Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 829)
Filtruj recenzje
3 830 wyniki
Oceny podróżnych
710
1 294
928
454
444
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
710
1 294
928
454
444
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 3 830 recenzji
Zrecenzowano: 7 września 2019

Okropny hotel Max 1 gwiazdka wszystko po najniższej lubi oporu sprzątanie pokoju tyko po łapkach o wszystko trzeba się prosić 30 minut kolejka do posiłku żeby wejść na stołówkę podawanie alkoholu ludziom pijanym którzy przewracaja się między stoliki na basenach nie zwracanie uwagi na nic dzieci pijace napoje w basenach i wylewajace do niego picie kupki porozrzucane dookoła ogólny syf

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, michalm868
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Caleta_Dorada_PPRR, Director de Relaciones con Clientes, Club Caleta DoradaOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Szanowny Panie Michal,

Dziekujemy bardzp za pañstwa opinie, jest ona dla nas bardzo wazna i bedziemy mieli ja pod uwage aby postarac sie polepszyc nasze waruki hotelowe.

Przykro nam bardzo ze pobyt w naszym hotelu do koñca nie byl udany, i ze z powodu pewnych niedogodnosci pañstwa wakacje nie byly wielkim sukcesem.

Ale chcemy pañsta poinformowac ze jestesmy juz w trakcie wielu zmian w naszym Hotelu, aby poprawic konfort naszych klientow.
Mamy nadzieje ze jeszcze raz nas pañstwo odwiedza i zobacza jak bardzo zmienil sie nasz Hotel.

Serdeczne pozdrowienia od calego personalu Caleta Dorada,
Zyczymy wszystkiego najlepszego i do szybkiego zobaczenia.


Z powazaniem,

Domenico

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

W hotelu byłam we wrześniu 2017, na all inclusive. Czyste bungalowy, sprzątanie i wymiana ręczników co drugi dzień. Jedzenie rewelacyjne, śniadanie to różne rodzaje pieczywa, naleśniki, sałatki, również typowo angielskie. Bardzo duży wybór dań zarówno obiadowych jak kolacyjnych. Napoje i drinki dobre. Do plaży publicznej okolicy 20 minut piechotą. Miasto położone pośrodku wyspy, stanowi świetną bazę wypadową do zwiedzania północy i południa. Polecam wypożyczyć samochód z Cicar: możliwość płatności gotówką, bez depozytu, z opcją full-full. Ośrodek polecam!

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, 1978marlenak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Caleta_Dorada_PPRR, Director de Relaciones Públicas, Club Caleta DoradaOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Szanowna Panie Marlena,

Serdecznie dziękujemy za wybór Hotelu Caleta Dorada i za znalezienie czasu na wyrażenie pozytywnej opinii na temat naszego hotelu oraz pracy naszego zespołu.

Jesteśmy bardzo zadowoleni, że wakacje spędzone w Hotelu Caleta Dorada były przyjemnei pozostawiły miłe wspomnienia.

Z nadzieją, że wkrótce znów będziemy mogli Państwa ugościć.

Z powaznien,

Domenico

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 czerwca 2019

W Clubie Caleta Dorada byłam z rodziną w lutym 2018 roku. Obsługa miła. Pokój przeciętny.Hotel daleko od centrum. Jedzenie dobre. Daleko do baru z napojami. Daleko do basenu dużego. Nie polecam ośrodka. Byłam w zdecydowanie lepszych w tej cenie na Kanarach.

Wskazówka dotycząca pokoi: wybierać pokoje z dala od recepcji
Termin pobytu: grudzień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Biologia b
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Caleta_Dorada_PPRR, Director de Relaciones Públicas, Club Caleta DoradaOdpowiedź udzielona 24 czerwca 2019

Dzień dobry „Biologia”,

Dziękuję za komentarz; Bardzo mi przykro z powodu twojego rozczarowania, ale zastanawiam się, czy data 2018 jest poprawna, czy może jest 2019. W każdym razie, błagam, abyś zaakceptował moje przeprosiny za rozczarowanie, które podjąłeś. Chciałbym mieć możliwość zrobienia czegoś, aby poprawić twoje doświadczenia z nami.

Regards,

Domenico

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 maja 2019

Nie polecam ze względu na SYF w pokojach ! Bez klimatyzacji pokoje, za wszystko trzeba placic ! Wynajem czajnika, wiatraka ,zelazka itd wszystko płatne. Wypozyczylismy wiatrak za €15 plus €10 depozyt zwrócony przy oddaniu wiatraka. W pokoju i łazience mrówki! Brzydziliśmy się tam spać! Byliśmy w części C więc zaraz przy basenach i barze to byl plus, na stołówkę musieliśmy kawałek dalej chodzić koło recepcji. Nie polecam, nigdy tam nie wrócimy! Domki TRAGEDIA! Wszystko wymaga generalnego remontu!

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Traveler302404
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Caleta_Dorada_PPRR, Director de Relaciones Públicas, Club Caleta DoradaOdpowiedź udzielona 30 maja 2019

Szanowny Panie ...

Przede wszystkim serdecznie dziękuję my za czas poświęcony na ocenie hotelu.
Przykro nam bardzo ze Hotel nie spelnil pañstwa oczekiwañ, ale doceniamy pañstwa opinie i bdziemy mieli ja pod uwage.
Takze checamy pañstwa poinformowac ze jestesmy juz w trakcie wielu zmian w naszym Hotelu, aby poprawic konfort naszych klientow.

Mamy nadzieje ze jeszcze raz nas pañstwo odwiedza i zobacza jak bardzo zmienil sie nasz Hotel.
Serdeczne pozdrowienia od calego personalu Caleta Dorada.

Zyczymy wszystkiego najlepszego i do szybkiego zobaczenia.

Z powazaniem,

PPRR Manager, Domenico

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 marca 2019

Super wakacje, 3 duże baseny, plus 3 małe dla małych dzieci, zjeżdżalnie i inne atrakcje, polecam ze względu na położenie, dobre drinki, wyborna restauracja, codziennie coś innego, ilość różnych dań codziennie ogromna, super pogoda, wietrznie, ale gdy tylko wiatr cichł modliłeś się aby szybko wrócił ! Nic więcej nie potrzeba, zasłużone 4*, jedyny minus to brak klimatyzacji w bungalowach, super ratownik ( starszy Pan ) na basenie przy restauracji!

Wskazówka dotycząca pokoi: kwestia dogadania, bardzo duży/rozległy obiekt, wszędzie warunki ok
Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, jarasbond
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Caleta_Dorada_PPRR, Director de Relaciones Públicas, Club Caleta DoradaOdpowiedź udzielona 5 kwietnia 2019

Szanowny Pani Jarasbond,

Dziekujemy za tak bardzo pozytywna pana opinie, jest ona dla nas bardzo wazna.

Cieszymy sie ze pobyt w naszym Hotelu byl udany, ze zabrali pañstwo mile wspomnienia do domu i mamy nadzieje ze kiedys jeszcze raz nas pañstwo odwiedza.
Bardzo dziekujemy w imieniu calego personalu hotelu Caleta Dorada.

Zyczymy wszystkiego najlepszego i do szybkiego zobaczenia.

Z powazaniem Dyrektor.

Domenico
"

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji