Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 485)
Filtruj recenzje
2 486 wyniki
Oceny podróżnych
449
697
622
305
413
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
449
697
622
305
413
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 486 recenzji
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Bardzo stary Hotel z jeszcze starszymi meblami. Obsluga naprawde bardzo mila i pomocna i to jedyne co bylo dobre w tym hotelu. Ja rozumiem ze wczasy.. no ale bardzo glosni goscie nawet po godz 2 w nocy wiec spedzilem tam 14 dni i 14 nie przespanych nocy na twardym jak kamien materacu. zaplacilismy za apartament dostalismy 2 os Studio super. Nie chcialem juz robic afery bo polecielismy z rodizna na wczasy ne po to zeby siedziec w hotelu wiec generalnie czas w nim spedzalismy tylko na spaniu i posilkach. Jedzenie mnie osobiscie bardzo smakowalo no moze poza sniadaniem gdzie po kilku dniach pobytu masz dosc juz nalesnikow i jajecznicy.. Co do basenu na sniadanie nie trzeba bylo sie spieszyc bo wiekszosc gosci hotelowych chyba od godz 6 stala juz przy basenie starajac sie zarezerwowac lezak ktorych w regulaminie hotelu nie wolno rezerwowac tak wiec o basenie i jego wygladzie jesli nie chcesz stac w poltorej godz w kolejce rezerwacyjnej lepiej sobie darowac - masakra. Po kilku dniach nie ktorzy juz nawet nie czekali kiedy obsluga rozlozy leazki tylko sami je sobie rozdzielali i rezerwowa\li najlepsze miejsca przy basenie XD My wolelismy spedzic czas jednak na plazach ktore sa tam naprawde piekne.Generalnie Hotel czysty i bardzo czesto sprzatany chociaz na dwa dni przed powrotem pomiedzy zejsciem do recepcji a basenem moja zona z corka widzialy wielkiego karalucha, jedzenie jezeli chodzi o ten standard hotelu w normie glodni nie chodzilismy wrecz przeciwnie. Co do alkoholi coz nie liczylbym na szalowe drinki..tylko piwo dalo sie przelknac. Ale to moze kwestia gustu. Na pewno wroce kiedys na Fuerte ale zdecydowanie bede omijal ten hotel.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, 6illusion9
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CALETAGARDENH, Director de Relaciones Públicas, Aparthotel Caleta GardenOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Drogi 6illusion9,

Dziękujemy za wybranie Caleta Garden Hotel do spędzenia wakacji na Fuerteventurze i za podzielenie się z nami swoimi wakacyjnymi doświadczeniami.

Przepraszamy za niedogodności podczas wakacji u nas. Zawsze chętnie przyjmujemy opinie, ponieważ pozwalają nam nieustannie ulepszać doświadczenie, które tworzymy dla naszych gości.

Nie wahaj się z nami skontaktować, jeśli masz dodatkowe uwagi, wątpliwości lub prośby, również dotyczące ewentualnego przyszłego pobytu.

Nasz kontaktowy adres to: publicrelations.caletagarden@mpihotels.com

Z poważaniem,

Tania - zastępca dyrektora generalnego.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 czerwca 2019

To jest hotel 3 gwiazdkowy dla nas wystarczyło i narzekać trudno. Jedzenia dużo , każdy coś do siebie dopasował . W barze tak samo. Czas leczy rany ale teraz jeszcze tęsknimy za tym miejscem. Było super. Dziekujemy.

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, grzegorz j
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CALETAGARDENH, Guest Relations Manager, Aparthotel Caleta GardenOdpowiedź udzielona 19 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Grzegorz

We would like to thank you to have chosen our hotel for your recent holiday, and for taking the time to fill out our internal survey.

We are happy to read you have enjoyed your stay at our hotel and we hope you will return to stay with us in future.

Do not hesitate to contact us if you have any additional comment, doubt or request, also for any possible future stay. Our contact mail is:
publicrelations.caletagarden@labranda.com


We hope to hear from you soon!

The public relations

Sarai

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 maja 2019

Hotel prumerny, nabytek a interier starsi , ale na 2* hotel asi normal.
Personal velmi pratelsky a ochotny..
Stale prijemny a usmevavy..
Jidlo super..Snidane bohata , obed vyborny..
Jen co bych vylepsil ...Pripojeni internetu..Velmi spatny signal na pokojich a v arealu hotelu..
Jinak za celkovy pobyt s rodinou super...
Doporucuji pro nenarocne super misto a dovolena..

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Sightseer36165970840
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam! Bardzo miła obsługa, jedzenie świeże i duży wybór. Bardzo dużo gości hotelowych przy barze z drinkami, ale panie i panowie barmani szybko nas obsługiwali. Nie korzystaliśmy z basenu(zimna woda sprawdzana ręką) ani leżaków (nie było miejsca), poza tym kto przyjeżdża na Fuertę leżeć przy basenie? Panie sprzątaczki bardzo pomocne, wymiana ręczników nawet codziennie, czyste łazienki, toaleta przy recepcji również. Codziennie wieczorem hotel zapewniał atrakcję gry/dance night/nawet tańce hulańce z przystojnym panem. Jest miejsce przed hotelem, gdzie można przypiąć wypożyczony rower, recepcja otwarta 24 godziny, blisko do sklepu spożywczego, na plażę okolo 10-15 minut. Codziennie przed 10 od strony restauracji przechodzi czarny kotek który zmierza do sklepu po drugiej strony ulicy.

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 696AgaB
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CALETAGARDENH, Public Relations Manager, Aparthotel Caleta GardenOdpowiedź udzielona 11 maja 2019


Droga Pani Iwono ,

Chcielibyśmy podziękować, że wybrała Pani nasz hotel na ostatnie wakacje i poświęciła czas na wypełnienie naszej wewnętrznej ankiety.

Z przyjemnością czytamy, że jest Pani zadowolona z pobytu w naszym hotelu i mamy nadzieję, że wróci do nas w przyszłości.

Proszę o kontakt z nami, jeśli ma Pani dodatkowe uwagi, wątpliwości lub prośby, również dotyczące ewentualnego przyszłego pobytu. Nasz email to:
publicrelations.caletagarden@mpihotels.com

Ponadto chcielibyśmy prosić o zamieszczenie komentarza na Tripadvisor. Pani doświadczenie pomoże innym gościom zorientować się, czego się spodziewać podczas rezerwacji naszego hotelu i okolicy Caleta de Fuste.

Pozdrawiamy!

Dyrekcja

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Super hotel za niska cene . Bylismy w 6 osob i kazdy byl zadowolony . Jedzenie bardzo smaczne i roznorodne . Wybor napoi i alkoholi rowiez spory . Fajny plac zabaw dla dzieci . Hotel usytowany blisko plazy okolo 5 min i deptaka z sklepami. Pokoje nie sa najnowsze ale panie od sprzatania bardzo sie staraja . Suszarki na ubrania na balkonie tez sa fajnym wyjsciem . Hotel posiada rowiez platna pralke i suszarke jesli potrzeba na szybko cos wypac . Szczeze polecam .

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 700martyna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CALETAGARDENH, Guest Relations Manager, Aparthotel Caleta GardenOdpowiedź udzielona 19 marca 2019

Szanowna Pani Martyno,

Serdecznie dziękujemy za wybór Hotelu Caleta Garden i za znalezienie czasu na wyrażenie pozytywnej opinii na temat naszego hotelu oraz pracy naszego zespołu.
Jesteśmy bardzo zadowoleni, że wakacje spędzone na Fuerteventurze były przyjemne
i pozostawiły miłe wspomnienia.
Z nadzieją, że wkrótce znów będziemy mogli Państwa ugościć,
Z powaznien Dyrektor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji