Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (4 685)
Filtruj recenzje
4 685 wyniki
Oceny podróżnych
2 495
1 451
510
151
78
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 495
1 451
510
151
78
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 4 685 recenzji
Zrecenzowano: 24 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel mocno rekomendowany przez TUI. Niestety jest to kompletna klapa. Od jedzenia przez pokoje. Ale po kolei.
Obsługa hotelu nastawiona na "bogatych" turystów z Niemiec i UK. Śmiać nam się chciało za każdym razem kiedy obsługa skakała obok nich pomijając inne narodowości.
Jedzenie po prostu podłe. Jaja na 100 sposobów,kurczak i stare warzywa. Chemiczne desery, tanie wina i rozcieńczany sok. Naprawę wstyd.
Pokoje stare, meble wysłużone,łazienki nadgryzione zębem czasu. Ciężko ocenić przez to ich czystość.
Hotel rekomendowany jako rodzinny z atrakcjami dla dzieci. Nowe atrakcje to 1 basen,wokół którego rozsiadają się goście sącząc drinki i paląc papierosy. Obsługa nie reaguje kiedy wokół brodzika gromadzi się grupa podpitych turystów z UK wypalająca jednego papierosa za drugim. I tak przez okrągłe 2 tygodnie. Bardzo miłą atrakcją było pojawienie się Św.Mikolaja który miał prezenty dla wszystkich dzieci. Niestety jedyną.
Plusem Elba Sara jest lokalizacja hotelu. Blisko plaży i głównej promenady oraz sklepów.
Podsumowując,proszę nie spodziewać się dobrej jakości kuchni, czystych pokoi i wolnych od smrodu papierosów przestrzeni. Hotel dla mało wymagających.

Termin pobytu: grudzień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Goniaa2
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LManrique, Director General, Hotel Elba SaraOdpowiedź udzielona 4 maja 2019

Szanowna Goniaa2,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na opublikowanie opinii na temat naszego hotelu Elba Sara Beach & Golf Resort.
Z tego powodu bardzo nam przykro, że nie byliście w stanie w pełni cieszyć się wakacjami z nami, a nasze usługi sprzątania i gastronomii nie spełniły Paǹstwa oczekiwań. Wysłaliśmy powyższe uwagi do odpowiednich kierowników działów, aby wziąć je pod uwagę, aby poprawić te standardy dla naszych przyszłych klientów.
Z drugiej strony jesteśmy zaskoczeni i zasmuceni, gdy czytamy wasze komentarze na temat rzekomej „preferencji” naszych pracowników w traktowaniu klientów niektórych narodowości bardziej niż innych.
W naszym hotelu Elba Sara gościmy klientów różnych narodowości i traktujemy każdego w ten sam sposób i z takim samym szacunkiem. Nasz personel składa się z pracowników (kelnerzy bar / restauracja, recepcjonistki, animatorzy, kucharze, pokojówki itp.) Z różnych krajów europejskich i pozaeuropejskich, w tym z Polski (na przykład dwie z naszych recepcjonistek i jedna nasza szefowa restauracji są narodowości polskiej.
Ponadto prosimy wziąść pod uwagę, że nasz hotel od wielu lat współpracuje z największym polskim operatorem turystycznym (tui), którego klienci są zazwyczaj bardzo zadowoleni z naszych usług i serwisu otrzymanego przez naszych pracowników.
Mamy nadzieję, że w przyszłości dacie nam drugą szansę na zmianę postrzegania naszych usług.
Pozdrawiam,

Director General
Luis Manrique de Lara

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel położony tuż przy plaży (publicznej nie należącej do hotelu) oraz promenadzie prowadzącej do pobliskiej miejscowości. Hotel zadbany chociaż już nie nowy co widać przede wszystkim w pokojach którym przydałoby się odświeżenie wystroju. Hotel oferuje liczne rozrywki zwłaszcza dla dzieci: animacje dla dzieci w klubie dziecięcym i na basenie, w ramach zajęć dzieci zwiedzily zaplecze hotelu,karmily ryby w stawie, brały udział w pianowym party na boisku. Zespół animatorów fantastyczny (szczególnie Pani Marta). Hotel otoczony niedużym ale bardzo ładny i zadbanym ogrodem. Kuchnia urozmaicona i smaczna. Obsługa bardzo miła i uczynna. Polecam to miejsce.

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Agnieszka W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LManrique, Director General, Hotel Elba SaraOdpowiedź udzielona 6 marca 2019

Szanowna Pani,
Bardzo dziękujemy za Pani opinię. Miło nam słyszeć, że Państwa pobyt w naszym hotelu należał do udanych, a ekipa animacji umiliła Państwa wakacje.
Jeszcze raz dziękujemy za zostawienie komentarza oraz za Państwa pobyt w naszym hotelu.
Zapraszamy do spędzenia kolejnych wakacji również z nami!
Hotel Elba Sara Beach & Golf Resort
Director General
Luis Manrique de Lara

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 lutego 2019

Byliśmy w hotelu Elba Sara z dwójką dzieci dwa tygodnie na przełomie stycznia i lutego 2019r. Hotel pozytywnie nas zaskoczył. Wyposażenie hotelu nie należy do najnowszych i widać na nim odcisk historii ale wszytko rekompensuje pracujący tam personel również z Polski. Miła atmosfera udziela się wszystkim. Hotel położony przy deptaku i plaży. W pobliżu centrum handlowe. Wieczorne animacje na dobrym poziomie. Jedzenie urozmaicone, każdy dla siebie coś dobrego dostanie w tym wyciskane soki. Do kolacji butelkowana woda.
Jedynym zaskoczeniem był basen z podgrzewaną wodą, która mogła by być bardziej podgrzana o tej porze roku i nieczynna sauna.

Termin pobytu: styczeń 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, AMJJK
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LManrique, Director General, Hotel Elba SaraOdpowiedź udzielona 12 lutego 2019

Szanowny AMJJK,
Bardzo dziękujemy za tę pozytywną opinię. Mamy nadzieję, że pobyt w naszym hotelu był dla Państwa jeszcze przyjemniejszy oraz że spełnił wszystkie Państwa wymagania. Tak to prawda hotel ma swoje lata i z pewnością są miejsca które wymagają renowacji.
Tak jak Pani wspomina blisko hotelu znajduje się mała galeria handlowa oraz promenada która prowadzi do miejscowości Caleta de Fuste. Codziennie w naszej restauracji mamy kolacje tematyczne. Woda w basenie jest podgrzewana. Przykro nam ze trafili Państwo,gdy sauna była nieczynna. Z powodu prac technicznych musieliśmy ją zamknąć.
Jeszcze raz dziękujemy za zostawienie komentarza oraz za Państwa pobyt w naszym hotelu. Każda opinia jest dla nas cenna i pomaga w poprawianiu jakości naszych usług.

Hotel Elba Sara Beach & Golf Resort
Director General Luis Manrique de Lara

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 stycznia 2019

Własnie wrocilismy z hotelu. Bardzo fajne polozenie,Idealne miejsce wypadowe.Bardzo piekne otoczenie hotelu.Pokoje czyste sprzatane codziennie z pieknym widokiem na ocean.Duza czesc obslugi to Polacy wiec milo bylo porozmawiac sobie z nimi po polsku. Na powitanie lampka szampana. Hotel bardziej nastawiony na emerytow i rencistow niz na rodziny z dziecmi.Byc moze to taki sezon...NIemniej jednak animacje dla dzieci wyglądaja bardzo słabo aczklowiek animator Wiktor robi co moze by goscie czuli się tam znakomicie.Zawiedlismy się na jedzeniu.Przecietnie to wyglada i bardzo duzy minus za karalucha chodzacego w restauracji...Jezeli ktos szuka fajnego miejsca na wypoczynek w ciszy i spokoju to w Elba Sara na pewno go znajdzie.

Wskazówka dotycząca pokoi: Im wyzej tym piekniejszy widok na ocean
Termin pobytu: styczeń 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, iwonal77
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LManrique, Director General, Hotel Elba SaraOdpowiedź udzielona 2 lutego 2019


Szanowna iwonal77,
Bardzo dziękujemy za Pana komentarz. Przykro nam, iż menu naszej restauracji nie spełniło Pana oczekiwań. Chcielibyśmy zapewnić, iż podstawą naszych dań są zawsze świeże produkty, a potrawy są przygotowywane codziennie. Dziękujemy jednak za wskazanie naszych niedociągnięć – pozwoli to nam zwrócenie uwagi na te szczegóły i ich dopracowanie. W naszym hotelu gościmy także rodziny z dziećmi, może po prostu trafili Państwo na okres gdzie zameldowane były rόwnież osoby starsze.
Jeszcze raz dziękujemy za zostawienie komentarza oraz za Państwa pobyt w naszym hotelu. Każda opinia jest dla nas cenna i pomaga w poprawianiu jakości naszych usług.
Hotel Elba Sara Beach & Golf Resort
Director General Luis Manrique de Lara

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 stycznia 2019

Hotel na dość przyzwoitym poziomie. Dostałem bardzo duży pokój na 3 piętrze (narożny), z pięknym widokiem na ocean. Bardzo dobra jakość jedzenia i jego różnorodność. All inclusive na dość wysokim poziomie, markowe alkohole (m.in. Jim Beam, Johnny Walker). Napoje fanta, sprite itp. o smaku jak z oryginalnej butelki. Hotel posiada 3 baseny (w tym 1 brodzik). Jeden basen podgrzewany. Minusem może być bezpośredni brak plaży piaskowej, ale znajduje się ona ok. 300 metrów na lewo od hotelu. Obok hotelu jest duża galeria handlowa (Atlantic), z butikami i marketem spożywczym. Na wycieczki sugeruję wypożyczenie auta. W hotelu znajduje się samoobsługowy "kiosk"z wypożyczalni LoveSharing. Najtańsze auto 37 euro /dobę (już z full ubezpieczeniem). Paliwo kosztuje ok. 1 euro/L. WiFi działa w całym hotelu, pokojach i przy basenach. Reasumując, hotel polecam w 100%. Szczególnie bardzo miłą obsługę i jego czystość. Wróciłem wypoczęty. W razie pytań służę - francuz69@op.pl
(sugeruję tylko TUI, żeby zmieniła chore i męczące nocne loty na Fuerte)

Termin pobytu: styczeń 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
3  Dziękujemy, francuz1969
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LManrique, Director General, Hotel Elba SaraOdpowiedź udzielona 27 stycznia 2019

Szanowny francuz1969,
Bardzo dziękujemy za tę pozytywną opinię. Mamy nadzieję, że ten pobyt w naszym hotelu był dla Państwa jeszcze przyjemniejszy oraz że spełnił wszystkie Państwa wymagania.
Będzie nam ogromnie miło gościć Państwa ponownie następnym razem.
Jeszcze raz dziękujemy za zostawienie komentarza oraz za Państwa pobyt w naszym hotelu.

Hotel Elba Sara Beach & Golf Resort
Luis Manrique de Lara

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji