Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (4 684)
Filtruj recenzje
4 684 wyniki
Oceny podróżnych
2 495
1 451
510
150
78
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 495
1 451
510
150
78
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 4 684 recenzji
Zrecenzowano: 9 lutego 2019

Byliśmy w hotelu Elba Sara z dwójką dzieci dwa tygodnie na przełomie stycznia i lutego 2019r. Hotel pozytywnie nas zaskoczył. Wyposażenie hotelu nie należy do najnowszych i widać na nim odcisk historii ale wszytko rekompensuje pracujący tam personel również z Polski. Miła atmosfera udziela się wszystkim. Hotel położony przy deptaku i plaży. W pobliżu centrum handlowe. Wieczorne animacje na dobrym poziomie. Jedzenie urozmaicone, każdy dla siebie coś dobrego dostanie w tym wyciskane soki. Do kolacji butelkowana woda.
Jedynym zaskoczeniem był basen z podgrzewaną wodą, która mogła by być bardziej podgrzana o tej porze roku i nieczynna sauna.

Termin pobytu: styczeń 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, AMJJK
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LManrique, Director General, Hotel Elba SaraOdpowiedź udzielona 12 lutego 2019

Szanowny AMJJK,
Bardzo dziękujemy za tę pozytywną opinię. Mamy nadzieję, że pobyt w naszym hotelu był dla Państwa jeszcze przyjemniejszy oraz że spełnił wszystkie Państwa wymagania. Tak to prawda hotel ma swoje lata i z pewnością są miejsca które wymagają renowacji.
Tak jak Pani wspomina blisko hotelu znajduje się mała galeria handlowa oraz promenada która prowadzi do miejscowości Caleta de Fuste. Codziennie w naszej restauracji mamy kolacje tematyczne. Woda w basenie jest podgrzewana. Przykro nam ze trafili Państwo,gdy sauna była nieczynna. Z powodu prac technicznych musieliśmy ją zamknąć.
Jeszcze raz dziękujemy za zostawienie komentarza oraz za Państwa pobyt w naszym hotelu. Każda opinia jest dla nas cenna i pomaga w poprawianiu jakości naszych usług.

Hotel Elba Sara Beach & Golf Resort
Director General Luis Manrique de Lara

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 stycznia 2019

Własnie wrocilismy z hotelu. Bardzo fajne polozenie,Idealne miejsce wypadowe.Bardzo piekne otoczenie hotelu.Pokoje czyste sprzatane codziennie z pieknym widokiem na ocean.Duza czesc obslugi to Polacy wiec milo bylo porozmawiac sobie z nimi po polsku. Na powitanie lampka szampana. Hotel bardziej nastawiony na emerytow i rencistow niz na rodziny z dziecmi.Byc moze to taki sezon...NIemniej jednak animacje dla dzieci wyglądaja bardzo słabo aczklowiek animator Wiktor robi co moze by goscie czuli się tam znakomicie.Zawiedlismy się na jedzeniu.Przecietnie to wyglada i bardzo duzy minus za karalucha chodzacego w restauracji...Jezeli ktos szuka fajnego miejsca na wypoczynek w ciszy i spokoju to w Elba Sara na pewno go znajdzie.

Wskazówka dotycząca pokoi: Im wyzej tym piekniejszy widok na ocean
Termin pobytu: styczeń 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, iwonal77
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LManrique, Director General, Hotel Elba SaraOdpowiedź udzielona 2 lutego 2019


Szanowna iwonal77,
Bardzo dziękujemy za Pana komentarz. Przykro nam, iż menu naszej restauracji nie spełniło Pana oczekiwań. Chcielibyśmy zapewnić, iż podstawą naszych dań są zawsze świeże produkty, a potrawy są przygotowywane codziennie. Dziękujemy jednak za wskazanie naszych niedociągnięć – pozwoli to nam zwrócenie uwagi na te szczegóły i ich dopracowanie. W naszym hotelu gościmy także rodziny z dziećmi, może po prostu trafili Państwo na okres gdzie zameldowane były rόwnież osoby starsze.
Jeszcze raz dziękujemy za zostawienie komentarza oraz za Państwa pobyt w naszym hotelu. Każda opinia jest dla nas cenna i pomaga w poprawianiu jakości naszych usług.
Hotel Elba Sara Beach & Golf Resort
Director General Luis Manrique de Lara

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 stycznia 2019

Hotel na dość przyzwoitym poziomie. Dostałem bardzo duży pokój na 3 piętrze (narożny), z pięknym widokiem na ocean. Bardzo dobra jakość jedzenia i jego różnorodność. All inclusive na dość wysokim poziomie, markowe alkohole (m.in. Jim Beam, Johnny Walker). Napoje fanta, sprite itp. o smaku jak z oryginalnej butelki. Hotel posiada 3 baseny (w tym 1 brodzik). Jeden basen podgrzewany. Minusem może być bezpośredni brak plaży piaskowej, ale znajduje się ona ok. 300 metrów na lewo od hotelu. Obok hotelu jest duża galeria handlowa (Atlantic), z butikami i marketem spożywczym. Na wycieczki sugeruję wypożyczenie auta. W hotelu znajduje się samoobsługowy "kiosk"z wypożyczalni LoveSharing. Najtańsze auto 37 euro /dobę (już z full ubezpieczeniem). Paliwo kosztuje ok. 1 euro/L. WiFi działa w całym hotelu, pokojach i przy basenach. Reasumując, hotel polecam w 100%. Szczególnie bardzo miłą obsługę i jego czystość. Wróciłem wypoczęty. W razie pytań służę - francuz69@op.pl
(sugeruję tylko TUI, żeby zmieniła chore i męczące nocne loty na Fuerte)

Termin pobytu: styczeń 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
3  Dziękujemy, francuz1969
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LManrique, Director General, Hotel Elba SaraOdpowiedź udzielona 27 stycznia 2019

Szanowny francuz1969,
Bardzo dziękujemy za tę pozytywną opinię. Mamy nadzieję, że ten pobyt w naszym hotelu był dla Państwa jeszcze przyjemniejszy oraz że spełnił wszystkie Państwa wymagania.
Będzie nam ogromnie miło gościć Państwa ponownie następnym razem.
Jeszcze raz dziękujemy za zostawienie komentarza oraz za Państwa pobyt w naszym hotelu.

Hotel Elba Sara Beach & Golf Resort
Luis Manrique de Lara

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 grudnia 2018

Hotel ma świetną lokalizację biorąc pod uwagę odległość od lotniska (około 20 km) oraz odległość od wszystkich zakątków wyspy (północ - Corralejo około 45 km, południe - Faro de Punta Jandia około 100 km, zachód – Ajuy około 45 km). Hałas związany z przelotami samolotów nad hotelem nam osobiście nie przeszkadzał. Od hotelu do miasta prowadzi nadmorska promenada.
Hotel posiada darmowy parking z wieloma miejscami postojowymi, więc przy wynajmie samochodu nie ma problemu z pozostawieniem auta pod hotelem (przynajmniej w grudniu).
Po przyjeździe do hotelu uraczono nas powitalną lampką szampana i w dodatku w języku polskim, co może być atutem dla osób, które nie posługują się językiem angielskim.
W hotelu panowała już świąteczna atmosfera – choinki z bombkami i palmy oświetlone lampkami, coś pięknego 
Dostaliśmy pokój z widokiem na morze zgodnie z zamówieniem w biurze podróży. Wydaje mi się jednak, że wszystkie pokoje w tym hotelu oferują taki właśnie widok. Pokój przestronny z olbrzymim łóżkiem małżeńskim, czystość bez zarzutu. Jedynym minusem było to, że klimatyzacja działała tylko w dzień, gdy nie było nas w pokoju, a w nocy było nam trochę duszno.
Jeśli chodzi o dzienne animacje, hmm... może to kwestia sezonu, ale nie byliśmy zachwyceni. Plan zajęć na każdy dzień wywieszono w holu, ale i tak działo się kompletnie coś innego lub zupełnie nic. Wieczorne animacje całkiem w porządku, muzyka na żywo super!
Basen może i był podgrzewany, ale nadal było w nim chłodno.
Jedzenie było fenomenalne! To był pierwszy hotel z opcją all inclusive w Europie w jakim byliśmy. Do tej pory odwiedzaliśmy wyłącznie hotele w Tunezji, Turcji i Egipcie z tą formą wyżywienia. Dla przykładu, w Egipcie gdy raczono rybą była to wciąż ta sama ryba przez cały tydzień podawana w różnej formie, tutaj serwowano świeżo smażone steki z tuńczyka, marlina, tilapii i wiele wiele innych. Byliśmy zachwyceni różnorodnością posiłków i ich smakiem. Tylko jednego dnia byliśmy rozczarowani, ponieważ przyszliśmy do restauracji, a steki wołowe leżały już usmażone w misce, więc były zimne i, jak się potem okazało po przekrojeniu, także niedosmażone. Niestety w kuchni nie było nikogo, by można było poprosić o dosmażenie, bądź usmażenie swieżego kawałka zgodnie z naszymi wymaganiami. Zgłosiliśmy ten problem na recepcji i następnego dnia wszystko wróciło do normy. Rozumiemy, że takie sytuacje się zdarzają. Ciężko wymienić wszystkie dania, jakie oferowała kuchnia tego hotelu, ale z kulinarnych atrakcji można wymienić: świezo wyciskane soki z owoców do śniadania, fontanna czekoladowa, pełna gama owoców morza (kraby, małże, przegrzebki, ośmiornice, krewetki), regionalne przysmaki jak papas arrugadas, sos mojo w dwóch odsłonach, szynka serrano, czy kiełbasa chorizo. Świetna okazja, by popróbować lokalnych przysmaków. Kelnerzy dbali o gości donosząc napoje do stolika.
Obsługa hotelowa jest bardzo pomocna i serdeczna.
Hotelowy ogród jest zadbany i cieszy oko.
Jeśli chodzi o zapach środków czystości unoszący się w hotelu, był dość intensywny to fakt, ale należał raczej do przyjemnych.
Z czystym sumieniem możemy polecić ten hotel.

Termin pobytu: grudzień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, dobrucky
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LManrique, Director General, Hotel Elba SaraOdpowiedź udzielona 14 grudnia 2018

Szanowny dobrucky,

Bardzo dziękujemy za Państwa komentarz. Państwa słowa są dla nas motywacją i nagrodą za ciężką pracę. Dziękujemy za docenienie zarówno naszego bufetu, jak i zespołu naszej animacji.
Jeszcze raz dziękujemy za zostawienie komentarza oraz za Państwa pobyt w naszym hotelu.
Będzie nam ogromnie miło gościć Państwa ponownie następnym razem.
Każda opinia jest dla nas cenna i pomaga w poprawianiu jakości naszych usług.

Hotel Elba Sara Beach & Golf Resort
Luis Manrique
Director General

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Jeśli ktoś się zastanawia nad wyborem tego hotelu, to śmiało mogę polecić - dobra jakość względem rozsądnej ceny. 4/5 gwiazdek. Dlaczego? Oto plusy i minusy:
Plusy:
- obsługa w języku polskim na recepcji i barze - bardzo pomocna i sprawna
- duża ilość leżakow na basenie
- bardzo ładny i zabrany ogród - dużo zieleni
- jest naprawde czysto wszędzie
- codziennie inna (tematyczna) kolacja
- dobrej jakości alkohole (w ramach all inclusive: Jonny Walker, Malibu, Campari czy Smiernoff). Dobre i wymyślne drinki - Mohito rewelacja
- pokoje z widokiem na ocean
- do plaży około 200 metrów
- promenada wzdłuż oceanu do centrum miejscowości (ok.15-20 minut spacerem)
- większość to Polacy i Brytyjczycy - brak Rosjan
- bliskość lotniska - transfer 15 minut
- bardzo wygodne łóżko w pokoju
- podgrzewana woda w brodziku dla dzieci (cieplutka)
- sklepik na miejscu (ze wszystkim: pamiątki, ciuchy, kosmetyki, zabawki)
- obok duże centrum handlowe - łącznie z EuroSpar - jak ktoś czegoś zapomni to wszystko można kupić na miejscu
- wieczory z muzyką na żywo, można nawet potańczyć
- po 23-24 cisza i spokój-można naprawdę odpocząć

Minusy:
- monotonne śniadania
- niedobra kawa
- mini disco oraz animacje mało atrakcyjne
- środki czystości do sprzątania pokoju bardzo ostre o nieprzyjemnym, chemicznym zapachu oraz brak wentylacji w łazience
- niezbyt ciepła woda w basenie głównym (miał być podgrzewany - listopad)
- blisko lotnisko - od czasu do czasu samolot nad głową nisko i hałas w związku z tym

Hotel nie jest nowy, ale zadbany. Jeśli ktoś się zastanawia czy jest wart tej kwoty, jaką żąda TUI, to tak, jest to dobra cena względem jakości. No i bardzo polecam Wyspy Kanaryjskie o tej porze roku - listopad. Nie ma co się zastanawiać, jest cieplutko i słonecznie (w słońcu z 30 stopni). Od rana można się opalać i kąpać w basenie popoludnie i wieczory w granicach 20 stopni-na długi rękaw. I w tej części wyspy za bardzo nie wieje. Jest przyjemnie. Nie rozumiem tych bardzo negatywnych opinii...
Generalnie polecam - solidne 4/5 gwiazdek.

Termin pobytu: listopad 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, dzagowska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LManrique, Director General, Hotel Elba SaraOdpowiedź udzielona 6 grudnia 2018

Szanowna dzagowska,
Bardzo dziękujemy za Pani komentarz. Pani słowa są dla nas motywacją i nagrodą za ciężką pracę. Miło nam słyszeć, iż nasza ekipa animacji dobrze się spisała, umilając Państwu pobyt w hotelu. Będzie nam ogromnie miło gościć Państwa ponownie następnym razem. Miejscowość , w ktòrej znajduje się hotel jest położona blisko lotniska stąd hałas ten może zakłòcać cisze i spokòj naszych klientòw.
Jeszcze raz dziękujemy za zostawienie komentarza oraz za Państwa pobyt w naszym hotelu. Każda opinia jest dla nas cenna i pomaga w poprawianiu jakości naszych usług.

Hotel Elba Sara Beach & Golf Resort
Director General
Luis Manrique

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji