Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (464)
Filtruj recenzje
464 wyniki
Oceny podróżnych
220
130
62
32
20
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
220
130
62
32
20
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 464 recenzji
Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu z urządzeń przenośnych

Generalnie hotel 4/5 - czysty, zadbany, kameralny. Plaża po drugiej stronie ulicy. Obsługa bardzo uprzejma i pomocna. Jedzenie bardzo różne - śniadania takie sobie, obiady tez, kolacje przeważnie dobre lub bardzo dobre. Problemem nie był wybór dań a raczej kiepska jakość składników. Minus za brak okna w pokoju (były tylko przeszklone drzwi wejściowe). Ogólnie 4/5.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, kuswir
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarianaChrysogonou, Ιδιοκτήτης, Gouves Sea and Mare Hotel & SuitesOdpowiedź udzielona 5 dni temu
Tłumaczenie Google

Dear Guests,
We are very glad to read your comments which show your satisfaction from your stay at Gouves Sea and the services provided. The positive holiday experience of our guests is our highest goal and we are happy to have succeeded in it.
We really look forward to welcoming you again in the near future!
With best regards,
The Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

Sam Hotel bardzo pozytywnie zaskakuje. Hotel kameralny i zdecydowanie spokojny. Czysto w pokojach sprzątane codziennie. Jedzenie bardzo dobre każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa na bardzo wysokim poziomie, pomocni i bardzo mili. Do morza bardzo blisko wystarczy przejść z baru przez ulice i już można pływać w ciepłym morzu. Są 3 basen gdzie jeden z Nich jest dla najmłodszych. Jedyne zastrzeżenie to zapach z kanalizacji który jest wyczuwalny w łazience. Oraz brak jakiego kolwiek zapachu właśnie w owej łazience, który by neutralizował nieprzyjemny zapachu właśnie z kanalizacji. Wypoczynek mogę zaliczyć do udanych. Polecam

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Mateuszbyku
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarianaChrysogonou, Ιδιοκτήτης, Gouves Sea and Mare Hotel & SuitesOdpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guests,
We would like to thank you for taking the time to write your review regarding your stay at Gouves Sea Hotel.
Your comments are truly appreciated and taken into consideration for our further improvement. However, we are delighted that you had a great stay with us and that you definately would recommend Gouves Sea Hotel as a holiday destination.
We wish to have the opportunity to welcome you again in the future for another pleasant stay!
Best Regards,
The Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019

W hotelu spędziłam z rodziną tydzień czasu w sierpniu.
Hotel kameralny, czysty, zadbany, bardzo miła obsługa.
Pokoje sprzątanie codziennie-wymieniane ręczniki oraz pościel.
Pokoje najbliżej morza to te z numerami zaczynający się od 101.
Baseny że zjeżdżalniamibdla dla dzieci-super sprawa.
Najlepszy pokój w hotelu to 101 -z prywatnym basenem i tarasem zaraz obok brodzik.
Jedzenie smaczne - każdy znajdzie tu coś dla siebie.
Trochę późno jest kolacja - od 19:30
Plaża na przeciwko hotelu niewielka ale piaszczysta.
My mieliśmy bardzo zadbany pokój, jedyny mankament to brak gniazdka w łazience.
Hotel polecam
Byłam już wielokrotnie w innych greckich hotelach i ten naprawdę polecam.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Marta Ż
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarianaChrysogonou, Ιδιοκτήτης, Gouves Sea and Mare Hotel & SuitesOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guests,
We would like to thank you for choosing Gouves Sea Hotel as your holiday destination and for highlighting the areas that made your stay enjoyable.
Our hotel aims to provide a truly unique experience and we are thrilled that we were able to exceed your expectations.
It will be a great pleasure for us to welcome you back again to our resort for another fantastic stay!
With kind regards,
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

Pobyt oceniam na 5+. Hotel bardzo kameralny. Pokoje czyste codziennie sprzatane. Jedzenie pyszne. Każdy znajdzie coś dla siebie. Obsluga zawsze miła i uśmiechnięta. Córka była zachwycona basenami i zjeżdżalniami. Niedaleko przystanek autobusowy więc można wybrać się w każdym kierunku. Cisza spokój... plaża po drugiej stronie ulicy. Bardzo bardzo dziękujemy wszystkim pracownikom hotelu za to że nasze pierwsze wakacje za granicą były tak niezapomniane. Napewno jeszcze do Was wrócimy.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Elek Ż
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarianaChrysogonou, Ιδιοκτήτης, Gouves Sea and Mare Hotel & SuitesOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guests,
Thank you for providing us with a perfect rating and for having chosen Gouves Sea Hotel as your holiday destination.
We read with great pleasure your comments which really motivate us to keep delivering our best services in combination with our staff's genuine hospitality spirit. Nothing makes us happier than the pleasant holiday experience of our guests and we would be delighted to welcome you again in the future!
With Best Regards,
The Management Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lipca 2019

Pobyt w hotelu oceniam na 5. Bardzo życzliwy,uprzejmy personel hotelu. Zarówno w recepcji jak i w jadalni. Jedzenie dobre ,różnorodne i przede wszystkim świeże. Pokoje sprzątane co dziennie. Pokoje przestronne,czyste. My mieliśmy spory taras do dyspozycji. Hotel bardzo spokojny na pobyt z dziećmi jak najbardziej polecam. Jest mini club dla dzieci jednak mały minus za brak komunikacji w nim w języku polskim. Plusem ogromnym są baseny zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Nie ma na nich tłumów więc można swobodnie popływać. Nie ma też problemu z leżakami. Hotel usytuowany bardzo blisko morza. Dookoła sklepy,tawerny. Jest możliwość wynajecia auta,co bardzo polecam gdyż można na własną rękę zwiedzić wyspę ☺️ Małym minusikiem były animacje dla dorosłych mianowicie były tylko raz w tyg(wieczór grecki)

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, moniatczew
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarianaChrysogonou, Ιδιοκτήτης, Gouves Sea and Mare Hotel & SuitesOdpowiedź udzielona 26 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guests,
Thank you for providing us with a perfect rating and for having chosen Gouves Sea Hotel as your holiday destination.
We read with great pleasure your comments which really motivate us to keep delivering our best services in combination with our staff's genuine hospitality spirit. Nothing makes us happier than the pleasant holiday experience of our guests and we would be delighted to welcome you again in the future!
With Best regards,
The Management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji