Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (500)
Filtruj recenzje
500 wyniki
Oceny podróżnych
157
156
109
54
24
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
157
156
109
54
24
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 500 recenzji
Zrecenzowano: 4 września 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel czysty i ładny z miłą i pomocną obsługą, jedzenie dość monotonne i mało różnorodne choć i tak nie dało się przejeść wszystkiego, mało urozmaicone wieczory. Pokój w osobnym cichym budynku. Duży wybór drinków w barze obok basenu z zawsze usmiechnietymi barmanami. Jedyna rzecz, którą mam WIELKĄ nadzieję, że hotel zmieni to ilość plastiku w hotelu, którego potem wszedzie pełno, szczególnie w barach gdzie napoje zawsze są podawane w plastikowych kubkach z rurkami, trafiające potem na plażę zamieszkałą przez żółwie, o których się tyle mówi.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Olala222
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ZantePark R, Operations Manager, Zante Park Resort & Spa, BW Premier CollectionOdpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest ,

Thank you for your valued feedback.

We also thank you for selecting the Zante Park Resort & Spa for your visit to Zakynthos
It is unfortunate to read that you were not entirely satisfied with all aspects of your stay with us.
We are pleased however that you thought highly of our staff.

Your comments regarding the use of plastic are valued and it is our intention to consider our policies for improvement of our imprint on the local community. We thank you for bringing the matter to our attention as well as to the attention of other guests as this is a complex matter for everyone.

It will be our privilege to welcome you back to our hotel.

Best wishes

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2019

Po Korfu i Krecie to była moja 3 wizyta na greckich wyspach. Niestety w porównaniu do poprzednich wyjazdów ten oceniam najsłabiej. Zawiodłem się na Biurze Podróży ITAKA, który ten hotel prezentuje jako hotel 5*. Jest najwyżej 4*. Mam porównanie, bo byłem na Krecie w hotelu 4 gwiazdkowym, który pod każdym względem przebija Zante Park Resort & Spa, BW Premier Collection. W tym hotelu pobierany jest depozyt 50 EURO, jak się wymeldujecie to miły Pan idzie obejrzeć pokój czy czasem czegoś nie ukradliście albo nie zniszczyliście (pierwszy raz z czymś takim się spotkałem). Brak ratownika - a basen głęboki na 3m i pełno dzieci. Zaskakujące jest również zabieranie all inclusive w dniu wyjazdu (w hotelu na Krecie all inclusive obowiązywało do końca dnia). Jeśli chodzi o wczesne śniadanie - to żart - raz poprosiliśmy o wczesne śniadanie, na miejscu okazało się, że niczego nie ma do jedzenia poza ciastkami i że Pan na kuchni nic nie wie na ten temat (wcześniej zapytałem się w recepcji co zawiera wczesne śniadanie i miało być pieczowo, wędliny, ser - niestety nic z tego nie było). Nie było ogólno dostępnych dystrybutorów z wodą - to też słabe. Dodam tylko, że woda do picia serwowana w tym hotelu bardzo niesmaczna.

Do tego krajobraz psuły hordy młodych, pijanych, brytyjskich nastolatków z którymi kompletnie hotel sobie nie radził - albo nie chciał radzić. To pijane towarzystwo okupowało bar przy basenie non stop, z drinkami i jedzeniem włazili do basenów, co niektórzy wymiotowali na leżakach. Z dzieckiem tam się nie wybierajcie!

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Jerzy D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ZantePark R, Operations Manager, Zante Park Resort & Spa, BW Premier CollectionOdpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Jerzy D,

Thank your very much for taking the time to post your comments
We feel very sorry to hear that the Zante Park Resort & Spa did not fully meet your expectations .However, I would like you to know that every comment of yours will be seriously taken into consideration as our guest’s opinion is very important to us and we feel that there is always room for improvement.

Kind regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Hotel niestety przereklamowany. Najsłabszym jego punktem są śniadania. Nigdy nie wymagam cudów i wystawnych uczt, ale codziennie przez 7 dni to samo na śniadanie może niestety delikatnie mówiąc uprzykrzyć wyjazd.
Lunche i kolacje ciekawsze. Hotel mały ale czysty. Obsługa bardzo miła i pomocna co się chwali. Zostawiliśmy w pokoju biżuterie i pieniądze - nigdy nic nie zginęło. Hotel na pewno nie zasługuje na pięć gwiazdek po tygodniu już nam się nudziło. Brak animacji, jedynie co dwa dni aqua aerobik trwający 10min i joga. goście to Polacy, Włosi i Anglicy.
Największy minus to obcięcie opasek o 10 rano w dniu wyjazdu. Nigdy się z tym nie spotkałam... Chyba tak się nie traktuje gości? Tony jedzenia są wyrzucane, a tutaj strach że zapakujemy wszystko do walizki?

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, magda91kce
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ZantePark R, Operations Manager, Zante Park Resort & Spa, BW Premier CollectionOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Magda,

Thank you for your review. We are happy to read that you thought highly of our cleaning services. On the other hand,, we have enriched our breakfast variety on a daily basis, providing all there is, so that everyone can enjoy what they like, rather than rotating breakfast variety each day just to show something different.

Regarding the all inclusive cut off at 10.00 on the last day, this is only for guests that have arrived very early on the arrival day and have benefited from the AI scheme as soon as they have arrived.

We welcome all constructive feedback that helps us to continuously improve our service standards. We understand that the Zante Park Resort and Spa may not include your requirements and we can only apologize for not meeting all of your individual expectations.

We would be very appreciative if you would consider giving us another opportunity to make sure that you have a perfect stay with us should you decide to visit the beautiful island of Zakynthos again.

Kind regards


Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2019

Hotel w bardzo dobrym położeniu,ok 400 m od piaszczystej plaży(woda w morzu bardzo czysta i super sprawa dla dzieci bo bardzo długo jest płytko)do centrum rozrywkowego Laganas ok 800m.Pokój taki jak na zdjęciach, czysty i zadbany, sprzątany codziennie.Mnie udało sie dostac pokój z prywatnym basenem,super sprawa. Pracownicy bardzo uprzejmi. Jedzenie bardzo dobre,choć,słyszałem że śniadania były monotonne,jak dla mnie to są jakieś bzdury bo faktycznie codziennie było to samo ale ja się pytam co jemy na codzień na śniadania,bo były 3 rodzaje wędlin,różne sery,warzywa,dwa rodzaje jajecznicy,omlety,tosty,jajak,płatki z mlekiem. Wnętrze hotelu bardzo ładne jak i inne miejsca takie jak na zdjęciach. Dobrze, że jest podział basenów, jeden z nich jest do max. 1,45m, a drugi od 1,55m do 2,70m głębokości co uważam za duży plus, bo raczej jest to niespotykane.W lipcu nie ma problemu z leżakami przy basenie duży plus. Zamiast animacji(też słyszałem narzekania na ich brak,ale ja zostałem o tym uprzedzony przed wczasami w biurze ITAKA) są wieczory z muzyką na żywo. Szczerze jak najbardziej polecam hotel, nawet dla rodzin z dziećmi. Wycieczki fakultatywne względnie tanie, bardzo polecam rejs w poszukiwaniu żółwi Caretta Caretta, jak i rejs do Zatoki Wraku. Rezydentka bardzo miła i uprzejma, na wycieczkach polski przewodnik. Wszystko jest ciekawie opowiedziane, nie ma czasu na nudę.Trochę hałaśliwi głównie w centrum Laganas są goście z Wysp Brytyjskich ale da się wytrzymać.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, tomek1379
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ZantePark R, Operations Manager, Zante Park Resort & Spa, BW Premier CollectionOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Tomek1379,

Thank you for the extensive review regarding the Zante Park Resort & Spa, as well as your comments on the
convenient location. We are pleased to read that you enjoyed your accommodation in the swim up rooms, the food variety and staff. Your kind comments encourage the Management and Staff to continue their best efforts to the benefit of our guests.

We look forward to having you again at our hotel!!!!!

Best regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 lipca 2019

Piszę tą opinię na podstawie 9-cio letniego już doświadczenia związanego ze spędzaniem letnich wakacji na greckich wyspach. Byliśmy z rodziną na Korfu, Kos, Krecie i Rodos. Hotel Zante Park na Zakyntos z pewnością nie zasługuje na 5*. Myślę, że 4* już są lekko naciąganą oceną. Wyspa wita gości okropnym smrodem z kanalizacji już na lotnisku i tak samo, żegna. Natomiast hotel wita gości obowiązkowym depozytem 50Euro, który trzeba uiścić przy zameldowaniu, a zwracany jest na pół godziny przed wyjazdem, po sprawdzeniu pokoju przez pracownika ochrony. Oficjalnym powodem pobrania depozytu były ewentualne koszty zniszczeń w pokoju oraz koszty korzystania z minibaru w pokoju. Z minibarem w pokoju wiąże się też konieczność codziennych wizyt pracownika hotelu, który sprawdza, czy nie trzeba go uzupełnić. Dlaczego nie robią tego Panie sprzątające, które i tak są codziennie w pokoju, jest to dla mnie zagadką? W czasie naszego pobytu mieliśmy wątpliwą przyjemność mieszkania w hotelu z grupą angielskiej młodzieży płci obojga. I całkowicie potwierdzam liczne negatywne opinie o tej grupie. Szaleństwa pijanych angoli musieliśmy znosić przez cały pobyt, bojąc się co może przyjść do głowy młodemu człowiekowi po kilku godzinach wlewania w siebie alkoholu w barze. I trochę trudno było wytłumaczyć synowi dlaczego jedna Pani przewraca się usiłując wstać z leżaka przy basenie. Jeśli chodzi o jedzenie, to mimo, że nie ma wielkiego wyboru, zawsze można się najeść. Potrawy były zawsze świeże i bardzo smaczne. Jedynie jajecznica z proszku na śniadanie - kiepska. Pokój średniej wielkości z małą łazienką i niespodzianką dla osób biorących prysznic - woda z prysznica leciała na zmianę zimna i gorąca. Baseny są dwa. Jeden głęboki ok 20m długości i drugi płytki z dostępem do baru. Otoczenie hotelu - bardzo gęsta zabudowa: hotele, restauracje i sklepy. Zatoka Laganas przepiękna, świetna plaża ale w sezonie potwornie zatłoczona. I do tego ciemnoskórzy przedstawiciele handlowi, fryzjerki ze specjalnością warkoczykarską i masażystki. Jeśli ktoś lubi co pięć minut odpowiadać "no, thank you" - będzie uszczęśliwiony. Z atrakcji na plaży: rejsy statkiem ze szklanym dnem w poszukiwaniu żółwi oraz na sąsiednią wysepkę z piękną plażą Marathonisi. Generalnie nie polecam tego miejsca osobom, które chcą wypocząć. Jeśli ktoś leci tam z myślą o ciągłym imprezowaniu - będzie zadowolony.

Wskazówka dotycząca pokoi: W pokojach od strony drogi jest bardzo głośno. Lepiej wybierać pokoje od strony basenu.
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Tomek J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ZantePark R, Operations Manager, Zante Park Resort & Spa, BW Premier CollectionOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Tomek J,

Dear Guest , thank you for your valued feedback.
We also thank you for selecting the Zante Park Resort & Spaf for your visit to Zakynthos.
It is unfortunate to read that you were not entirely satisfied with all aspects of your stay with us.
Your comments are valued and we thank you for taking the time write a review.
Although we make every effort to ensure the peace & quiet as well as the wellbeing of all our guests during their holidays, sometimes unforseen factors outside our control jeopardize our intentions. It is a fact that this time of year is the high season with many young English visitors coming to Zakynthos with a completely different Holiday Life Style.
We would be very appreciative if you would consider giving us another opportunity to make sure that you have a perfect stay with us should you decide to visit the beautiful island of Zante and to view and experience the beauties that the island offers.

It will be our privilege to welcome you back to our hotel
Best wishes

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji