Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (4 809)
Filtruj recenzje
4 809 wyniki
Oceny podróżnych
2 560
1 479
526
158
86
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 560
1 479
526
158
86
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 4 809 recenzji
Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu z urządzeń przenośnych

Byłem w tym hotelu na wczasach z Tui Polska. Jak na 4 gwiazdki zastrzeżenie mogę mieć do: 1.stan techniczny i czystość łazienki. Zaraz po zameldowaniu okazało się, że bateria przy wannie jest zniszczona razem z przewodem do prysznica, oraz nie domyta toaleta po poprzednikach. Po zgłoszeniu tego, bateria zostsła wymieniona. 2.Jedzenie w restauracji dobre, urozmaicone, ale czasami trafiało się mięso tak twarde, że nie dało się go zjeść. 3.Dziwny przepis w hotelu, gdzie all inclusive, nie obowiązywało po 23.00, i od tej godziny trzeba było płacić za napoje w barze. Na plus czystość i miła obsługa. Jeszcze jeden mocny zarzut niedotyczący hotelu, a Tui Polska, która zafundowała nam atrakcję w postaci poczucia się jak gość drugiej katagorii. Okazało się, że nasze ( polskie) all inclusive, miało uboższy zakres niż innych gości, nawet jeśli dotyczyło to też gości tego samego operatora ( tylko, że z Niemiec). Tui Polska - jesteście żałośni!!

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Marcin F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LManrique, Director General, Hotel Elba SaraOdpowiedź udzielona 4 dni temu

Szanowny Marcin F,

Bardzo dziękujemy za Pańską opinię. Pana komentarz jest nagrodą dla całego personelu tworzącego nasz hotel, w zamian za naszą ciężką pracę. Postaramy się zwrȯcić uwage na negatywne punkty ktȯre opisał Nam Pan w komentarzu. Przepraszamy za wszelkie niedogodności związane ze sprzątaniem oraz czynnościami technicznymi. Miło nam słyszeć że byli Paǹstwo zadowoleni z serwisu gastronomicznego. Niestety All Inclusive trwa do 23. Po 23 należy zapłacić za drinki – obowiązuje to wszystkich klientȯw naszego hotelu. Karta drinkȯw All Inclusive jest taka sama dla wszystkich klientow. Buffet rȯwnież przygotowywany jest dla wszystkich nie obowiązuje żaden podział. Jedyna kolacja na ktȯra nie mają dostępu wszyscy klienci to kolacja włoska na Restauracji Tucan, ktȯra zależy od Agencji, ponieważ nie wszystkie mają możliwość korzystania z niej.
Dziękujemy za motywację do działania w celu nieustannego poprawiania jakości naszych usług. Zapraszamy do spędzenia kolejnych wakacji również z nami!
Hotel Elba Sara Beach & Golf Resort
Director General
Luis Manrique de Lara

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Trochę późno dodana recenzja ale myślę, że warto spędzić w Elba Sara urlop z rodziną. Urlop był 13-20.08.2018 r. Po przylocie i transporcie z lotniska byliśmy już późnym wieczorem w hotelu. Na miejscu czekała na nas miła Pani w recepcji - polka, która po załatwieniu formalności zaproponowała szampana na przywitanie a dzieciom sok. Mimo, że kuchnia już była zamknięta zaproponowano nam kolację "na zimno", aby nie położyć się głodnym po długiej podróży. Od rana zaczęło się urlopowanie - oczywiście dzieci zachwycone basenami, jedzeniem i animacjami, zwłaszcza syn, którego praktycznie nie było bo korzystał prawie z wszystkich atrakcji jaką animatorzy proponowali (piłka, mini golf, piana party + zjeżdżalnie itp.). Tam też spotkaliśmy kilku Polaków, lecz nie wszyscy z kraju. Bardzo mili i uśmiechnięci pracownicy. Potrawy w ramach all Inc bardzo duża ilość i różnorodność w restauracji i barze przy basenie oraz drinków w barach. Hotel zaraz przy promenadzie i kilka kroków od ładnej plaży. Wieczorny spacer polecam każdemu, a promenadą można dość naprawdę daleko. Obok hotelu mała galeria handlowa a w niej kilka restauracji jakby ktoś potrzebował coś zjeść z lokalnej kuchni. Wycieczka do Oasis Park - wiele atrakcji choć wyjazd na cały dzień więc warto się przygotować w wodę i jakąś przekąska zwłaszcza dla dzieci, lecz tam też można sobie kupić coś do zjedzenia na ciepło i na zimno. W parku można karmić żyrafy i inne zwierzaki w wyznaczonych miejscach, a torby z jedzeniem (marchewka, jabłka itp) można kupić na miejscu u pracowników Parku. W stosunku do ceny jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu i myślę, że za jakiś czas jak dzieci będą starsze wrócimy na Fuerteventure, aby dokładniej ją zwiedzić.

Termin pobytu: wrzesień 2018
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, 1979Rafal
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LManrique, Director General, Hotel Elba SaraOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Szanowny 1979Rafal,
bardzo dziekujemy za poswiecenie czasu na podzielenie sie opinia o naszym hotelu Elba Sara.
Cieszymy sie niezmiernie, ze spedzili Panstwo z nami niezapomniany urlop i bardzo dziekujemy za wszystkie cieple slowa, ktore wiele dla nas znacza, jako ze bardzo sie staramy, zeby wszyscy nasi goscie byli zadowoleni z pobytu u nas.
Mamy nadzieje, ze znow nas Pantwo wybiora.
Serdecznie pozdrawiamy,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019

Bardzo ładny hotel, znakomicie położony. Wszystkie pokoje faktycznie z widokiem na ocean. Obok hotelu zaczyna się piękna promenada, którą spacerkiem w 12 minut można dojść do plaży w Caleta de Fuste. Plaża rewelacyjna, szeroka, piękne widoki, brak tłumów, a w zasadzie totalny luz.
Jeśli chodzi o sam hotel to jest bardzo zadbany, czysty. Posiłki bardzo dobre, urozmaicone,kuchnia tematyczna. Praktycznie kilka minut przed zakończeniem kolacji pełny wybór potraw. Drinki znakomitej jakości, oryginalne alkohole. Bardzo miła obsługa w całym obiekcie, zarówno na recepcji (już przy wejściu goście witani są szampanem i sokami), a restauracjach, barach i serwis sprzątający. Do tego również ciekawe animacje i organizacja czasu wieczorem. Szczególnie fajne white party z muzyką na żywo.Byliśmy dużą grupą i wszyscy jesteśmy zdania, że hotel prezentuje się jeszcze lepiej w rzeczywistości niż na zdjęciach. TUI również bardzo dobrze się spisało. Pani rezydentka znakomita, wycieczka fakultatywna na Lanzarote na bardzo fajnie zorganizowana. Pozdrawiamy i w 100% polecamy.

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, rendis250
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LManrique, Director General, Hotel Elba SaraOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Szanowny rendis250,
dziekujemy bardzo za poswiecenie czasu na napisanie opinii o naszym hotelu.
Bardzo sie cieszymy, ze spedzili u nas Panstwo niezapomniany urlop. Dziekujemy za pochwalenie naszego personelu, ktory pracuje bardzo ciezko, zeby umilic pobyt wszystkim naszym gosciom.
Mamy nadzieje zobaczyc Panstwa wkrotce.
Pozdrawiamy serdecznie,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Latem po raz trzeci odwiedziliśmy Wyspy Kanaryjskie, po raz pierwszy Fuerteventurę. Bez wątpienia będziemy powracać na Wyspy, bo są naprawdę wspaniałe.

Wielką zaletą tego hotelu jest położenie. 15 minut od lotniska, obok sympatyczna, piaszczysta plaża (4 euro leżak, 4 euro parasol na dzień). Okolica bezpieczna, raczej spokojna, tylko w weekendowe noce głośne koncerty docierają do pokojów... Na pochwałę zasługuje także personel hotelu - wszyscy mili, sympatyczni, pomocni. Gratulacje!

Hotel ma już swoje lata, widać to w pokojach. Jest czysto. Szkoda, że w pokojach nie ma mini baru. Sejf płatny 4 euro za dzień. Żelazko z deską można wypożyczyć w recepcji za kaucją 10 euro. Wszystkie pokoje są zorientowane w kierunku oceanu, ale tylko te na 4 i 5 piętrze posiadają widok na ocean z prawdziwego zdarzenia.

Kuchnia wypada słabo. Śniadania mało urozmaicone. Bardzo dobre ryby i potrawy lokalne. Desery nie wyglądały zachęcająco. Kawa okropna. Wina podawane do posiłków poprawne, nie można narzekać.

Według mnie hotel zasługuje bardziej na 3 gwiazdki z plusem, niż 4. Oceny hotelu dokonałem w porównaniu o inne hotele w podobnej kategorii cenowej, które do tej pory odwiedziłem.

Hotel być może dla mało wymagających rodzin z małymi dziećmi; może dla mało wymagających turystów nastawionych na zwiedzanie wyspy. Ja wolałbym wydać te pieniądze na inny hotel.

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, GabrielMarceli
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LManrique, Director General, Hotel Elba SaraOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Szanowny GabrielMarceli,
dziekujemy za poswiecenie czasu na napisanie opinii o naszym hotelu.
Bardzo sie cieszymy, ze przypadlo Panstwu do gustu polozenie hotelu i jego obsluga.
Przykro nam, ze jedzenie nie bylo w Panstwa typie, ale zapewniamy, ze staramy sie jak najmnocniej, zeby kazdy nasz gosc byl zadowolony i mamy nadzieje, ze dadza nam Panstwo jeszcze jedna szanse.
Pozdrawiamy serdecznie,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobry hotel. Mili i uśmiechnięci pracownicy. Szeroki wybór potraw w ramach all Inc oraz drinków. Rzeczywiście zaraz przy hotelu brak ładnej plaży (ale wystarczy 5 minutowy spacer żeby zmieniło się to o 180 stopni). W stosunku do ceny jestem bardzo zadowolony z wyboru (3tys w lipcu - 7dni all Inc/os). Polecam

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 916areks
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LManrique, Director General, Hotel Elba SaraOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019

Szanowna / Szanowny 916areks,
Bardzo dziękujemy za tę pozytywną opinię. Mamy nadzieję, że pobyt w naszym hotelu był dla Państwa jeszcze przyjemniejszy oraz że spełnił wszystkie Państwa wymagania.
Będzie nam ogromnie miło gościć Państwa ponownie następnym razem.
Jeszcze raz dziękujemy za zostawienie komentarza oraz za Państwa pobyt w naszym hotelu.

Hotel Elba Sara Beach & Golf Resort
Director General
Luis Manrique de Lara

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji