Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Klimatyczne miejsce!”
A Transmontana — recenzja

A Transmontana
Kuchnie: Portugalska
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 3 września 2019

Serdecznie polecam, świeże ryby do wyboru,miła atmosfera, przepyszne dania. Na pewno wrócę! Pozdrawiam Panią właścicielkę!:)

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, Klaudia D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (152)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 153 recenzji

Zrecenzowano 26 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Fantastyczne rodzinne miejsce z pysznym jedzeniem, dobrą obsługą i fantastyczną rodzinną atmosferą.Bardzo mili właściciele,ma się wrażenie, że znają nas od dawna.Pyszne dania mięsne, pyszne, świeże ryby z grila, do tego piwo, Gino Verne i wspaniała kawa.Polecam!

Termin wizyty: maj 2019
1  Dziękujemy, 764beatab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AnaA10342, Gestor, A TransmontanaOdpowiedź udzielona 26 maja 2019
Tłumaczenie Google

Muito obrigado

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Niewielka restauracyjka, niedaleko od plazy z rewelacyjnym jedzeniem. Szczegolnie polecam Dania rybne prosto z Grilla.

Termin wizyty: marzec 2019
2  Dziękujemy, rafal888
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 lipca 2017

bardzo ciasno ale ma to swój urok, przed wejściem kilka stolików i grill, rządzi kobieta i słusznie , potrawy portugalskie / czyli frytki i hamburgery !!?? / grilują czyli wszystko widać - bez pytania podają ątre / entrados-przystawki/ a pamiętajcie że to połowa rachunku.
polecam/ odradzam sangrię /

Termin wizyty: czerwiec 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, zbigniew w
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 27 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AnaA10342, Gestor, A TransmontanaOdpowiedź udzielona 28 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

A Transmontana — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Almada, Setubal District
Costa da Caparica, Setubal District
 
Costa da Caparica, Setubal District
Costa da Caparica, Setubal District
 
Costa da Caparica, Setubal District
Costa da Caparica, Setubal District
 

Byłeś(-aś) w A Transmontana? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem