Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Fish & Trips & More
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Najlepszy pomysł na wycieczkę :)

Super pomysł popłynąć małą kameralną łódką i zachwycać się widokami jakie daje nam piękna... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 15 września 2020
kasiaa702
,
Oss, Holandia
Super pomysł na całodzienną atrakcje w Chorwacji

... super, rewelacyjnie, wspaniale... tak było wiec tak piszę - start w Podgora o 08;00 a potem... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019
Marcin D
Przeczytaj wszystkie recenzje (88)
  
Recenzje (88)
Filtruj recenzje
88 wyniki
Oceny podróżnych
86
2
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
86
2
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 88 recenzji
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019

... super, rewelacyjnie, wspaniale... tak było wiec tak piszę - start w Podgora o 08;00 a potem wiatr we włosach na motorówce, łowienie ryb w klasycznym stylu (ponad 46 metrów żyłki i kołowrotek...) ... ryby te jadalne i te egzotyczne (cały czas pod opieką Bożydara - wszystko 100% bezpieczne) ... potem pyszny obiad w małej restauracji Pakomina ... no i nurkowanie... plażowanie... i wieczorny powrót.... Dziękujemy Fish&Trips&More..Polecamy!!! a na kolacje nasz połów w wykonaniu zaprzyjaźnionej restauracji! Pyszna samodzielnie złowiona rybka.... na pewno będziemy tu wracać!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Marcin D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

W ostatnie wakacje spędziliśmy z dzieciakami świetny dzień na łódce Fish$Trips and more. Największą atrakcją dla wszystkich było łowienie ryb :-) Mieliśmy okazję zobaczyć przepiękne urokliwe zatoczki, które znają tylko lokalsi:-) załoga profesjonalna i mega miła!! Najlepszy dzień z całego pobytu w Podgorze :-)

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2017
2  Dziękujemy, Zofia P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: fishtripsmore, Owner, Fish & Trips & MoreOdpowiedź udzielona 19 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Zofia,

Thank you for being our guests.
We are sure we will meet again and repeat this lovely day at sea :)

Best regards,

Božidar

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 16 listopada 2019

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 października 2019 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 października 2019

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji