Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 985)
Filtruj recenzje
1 985 wyniki
Oceny podróżnych
822
543
262
150
208
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
822
543
262
150
208
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 1 985 recenzji
Zrecenzowano: 5 września 2019 z urządzeń przenośnych

Witam hotel, w przyzwoitej cenie, bardzo dużo ludzi ale zawsze znajdziesz miejsce dla siebie,BOYKA zajibisty koles, ogólnie jesteśmy zadowoleni,jedzenia poddostatkie
Pokoje sprzątane codziennie, i piękne widoki wiec polecam!!!

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, sebastian f
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Clubresortatlantis, Yönetici, Club Resort AtlantisOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Drogi sebastian f

Dziękujemy za cudowną recenzję. Zawsze jest miło czytać tak wspaniałe komentarze jak twoje. To sprawia, że czujemy się jeszcze bardziej dumni z naszego zespołu i ciężkiej pracy, jaką włożyli w to, aby wszyscy nasi goście pozostawali tak zadowoleni jak Ty. Zapewnienie relaksującego i satysfakcjonującego doświadczenia jest dla nas kluczowe i doceniamy Twoją opinię, ponieważ pozwala nam się uczyć i znaleźć obszary do poprawy. Cały twój komentarz został udostępniony naszemu zespołowi zarządzającemu.
Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność powitać Państwa ponownie podczas następnych wakacji.

Gorące pozdrowienia,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Najlepsze wakacje
W Club Resort Atlantis byłam 2.08-13.08 .Hotel nic dodać nic ująć ! Widoki zapierające dech w piersiach ! Pokoje codziennie sprzątane ,wyposażone w klimatyzacje , bezpłatny sejf , wodę niegazowana a na balkonie krzesełka. Jedzenie bardzo dobre , duża różnorodność dań dla dorosłych jak i dla dzieci . Alkohol: piwo , drinki , shoty .Kelnerzy bardzo mili i pomocni. Duże baseny, leżaki z materacami (których nie trzeba było zajmować z samego rana ) , ratownik przy zjeżdzalniach , muzyka przy basenie ,animator Bilo który swoją pozytywna energia zachęcał turystów do animacji w basenie, na plazy i dyskotece .Pomocny i zawsze uśmiechnięty. Jedyny minus to brak animacji w języku polskim Codziennie wieczorem organizowane animacje dla dorosłych w amfiteatrze , muzyka na żywo ,dyskoteki dla osób które chcą się poruszać.Wybralismy się na dwie wycieczki:Blekitny rejs i do miasteczka Kuşadası ( zbiórka była wcześnie wiec mimo zamkniętej restauracji szef kuchni udostępnił nam restauracje żeby zjeść śniadanie) .Bardzo polecam dla rodzin z dziećmi i nie tylko !

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, W3704HDmonikas
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Clubresortatlantis, Yönetici, Club Resort AtlantisOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Drogi W3704HDmonikas

Dziękuję za twoją cudowną recenzję. Zawsze przyjemnie jest czytać tak wspaniałe komentarze jak twoje. Sprawia, że czujemy się tym bardziej dumni z naszego zespołu i ciężkiej pracy, którą włożyli, aby wszyscy nasi goście byli tak zadowoleni jak Ty. Zapewnienie relaksującego i satysfakcjonującego doświadczenia jest dla nas kluczem i doceniamy Twoją opinię, ponieważ pozwala nam się uczyć i znajdować obszary do poprawy. Wszystkie komentarze zostały udostępnione naszemu zespołowi zarządzającemu.
Mamy nadzieję, że z przyjemnością powitamy Cię ponownie na następne wakacje.

Gorące pozdrowienia,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Plusy-Bardzo ładny i dobrze położony ośrodek.Okolica przepiękna i spokojna.Dolmuszem dojazd do miasteczka Sigacik za 3 Liry z pod hotelu a busy jeżdżą co 10-15 minut.Polecamy stare miasto w Sigacik. Resort to Miedzy innymi trzy baseny a w jednym z nich słona woda.Bardzo dużo zieleni która jest codziennie pielęgnowana Pokoje czyste i codziennie sprzątane W pokoju lodówka,darmowy sejf ,darmowa woda codziennie uzupełniana ,darmowa klimatyzacja indywidualna co jest bardzo ważne w tym klimacie (38c)Animacje dla dzieci i dorosłych codziennie,częste koncerty w amfiteatrze i przy basenie dla gości resortu. Jedzenie w restauracjach bardzo dobre i zróżnicowane Nigdy niczego nie brakowało.Obsługa w restauracjach bardzo dobra.Ciekawostka,nocny bar kanapkowy do 2 w nocy! Polecamy ośrodek dla rodzin z dziećmi (specjalne baseny, jadalnie,klub dla dzieci,opiekunowie,gry i zabawy) Codzienna Dyskoteka dla dorosłych na skałach Minusy- plaża piaszczysta (miejsko-hotelowa)brudna i ciasna ,obsługa w recepcji słabo rozumie i rozmawia po Angielsku , wi-fi to tragedia a informacja o dokupieniu indywidualnego kodu dostępu do szybkiego internetu to fake , brak możliwości wymiany obcej waluty w recepcji W przyszłym roku tu wrócimy

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, rafaelc0rp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Clubresortatlantis, Yönetici, Club Resort AtlantisOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Drogi rafaelc0rp,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoją opinią.
Cieszymy się, że miałeś z nami tak wspaniałe wrażenia. Dbamy o zadowolenie naszych gości, dlatego doceniamy, że dasz nam znać, co możemy zrobić, aby Twój pobyt był idealny. Przekażemy swoją opinię naszemu zespołowi.
Nie możemy się doczekać, aby wkrótce udostępnić Ci jeszcze przyjemniejsze wrażenia. Jeszcze raz dziękuję i życzę udanego dnia!

Z poważaniem,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019

Był to nasz pierwszy pobyt w Turcji i nie do końca udany. Na początek:
Hotel położony na klifie na bardzo dużym terenie, widoki zapierają dech w piersiach dużo roślinności i alejek jest, co zwiedzać i podziwiać, pokoje o.k, choć bez przepychu, brakowało krzesła lub fotela, na którym można by usiąść, sprzątane codziennie i wymieniana pościel i ręczniki. Jedzenie przepyszne nie do przejedzenia owoce, warzywa, mięsa i ryby. Co do basenu to istne polowanie na leżak, już o godz.7: 00 brak miejsc, plaża nie istnieje jest dzielona z tubylcami i nikt jej nie obsługuje z hotelu, leżaki zbite z palet i tak upchane, że odległość od morza do pierwszego rzędu leżaków wynosiła 60cm?
Największą porażką był bar w lobby, który w ogóle baru nie przypominał gdyby nie zapach porozlewanego piwa do okoła, jeden barman na 1000 turystów, więc wieczorem dochodziło do kolejek jak za papierem toaletowym w PRL.
Brakowało obsługi hotelowej do wszystkiego, jak coś się wylało czy stłukło to leżało parę godzin i nikt się tym nie interesował, brakowało lodu do napoi, słomek i szklanek, nalewali piwo do papierowych kubków.
Na wycieczkach byliśmy trzech: rejs po morzu Egejskim, Kusadasi, i Grecka wyspa Samos, ale ta ostatnia na własną rękę, bo zniknęła z oferty Itaki miesiąc przed przyjazdem.
Wszystkie wycieczki poza rejsem wyjazd przed śniadaniem i nikt nie zagwarantował nam suchego prowiantu, więc dzieciak był głodny, bo na wycieczce do Kusadasi pierwszy posiłek był o 14:30 w ramach czasu wolnego na własny koszt a przypominam, że wycieczka trwała od 7:00 i wożona nas po mało przydatnych pokazach skór i złota gdzie ceny towarów były tak zaporowe, że kosztowały tyle, co wszystkie wycieczki razem wzięte i to na trzy osoby plus 200%.
A szala się przebrała na powrocie, hotel mieliśmy do godz.12:00 dnia 23.08 a lot o godz.3:40 dnia 24.08 bez możliwości przedłużenia, bo próbowaliśmy ze względu na dziecko, choć zapewniano nas Warszawie przed wczasami, że nie będzie problemu, więc czatowanie w lobby lub basenie w ciuchach na powrót.
Co do transferu na lotnisko przy powrocie to, choć hotel dzieliło 55km do lotniska to jechaliśmy, 110 bo musieliśmy jechać po turystów oddalonych o 40km w połowie drogi do Kusadasi całe 6 osób jakby nie można było wysłać po nich osobnego busa i zaoszczędzić nam nocnej jazdy?

Wskazówka dotycząca pokoi: wszystkie pokoje dla Polaków z biura Itaka są na szarym końcu, standard 2
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, artdab168
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Clubresortatlantis, Yönetici, Club Resort AtlantisOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Drogi Gościu,
Przede wszystkim dziękuję za poświęcony czas i zainteresowanie podzieleniem się swoimi uwagami i zainteresowaniami. Pragniemy poinformować, że przepraszamy za problemy, które wystąpiły podczas wakacji. Będziemy nadal się doskonalić, aby lepiej Ci służyć. Chcemy przywitać Cię jak najszybciej.
Z poważaniem
Club Resort Atlantis

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Hotel dość duży z bardzo urozmaiconą infrastrukturą wypoczynkową. Każdy znajdzie dla siebie coś co lubi poza oczywiście trzema basenami położonymi w różnych częściach hotelu. Wyżywienie wspaniałe i urozmaicone. Ogromna dbałość o czystość w hotelu i podczas posiłków. Wspaniałe drink bary oraz dostęp całodzienny do baru z kawą i zimnymi napojami. Bardzo mało Polaków, natomiast dużo obywateli Francji, Niemiec,Rosji i Turcji.
Jedynymi tylko mankamentem jest plaża ogólnodostępna położona naprzeciw wejścia do hotelu. Podczas pobytu bardzo duża ilość kąpiących a woda w morzu dość brudna. Program artystyczny - wieczorny dość urozmaicony- szkoda że nie w języku polskim.

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, goldseb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Clubresortatlantis, Yönetici, Club Resort AtlantisOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Drogi Gościu,

Dziękuję za miłą recenzję. Zawsze miło jest czytać świetne komentarze, takie jak twoje. Sprawia, że czujemy się jeszcze bardziej dumni z naszego zespołu i ciężkiej pracy włożonej w to, aby wszyscy nasi goście byli tak samo szczęśliwi jak Ty. Zapewnienie relaksującego i satysfakcjonującego doświadczenia jest dla nas kluczowe i doceniamy twoją opinię, ponieważ pozwala nam się uczyć i znajdować obszary do poprawy. Wszystkie twoje komentarze zostały udostępnione naszemu zespołowi zarządzającemu.
Mamy nadzieję, że z przyjemnością powitamy Cię ponownie podczas następnych wakacji.

Z poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji