jedzonko to również ich dobra strona.
W hotelu panuje cisza (może za wyjątkiem śpiewu ptaków) ale to uznaję za dodatkową atrakcję,
jest położony w cudownym parku otoczony zielenią no i ten piękny codzienny zapach kwiatów .
Z całą pewnością mogę polecić ten hotel , szczególnie dla rodzin z dziećmi jak w moim przypadku.
Dzieci bardzo zadowolone,wróciliśmy wczoraj a już tęsknimy.
Pozdrawiamy animatorów,spisali się na medal.
Za rok napewo zjawimy się ponownie ,tylko w tym przypadku na 2 tygodnie .
Tydzień to za mało aby zobaczyć całą okolicę i skorzystać z wszystkich atrakcji .

Marcin J. z rodziną

Wskazówka dotycząca pokojów: Pokoje wystarczające ,panuje czystość - sprzątane codziennie. Wszystko czego potrzebowaliśmy było na...
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: lipcu 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Marcin J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Makis C, Γενικός Διευθυντής, Louis Zante BeachOdpowiedź udzielona 20 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for staying at the Louis Zante Beach and for posting such a lovely review about your experience on Trip Advisor.

We are delighted to know that you valued the rich variety and quality of our tasty buffet options, our magnificent location and peaceful ambience, as well as the efforts of our excellent employees. We are glad that every aspect was to your ultimate satisfaction. Offering you the best experience possible is our purpose hence we are thrilled to see that we have lived up to your expectations.

We would like to thank you once again for the high recommendation, hoping to welcome you back at the Louis Zante Beach in the near future!!

Warm regards
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 752)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 1 752 recenzji

Zrecenzowano 10 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel wymaga już remontu, w szczególności łazienki. Opinia dotyczy budynków bocznych, a nie głównego budynku. Brak atrakcji dla dzieci. Co prawda jest plac zabaw w formie statku oraz kilka małych plastikowych zestawów dla mniejszych dzieci, ale są one zniszczone, brudne i nie praktyczne. Poza tym na terenie tego placu zabaw również jest brudno, śmieci, stary zabrudzony piasek. Basen dla dzieci mały bez atrakcji wodnych. Obsługa hotelowa za wyjątkiem Pań w recepcji bardzo miła. Panie w recepcji w kontaktach z Polakami niezbyt uprzejme. Plaża przy hotelu piaszczysta, czysta. Komplet leżaków z parasolem 7eur za cały dzień, więc ok. Jedzenie bardzo dobre. Poza tymi minusami, które opisałam w hotelu jest czysto, pokoje sprzątane codziennie. Ręczniki zarówno kąpielowe jak i w pokoju wymieniane co 3 dni. Generalnie ok, ale uważam, że cena w stosunku do jakości jest zdecydowanie za wysoka. Jedynie co rekompensuje to fakt, że hotel jest położony przy szerokiej piaszczystej plaży. Do centrum Laganas, centrum rozrywki, spacerem ok 10 min. Więc w hotelu jest spokojnie, można odpocząć, nie słychać tego głośnego życia nocnego, którym tętni Laganas.
Ale podsumowując, nie wróciłabym do tego hotelu.

Data pobytu: czerwcu 2017, podróż z rodziną
Dziękujemy, Ania0603
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Makis C, Γενικός Διευθυντής, Louis Zante BeachOdpowiedź udzielona 11 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for taking the time to post your comments concerning your recent stay at the Louis Zante Beach.

First and foremost, we would like to express our gratitude for all your nice comments regarding the large variety of our delicious buffet, the friendliness of our staff in most sectors, the spotless cleaning service as well as the excellent and very convenient location.
However, we are saddened by the fact that your expectations were not totally met by our hotel. With respect to your comment regarding our reception team, please be advised that we aim for our guests’ satisfaction at all times regardless the nationality; however we duly note your comments for future ameliorations.
We are grateful that you pointed out some aspects which will be taken into consideration for future improvements as your opinion truly matters .

Thanking you for staying with us, we hope that you will grant the Louis Hotels- either in Greece or Cyprus -the opportunity to host you in order to provide you with the excellent experience and the high standards they are well known for.

Kind regards ,
The Management.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 października 2016 z urządzeń przenośnych

Wybór Zakynthos i hotelu Louis Zante to strzał w dziesiątkę na udane wakacje. Spędziliśmy tam dwa tygodnie z dwójką dzieci i ani przez chwilę nie byliśmy znudzeni miejscem. Hotel około 10 min. od lotniska, na plaży można podziwiać lądujace w niedalekiej odleosci samoloty. Bardzo przestronny, z dużym terenem bardzo dobrze zagospodarowanym i zadbanym. Jedzenie smaczne, duży wybór. Pokoje czyste. Obsługa bardzo przyjazna. Dla dzieci statek piracki, w którym przydalby sie ster - jego brak zostal zauważony przez naszego 4,5 i 2,5 latka :)
Bardzo polecam!

Data pobytu: październiku 2016, podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Agata K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Makis C, Γενικός Διευθυντής, Louis Zante BeachOdpowiedź udzielona 31 października 2016
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for staying at the Louis Zante Beach and for posting such a lovely review about your experience with us on Trip Advisor.

We are delighted to know that you valued the rich variety and quality of our tasty buffet options, our magnificent gardens and peaceful ambience,as well as the efforts of our excellent employees. We are glad that every aspect was to your ultimate satisfaction. Offering you and your family the best experience possible is our purpose hence we are thrilled to see that we have lived up to your expectations.

We would like to thank you once again for the high recommendation, hoping to welcome you back at the Louis Zante Beach in the near future!!

Warmest regards,
The Management.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 października 2016

Mój ulubiony hotel na Zakynthos.W lipcu spędziłam tu wakacje po raz 3 i na pewno jeszcze wrócę. Cenię to miejsce za położenie tuż przy piaszczystej plaży z bardzo łagodnym zejściem do morza.Hotel ma najładniejszy odcinek plaży w zatoce Laganas. Hotel: położony na rozległym terenie w zadbanym ogrodzie,składa się z budynku głównego i bungalowów. Pokój: Klienci Itaki najczęściej kwaterowani są w budynku głównym.Dopłaciłam w recepcji 250 euro (za 14 dni) i otrzymałam pokój z widokiem na morze w bungalowie przy plaży. Doba hotelowa zaczyna się od 14,przylot z Wrocławia ok godziny 7 więc łatwo policzyć ile godzin na walizkach w recepcji trzeba czekać na zakwaterowanie (w lipcu pełne obłożenie hotelu).Na szczęście jako stały klient hotelu zostałam miło potraktowana i czekałam na pokój tylko do 10. Obsługa i wyżywienie: Wszyscy z obsługi mili i serdeczni.Doceniają klienta,który wraca do nich.W dniu przyjazdu wieczorem do pokoju dostarczono kosz owoców i wino wraz z podziękowaniem,że spędzamy tu kolejny urlop.Bardzo miły akcent. Jedzenie bardzo smaczne,różnorodne,każdy znajdzie coś dla siebie.Polecam kolację w restauracji 'Asia' (zapisy w recepcji) jeśli ktoś gustuje w sushi i kuchni azjatyckiej. Śniadania,obiady i kolacje serwowane są w restauracji głównej|obiady można też spożywać w barze plażowym,jest to duża wygoda. Jeśli ktoś szuka dobrego hotelu z wakacyjną atmosferą,ładnie położonego,z piękną plażą,dobrym serwisem,serdeczną obsługą to taki właśnie jest Louis Zante :-). Wspaniałe wakacje

  • Data pobytu: lipcu 2016, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Sylwia S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Makis C, Γενικός Διευθυντής, Louis Zante BeachOdpowiedź udzielona 7 października 2016
Tłumaczenie Google

Dear repeat guest,

Thank you for choosing to stay at the Louis Zante Beach one more time and for posting such lovely comments online.

Management and staff is delighted to know that you loved every single aspect of your stay-such as the excellent variety of food, the high standard of the housekeeping services along with that relaxed pace provided at all times by our widely praised team. We are also glad that you appreciated the wonderful beach along with the whole well presented hotel surroundings. Offering you the best experience possible is our purpose hence we are thrilled to see that we have lived up to your expectations once more.

Thanking you once again for the excellent review, it would be our pleasure to welcome you back as a guest at the Louis Zante Beach in the near future!

Best regards,
The Management.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 lipca 2016

Spedzilismy w tym hotelu tydzien z 1,5 rocznym dzieckiem.Wybralismy opcje all inclusive co okazalo sie bdb wyborem poniewaz jedzonko bylo bardzo smaczne i pod dostatkiem,codziennie inna kuchnia-wloska,azjatycka,meksykanska etc.Recepcja dala nam mozliwosc wyboru pokoju;pokoj w budynku glownym byl bardziej jasny i spokojniejszy.Przemila obsluga hotelowa,czysciutko,przy samej plazy.Jedyny minus to oplata za lezaki na plazy 8 euro dziennie.Polecam.

  • Data pobytu: lipcu 2016, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, magdalena c
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Makis C, General Manager, Louis Zante BeachOdpowiedź udzielona 9 lipca 2016
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Please accept our warmest thanks for posting this adorable review following your recent stay at the Louis Zante Beach.

We are delighted to hear that you actually enjoyed every aspect of your stay with us. Knowing that you found our hotel being spotless, and both Management and staff in all aspects to be doing their utmost to make your stay a most special one can make us feel proud. It is also so pleasing to read that you valued our excellent cuisine.The fact that our suburb hotel managed to impress you is truly heartwarming. In regards to your comment on the sun beds on the beach, please be advised that the beach is not private. For that reason the money collected go straight ahead to the protection of the turtles-since the area is part of the national park marine zone.

Thanking you for your high recommendation, we look forward to your next visit at the Louis Zante Beach!!!

Warm regards
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Laganas — zobacz również następujące kwatery w tym miejscu lub jego okolicy
w odległości 0,7 km
Atlantis Hotel
Atlantis Hotel
Nr 12 z 73 w lokalizacji Laganas
Liczba recenzji: 478
w odległości 0,6 km
Mediterranean Beach Resort Hotel
Mediterranean Beach Resort Hotel
Nr 13 z 73 w lokalizacji Laganas
Liczba recenzji: 364
w odległości 0,6 km
Galaxy Hotel, BW Premier Collection
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 9,7 km
The Bay Hotel & Suites
The Bay Hotel & Suites
Nr 1 z 18 w lokalizacji Vasilikos
Liczba recenzji: 646
w odległości 2,3 km
Venus Hotel & Suites
Venus Hotel & Suites
Nr 1 z 30 w lokalizacji Kalamaki
Liczba recenzji: 1 277
w odległości 0,5 km
Poseidon Beach Hotel
Poseidon Beach Hotel
Nr 11 z 73 w lokalizacji Laganas
Liczba recenzji: 716
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Louis Zante Beach? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Louis Zante Beach — dodatkowe informacje

Adres: On Laganas bay, Laganas 290 92, Grecja
Numer telefonu:
Lokalizacja: Grecja > Wyspy Jońskie > Zakintos > Laganas
Udogodnienia:
Bar/salon Plaża Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Restauracja Obsługa pokojowa Basen
Styl hotelu:
Nr1 wśród hoteli na plaży w miejscowości Laganas
Nr1 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Laganas
Nr1 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Laganas
Zakres cen: 533 zł–1 532 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Louis Zante Beach 3*
Liczba pokoi: 268
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Louis Zante Beach. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Louis Zante Beach Laganas
Hotel Louis Zante Beach
Louis Zante Beach Hotel

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem