Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Klimatyczne miejsce!”
A Transmontana — recenzja

A Transmontana
Certyfikat jakości
Kuchnie: Portugalska
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 3 września 2019

Serdecznie polecam, świeże ryby do wyboru,miła atmosfera, przepyszne dania. Na pewno wrócę! Pozdrawiam Panią właścicielkę!:)

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, Klaudia D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (215)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 215 recenzji

Zrecenzowano 26 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Fantastyczne rodzinne miejsce z pysznym jedzeniem, dobrą obsługą i fantastyczną rodzinną atmosferą.Bardzo mili właściciele,ma się wrażenie, że znają nas od dawna.Pyszne dania mięsne, pyszne, świeże ryby z grila, do tego piwo, Gino Verne i wspaniała kawa.Polecam!

Termin wizyty: maj 2019
1  Dziękujemy, 764beatab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AnaA10342, Gestor, A TransmontanaOdpowiedź udzielona 26 maja 2019
Tłumaczenie Google

Muito obrigado

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Niewielka restauracyjka, niedaleko od plazy z rewelacyjnym jedzeniem. Szczegolnie polecam Dania rybne prosto z Grilla.

Termin wizyty: marzec 2019
2  Dziękujemy, rafal888
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 lipca 2017

bardzo ciasno ale ma to swój urok, przed wejściem kilka stolików i grill, rządzi kobieta i słusznie , potrawy portugalskie / czyli frytki i hamburgery !!?? / grilują czyli wszystko widać - bez pytania podają ątre / entrados-przystawki/ a pamiętajcie że to połowa rachunku.
polecam/ odradzam sangrię /

Termin wizyty: czerwiec 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, zbigniew w
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 27 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AnaA10342, Gestor, A TransmontanaOdpowiedź udzielona 28 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

A Transmontana — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Almada, Setubal District
Costa da Caparica, Setubal District
 
Costa da Caparica, Setubal District
Costa da Caparica, Setubal District
 

Byłeś(-aś) w A Transmontana? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem