Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super pizza”

Il Forno Pizza and Pasta
Nr 2 wśród 134 Restauracje (Kamari)
Zakres cen: 2 USD - 11 USD
Kuchnie: Grecka, Włoska
Opcje wyżywienia: Dostawa
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Dostawa
Zrecenzowano 17 września 2018 z urządzeń przenośnych

Fantastyczna pizza. zrobiliśmy sobie przerywnik w jedzeniu uwielbianej przez nas kuchni greckiej. Przemiła obsługa. Polecamy

Termin wizyty: wrzesień 2018
Dziękujemy, Izabela R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: admin_ilforno, Owner, Il Forno Pizza and PastaOdpowiedź udzielona 18 września 2018
Tłumaczenie Google

Izabela we would like to thank you for sharing your experience at iL Forno!We are very very glad that you liked our pizza and we are looking forward to seeing you and serving you our delicious pastas as well

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (827)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 827 recenzji

Zrecenzowano 7 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo smaczne makarony i super obsługa. Ze swoją narzeczoną zwracamy uwagę na twardość makaronu, ten był idealny - aldente. Restaurację prowadzi młode małżeństwo. Porcje na prawdę duże jak za te cenę.
Szkoda że to nasz ostatni dzień w Santorini i dopiero teraz odkryliśmy smak tego miejsca.
Polecam!

Termin wizyty: lipiec 2018
Dziękujemy, Mateusz Ć
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: admin_ilforno, Owner, Il Forno Pizza and PastaOdpowiedź udzielona 8 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Mateusz thank you so much for your kind words!It is very important for us and we pay supreme attention and care to each and every one of our clients,in order to make them feel welcome and enjoy their meal!We hope to see you again some time in the future!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo pyszne dania. Porcje solidne za rozsądną cenę. Obsługa bardzo miła i uśmiechnięta. Czas oczekiwania przyzwoity nie mogę się niczego czepiać bo wychodziłem z uśmiechem na twarzy i zamiarem powrotu na kolejne dobre danie z ich karty :) Jeśli się ktoś zastanawia gdzie dobrze zjeść za nie wielkie pieniążki to właśnie tutaj. Polecam ;)

Termin wizyty: lipiec 2018
Dziękujemy, Grzegorz W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: admin_ilforno, Owner, Il Forno Pizza and PastaOdpowiedź udzielona 2 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Grzegorz thank you very very much for your kind thoughts of yours!We are super glad that you liked our food and service and we would love to see you and serve you again!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Great pizza! Bardzo dobra pizza za rozsądną cenę. Jedna z lepszych na wyspie, jeśli będziecie w Kamari i najdzie was ochota na pizzę polecam.

Termin wizyty: czerwiec 2018
1  Dziękujemy, Michaldg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: admin_ilforno, Owner, Il Forno Pizza and PastaOdpowiedź udzielona 29 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Michaldg thank you very much for sharing your experience here with us at iL Forno with the rest of Trip advisor family!It is always a great pleasure for us receiving that kind of feedback and knowing that our customers left our restaurant happy and satisfied!We are looking forward to seeing you and serving you again!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo smaczna pizza, zwłaszcza polecamy pizzę "grecką" z typowo greckimi składnikami. Pizza na chrupkim cieście z miękkim środkiem, można zobaczyć jak jest robiona :)
Bardzo smaczne i niedrogie miejsce.
Obsługa również ma duży plus za uśmiech i brak nachalności która jest niestety często obecna w greckich restauracjach.

Termin wizyty: czerwiec 2018
Dziękujemy, Paulina H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: admin_ilforno, Owner, Il Forno Pizza and PastaOdpowiedź udzielona 25 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Paulina we would like to thank you for finding the time to share your experience here with us at iL Forno!We are really glad that you liked our food and service and we would love to see you and serve you again!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Il Forno Pizza and Pasta — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kamari, Santorini
Kamari, Santorini
 

Byłeś(-aś) w Il Forno Pizza and Pasta? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem