Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 176)
Filtruj recenzje
1 176 wyniki
Oceny podróżnych
791
266
80
22
17
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
791
266
80
22
17
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 176 recenzji
Zrecenzowano: 30 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel jak zawsze spełnił moje oczekiwania, zawsze wracam w to miejsce z radością wiedząc, że nic mnie nie zaskoczy. Pokoje duże, przestrzenne, zawszę biorę pokój z wanną do hydromasażu na tarasie. Część Level przy samym oceanie. Siłownia z nowym sprzętem. Jedzenie pyszne. Obsługa hotelowa zawsze pomocna, uśmiechnięta, wzorowa!

Termin pobytu: luty 2018
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Dziękujemy, sadowskitobijanskit
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: elcastillorrpp, Guest Relations Manager, Barcelo Castillo Royal LevelOdpowiedź udzielona 30 czerwca 2018

Drogi Gościu,
co za wspaniała recenzja! Dziękujemy bardzo za czas poświęcony na opuszczenie tej miłej opinii i dzielenie się wrażeniami z nami i naszymi czytelnikami serwisu TripAdvisor. Z ogromną przyjemnością przeczytaliśmy, że udało nam się stworzyć niezapomniane wrażenia i mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność powitać Państwa wkrótce w przyszłości.
Z poważaniem, Laura Sacchi Royal Level Service Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 października 2016

super hotel nowoczesny z dobrym jedzeniem i nowoczesną infrastrukturą
polecam każdemu to miejsce na wypoczynek każdy znajdzie cos dla siebie. pokoje czyste sprzątane codziennie , wieczorem intresujące przedstawienia. gorąco polecam

Termin pobytu: październik 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Barcelo Hotels & Resorts
Dziękujemy, Rafal-Marek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: elcastillorrpp, General Manager, Barcelo Castillo Royal LevelOdpowiedź udzielona 11 listopada 2016

Sz.P. Rafale

Jeszcze raz dziękuję za miłe komentarze dotyczące pobytu u nas, mamy nadzieję zobaczenia Pana ponownie w przyszłości.


Pozdrawiam

Dyrector

Alirio Pérez

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2016

spędziliśmy w tym hotelu cały grudzień incl święta z doskonałym jedzeniem, Pokoje premium z widokiem na ocean i jazuzzi na tarasie są doskonale tak samo jak ekipa aminatorów. Z przyjemnością oglądaliśmy powtarzający się co tydzien program kolejny raz. Jedzenie dość monotonne ale smaczne. Piękny ogród , b czysto ogólnie polecam

Termin pobytu: grudzień 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, DerylSzczecin
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: elcastillorrpp, General Manager, Barcelo Castillo Royal LevelOdpowiedź udzielona 11 listopada 2016

Sz.P. Deryl

Jeszcze raz dziękujemy za wybranie naszego hotelu i poswieceniu czasu na dzielenie się swoimi doświadczeniami z nami. Mamy nadzieję goscic Panstwa ponownie w przyszłości.

Pozdrawiam

Dyrector

Alirio Pérez

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2016

Jedzienie pyszne. Obługa na poziomie.Starała się za każdym razem stanąć na wyskości zadania. Warto wypożyczyć samochod z pobliskiem wypożyczalni i na własną rękę zwiedzić wyspę jest przepiękna. Jedyny minus to ze zostaliśmy zakwaterowani w domkach o niższym standardzie.Nikt nie poinformował nas ze można ,,wykupić dodatkowy standard '', W pokoju śmierdziało, drzwi w łazience się zacinały i od rana panowie skuwali młotami beton przed oknem ;/. Pięknie podane posiłki na tarasie !

Termin pobytu: październik 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Beata M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: elcastillorrpp, General Manager, Barcelo Castillo Royal LevelOdpowiedź udzielona 11 listopada 2016

Sz.P. Beato

Może być Pani pewna , że Pani komentarze będą brane pod uwagę i które pomogą nam udoskonalić nasze usługi. Ponownie, dzięki za poświęcony czas i pomimo problemów napotkanych podczas ich pobytu mamy nadzieje zobaczyc sie w przyszlosci .

Pozdrawiam

Dyrector

Alirio Pérez

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 września 2015

Mieliśmy dwu tygodniowy pobyt w tym hotelu. Pierwszy tydzień w castillo beach resort, a drugi w castillo club premium. Poza pokojem, który był ładny nie byłam zadowolona ze stadardu hotelu. Dżakuzi było brudne, pełno komarów i karaluchy. Jedzenie takie same jak w beach resort i monotonne. Codziennie to samo. Często jedliśmy na mieście. Obsługa bardzo nie miła szczególnie w restauracji na górze w club premium. Na pierwszej kolacji kelner kazał mężowi zmienić spodnie na długie mimo, że tłumaczyliśmy że to nasz pierwszy dzień i czy nie może zrobić wyjątku. Przecież nikt nawet na to nie zwracał uwagi. Człowiek jest na wakacjach i musi czuć się komfortowo. Jednak mąż musiał wrócić do pokoju, który był w drugiej części hotelu. Już nie miałam ochoty na żadną kolację, a po rozmowie z menadźerem który nie potraktował nas poważnie miałam ochotę wyjść. Byłam w wielu hotelach 5 gwiazdkowych w Grecji, Hiszpanii i Turcji i nigdy nikt tak nas nie potraktował. Rozumiem zasady restauracji ale jak można tak traktować klientów. Inni goście chodzili w sadałach, sportowym obuwiu i sportowych ubraniach, dziewczyny w krótkich spodenkach z gołymi pośladkami i ich nie obowiązywały żadne zasady. Po niemiłej atmosferze w restauracji poszliśmy na drinka do baru na dole i tam też nas spotkała nie miła obsługa. Pan w okularach i ruda kelnerka udają że nie widzą klientów, którzy czekają na obsługę. Są bardzo nie mili, zero uśmiechu. Dopiero jak dostali napiwek zaczeli się uśmiechać i skakać! Drinki robią z tyłu więc nawet nie wiadomo co leją, bardzo źle się czułam na drugi dzień, Jestem rozczarowana tym hotelem, zdecydowanie lepiej było w beach resort i żałowałam że zmieniliśmy pokój. Obsługa i atmosfera beznadziejna. Radzę wybrać inny hotel szkoda pieniędzy.

Termin pobytu: sierpień 2015
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Wojciech D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji