Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Najmniejsze metro świata!

W pełni automatyczne, najmniejsze metro świata. Fajny pomysł na ograniczenie ruchu samochodowego w... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 22 sierpnia 2018
MaSlifka
,
Szczecin, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (120)
  
Recenzje (120)
Filtruj recenzje
120 wyniki
Oceny podróżnych
86
28
5
1
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
86
28
5
1
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 120 recenzji
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2018

W pełni automatyczne, najmniejsze metro świata. Fajny pomysł na ograniczenie ruchu samochodowego w miejscowości.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Dziękujemy, MaSlifka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 25 marca 2019

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Serfaus-Fiss-Ladis, Team, U-Bahn SerfausOdpowiedź udzielona 30 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Serfaus-Fiss-Ladis, Team, U-Bahn SerfausOdpowiedź udzielona 25 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 stycznia 2019

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 marca 2017

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji