Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wloskie smaki w Grecji ”

Il Forno Pizza and Pasta
Nr 2 wśród 135 Restauracje (Kamari)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 2 USD - 11 USD
Kuchnie: Grecka, Włoska
Opcje wyżywienia: Dostawa
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Dostawa
Zrecenzowano 7 września 2019 z urządzeń przenośnych

Mili kelnerzy i pyszne jedzenie (i niedrogie!)
pizze są bogate w świeże składniki. Naprawdę warto tam zjeść

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, drich35
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: admin_ilforno, Owner, Il Forno Pizza and PastaOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your kind words!We are truly glad that you stayed satisfied with your experience!We are looking forward to seeing you again!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 512)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 1 512 recenzji

Zrecenzowano 9 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Świetna restauracja ze znakomitą pizzą i świetną obsługą. Warto tam trafić nie tylko jeden raz. Doskonałe sałatki grecka i caprese oraz najlepsze pieczywo czosnkowe jakie jedliśmy. Polecam!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Krzysiek W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: admin_ilforno, Owner, Il Forno Pizza and PastaOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you sooo much for your wonderful feedback of yours!We are very pleased that you stayed satisfied with both our food and service!We are looking forward to seeing you and serving you again!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 lipca 2019

Przepyszne włoskie jedzenie za niska cenę! Carbonara, pasta Il Forno i pasta chicken wszystko przepyszne. Do tego super obsługa! Włochy w Grecji!! Polecamy!

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Aga M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: admin_ilforno, Owner, Il Forno Pizza and PastaOdpowiedź udzielona 20 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Mrs Aga thank you very much for your wonderful feedback of yours!We are very happy that you liked our pastas and we would love to see you and serve you with our delicious pizzas as well

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Polecamy knajpe, bardzo smaczne jedzenie, bardzo miła obsługa, wszystko świeże! Polecam sałatę grecką, makaron z krewetkami no i wszystkie pizzę- jaką kto lubi

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, JACEK M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: admin_ilforno, Owner, Il Forno Pizza and PastaOdpowiedź udzielona 12 maja 2019
Tłumaczenie Google

Jacek thank you very much for your kind words!We are very pleased that you enjoyed your time here with us and we hope to see you and serve you again guys!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Polecamy, bardzo dobre włoskie jedzenie, jedliśmy pizzę i carbonare oraz Dough Balls-bułeczki z masłem czosnkowym, wszystko bardzo dobre a do tego właściciel który obsługiwał klientów, bardzo miły i wesoły człowiek z każdym zagadywał. Super atmosfera!

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, zuzannak67
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: admin_ilforno, Owner, Il Forno Pizza and PastaOdpowiedź udzielona 2 maja 2019
Tłumaczenie Google

zuzanna we would like to thank you very much for sharing your experience here with us with the rest of trip advisor community!It is always such a great pleasure for us to know that our customers stay satisfied with their experience! We are looking forward to seeing you again!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Il Forno Pizza and Pasta — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Kamari, Santorini
 

Byłeś(-aś) w Il Forno Pizza and Pasta? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem