Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 985)
Filtruj recenzje
1 985 wyniki
Oceny podróżnych
822
543
262
150
208
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
822
543
262
150
208
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 1 985 recenzji
Zrecenzowano: 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Plusy-Bardzo ładny i dobrze położony ośrodek.Okolica przepiękna i spokojna.Dolmuszem dojazd do miasteczka Sigacik za 3 Liry z pod hotelu a busy jeżdżą co 10-15 minut.Polecamy stare miasto w Sigacik. Resort to Miedzy innymi trzy baseny a w jednym z nich słona woda.Bardzo dużo zieleni która jest codziennie pielęgnowana Pokoje czyste i codziennie sprzątane W pokoju lodówka,darmowy sejf ,darmowa woda codziennie uzupełniana ,darmowa klimatyzacja indywidualna co jest bardzo ważne w tym klimacie (38c)Animacje dla dzieci i dorosłych codziennie,częste koncerty w amfiteatrze i przy basenie dla gości resortu. Jedzenie w restauracjach bardzo dobre i zróżnicowane Nigdy niczego nie brakowało.Obsługa w restauracjach bardzo dobra.Ciekawostka,nocny bar kanapkowy do 2 w nocy! Polecamy ośrodek dla rodzin z dziećmi (specjalne baseny, jadalnie,klub dla dzieci,opiekunowie,gry i zabawy) Codzienna Dyskoteka dla dorosłych na skałach Minusy- plaża piaszczysta (miejsko-hotelowa)brudna i ciasna ,obsługa w recepcji słabo rozumie i rozmawia po Angielsku , wi-fi to tragedia a informacja o dokupieniu indywidualnego kodu dostępu do szybkiego internetu to fake , brak możliwości wymiany obcej waluty w recepcji W przyszłym roku tu wrócimy

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, rafaelc0rp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Clubresortatlantis, Yönetici, Club Resort AtlantisOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Drogi rafaelc0rp,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoją opinią.
Cieszymy się, że miałeś z nami tak wspaniałe wrażenia. Dbamy o zadowolenie naszych gości, dlatego doceniamy, że dasz nam znać, co możemy zrobić, aby Twój pobyt był idealny. Przekażemy swoją opinię naszemu zespołowi.
Nie możemy się doczekać, aby wkrótce udostępnić Ci jeszcze przyjemniejsze wrażenia. Jeszcze raz dziękuję i życzę udanego dnia!

Z poważaniem,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019

Był to nasz pierwszy pobyt w Turcji i nie do końca udany. Na początek:
Hotel położony na klifie na bardzo dużym terenie, widoki zapierają dech w piersiach dużo roślinności i alejek jest, co zwiedzać i podziwiać, pokoje o.k, choć bez przepychu, brakowało krzesła lub fotela, na którym można by usiąść, sprzątane codziennie i wymieniana pościel i ręczniki. Jedzenie przepyszne nie do przejedzenia owoce, warzywa, mięsa i ryby. Co do basenu to istne polowanie na leżak, już o godz.7: 00 brak miejsc, plaża nie istnieje jest dzielona z tubylcami i nikt jej nie obsługuje z hotelu, leżaki zbite z palet i tak upchane, że odległość od morza do pierwszego rzędu leżaków wynosiła 60cm?
Największą porażką był bar w lobby, który w ogóle baru nie przypominał gdyby nie zapach porozlewanego piwa do okoła, jeden barman na 1000 turystów, więc wieczorem dochodziło do kolejek jak za papierem toaletowym w PRL.
Brakowało obsługi hotelowej do wszystkiego, jak coś się wylało czy stłukło to leżało parę godzin i nikt się tym nie interesował, brakowało lodu do napoi, słomek i szklanek, nalewali piwo do papierowych kubków.
Na wycieczkach byliśmy trzech: rejs po morzu Egejskim, Kusadasi, i Grecka wyspa Samos, ale ta ostatnia na własną rękę, bo zniknęła z oferty Itaki miesiąc przed przyjazdem.
Wszystkie wycieczki poza rejsem wyjazd przed śniadaniem i nikt nie zagwarantował nam suchego prowiantu, więc dzieciak był głodny, bo na wycieczce do Kusadasi pierwszy posiłek był o 14:30 w ramach czasu wolnego na własny koszt a przypominam, że wycieczka trwała od 7:00 i wożona nas po mało przydatnych pokazach skór i złota gdzie ceny towarów były tak zaporowe, że kosztowały tyle, co wszystkie wycieczki razem wzięte i to na trzy osoby plus 200%.
A szala się przebrała na powrocie, hotel mieliśmy do godz.12:00 dnia 23.08 a lot o godz.3:40 dnia 24.08 bez możliwości przedłużenia, bo próbowaliśmy ze względu na dziecko, choć zapewniano nas Warszawie przed wczasami, że nie będzie problemu, więc czatowanie w lobby lub basenie w ciuchach na powrót.
Co do transferu na lotnisko przy powrocie to, choć hotel dzieliło 55km do lotniska to jechaliśmy, 110 bo musieliśmy jechać po turystów oddalonych o 40km w połowie drogi do Kusadasi całe 6 osób jakby nie można było wysłać po nich osobnego busa i zaoszczędzić nam nocnej jazdy?

Wskazówka dotycząca pokoi: wszystkie pokoje dla Polaków z biura Itaka są na szarym końcu, standard 2
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, artdab168
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Clubresortatlantis, Yönetici, Club Resort AtlantisOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Drogi Gościu,
Przede wszystkim dziękuję za poświęcony czas i zainteresowanie podzieleniem się swoimi uwagami i zainteresowaniami. Pragniemy poinformować, że przepraszamy za problemy, które wystąpiły podczas wakacji. Będziemy nadal się doskonalić, aby lepiej Ci służyć. Chcemy przywitać Cię jak najszybciej.
Z poważaniem
Club Resort Atlantis

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Hotel dość duży z bardzo urozmaiconą infrastrukturą wypoczynkową. Każdy znajdzie dla siebie coś co lubi poza oczywiście trzema basenami położonymi w różnych częściach hotelu. Wyżywienie wspaniałe i urozmaicone. Ogromna dbałość o czystość w hotelu i podczas posiłków. Wspaniałe drink bary oraz dostęp całodzienny do baru z kawą i zimnymi napojami. Bardzo mało Polaków, natomiast dużo obywateli Francji, Niemiec,Rosji i Turcji.
Jedynymi tylko mankamentem jest plaża ogólnodostępna położona naprzeciw wejścia do hotelu. Podczas pobytu bardzo duża ilość kąpiących a woda w morzu dość brudna. Program artystyczny - wieczorny dość urozmaicony- szkoda że nie w języku polskim.

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, goldseb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Clubresortatlantis, Yönetici, Club Resort AtlantisOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Drogi Gościu,

Dziękuję za miłą recenzję. Zawsze miło jest czytać świetne komentarze, takie jak twoje. Sprawia, że czujemy się jeszcze bardziej dumni z naszego zespołu i ciężkiej pracy włożonej w to, aby wszyscy nasi goście byli tak samo szczęśliwi jak Ty. Zapewnienie relaksującego i satysfakcjonującego doświadczenia jest dla nas kluczowe i doceniamy twoją opinię, ponieważ pozwala nam się uczyć i znajdować obszary do poprawy. Wszystkie twoje komentarze zostały udostępnione naszemu zespołowi zarządzającemu.
Mamy nadzieję, że z przyjemnością powitamy Cię ponownie podczas następnych wakacji.

Z poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2019

Uwazam pobyt mojej rodziny w tym hotelu za bardzo nie udany.Poza polozeniem hotelu w urokliwym miejscu na klifie nic dobrego o nim nie mozna powiedziec.Ogolnie w calym obiekcie panuje straszy halas meleksy z przybywajacymi i wyjezdzajacymi turystami kursuja praktycznie cala dobe i do tego maly traktorek ktory jezdzi po osrodku co 15 minut.W glownym barze przy lobby w ktorym wydawane sa drinki panuje potworny smrod a kolejki do niego sa dlugie i stanie w takich warunkach to istna porazka.Lezaki najlepiej rezerwowac o 6 7 rano bo pozniej nic nie znajdziecie.Internet to fikcja dziala tylko w lobby ale i tak trzeba miec szczescie zeby sie polaczyc.Czesc pokoj jest wyremontowana ja akurat dostalem pokoj po remoncie wymiar 10m na trzy osoby.Jedzenie na tej stolowce nie nalezy do przyjemnosci pozatym ze wszystko jest wydzielane (mieso ryby potrawy z grila)to do tego wszystkiego trzeba odstac w dlugich kolejkach.Niektorzy barmani i barmanki mjeli tak brudne koszulki jakby nigdy ich nie zmieniali.Podsumowujac hotel zasluguje moze na 2 gwiazdki i jezeli nie chcecie miec nieudanego urlopu to omijajcie ten hotel szerokim lukiem.A zapomnialbym woda w mozu bardzo zimna lipiec 2019

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, bartek l
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Clubresortatlantis, Yönetici, Club Resort AtlantisOdpowiedź udzielona 2 sierpnia 2019

Drogi Gościu ,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie recenzji o swoim pobycie w Club Resort Atlantis Hotel. Twoje komentarze prowadzą nas.
Satysfakcja naszych gości ma najwyższy priorytet. Przykro nam, że nie mogliśmy spełnić Twoich oczekiwań.
Chcielibyśmy poinformować, że podzieliliśmy się komentarzem z naszym kierownictwem i podjęliśmy związane z nimi działania.
Byłoby dla mnie zaszczytem powitać Cię w naszym hotelu.

Z poważaniem,
Zarząd hotelu!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 lipca 2019

Na wybór akurat tego hotelu zdecydowaliśmy się ze względu na jego położeniem - na cyplu, wzgórzach skąd rozciąga się przepiękny widok. Hotel położony jest ok 3 km od miasteczka Sigacik - z przepiękną starówką, która zachwyca wąskimi uliczkami, barami oraz niedzielnym bazarem z rękodziełem.
To co jeszcze nam się podobało to bardzo zadbany ogród na terenie hotelu, i to niestety koniec pozytywów a zaczyna się cała lista minusów:
1. Bardzo duże kolejki na śniadaniu, obiedzie, kolacji, ludzie przepychają się po jedzenie. Jedzenie jest wydzielane, racjonowane przez kucharzy (np. dwa malutkie kawałki kurczaka, jedna łyżka potrawki, itp), to nie były incydentalne sytuacje tylko standard w tym hotelu od śniadania do kolacji - dotyczy potraw serwowanych na zewnątrz na tarasie. To co mnie najbardziej oburzało to nakładanie np. grillowanych mięs ręką przez kucharza na talerze gości, co prawda w rękawiczce ale jednak ręką!!! Żadnej możliwości wyboru, to kucharz decydował jaki kawałek mięsa nakładał!!! Można było się poczuć jak w bezpłatnej jadłodajni dla bezdomnych a nie w hotelu z opcją all inclusive. Smaczku sytuacji dodaje równie różne traktowanie przy posiłkach gości z Turcji i pozostałych, oczywiście na korzyść Turków - sytuacja z 29.07 przy kolacji, goście z Turcji mieli nakładane po 2 - 3 łyżki potrawki z indyka z warzywami, a pozostali po 1 łyżce!!!.
2. Jeden bar czynny wieczorem, który serwował napoje bezalkoholowe i alkoholowe, do baru stała cały czas długa kolejka. Przy barach okropny smród, drażniący nozdrza, osoby bardziej wrażliwe na zapachy nie są w stanie stać tam nawet przez chwilę.
3. Wi-fi przy basenach fikcja, pomimo oznaczeń przy basenach, że tam jest wi-fi - nie ma szans na połączenie. W lobby hotelowym bardzo słaby internet, też w zasadzie bez większych szans na skorzystanie z niego.
4. Pokoje rodzinne malutkie klitki, wejście najpierw do sypialni rodziców, w którym oprócz łóżka nic się więcej nie mieści, druga sypialnia (z balkonem i telewizorem) przeznaczona jest dla dzieci.
5. W pokojach brakuje gniazdek, my mieliśmy jedno gniazdko w całym pokoju!
6. Sprzątanie pokoi ok godz. 16.30-17.00 co dla mnie jest nie do przyjęcia, o tej porze mam ochotę odpocząć w pokoju a nie czekać na sprzątanie, i nie jest to absolutnie wina pan pokojowych tylko fatalnej organizacji pracy jaki i zbyt małej ilość pokojowych.
Podsumowując: goście hotelu to w 60-70% Turcy, bardzo dużo Rosjan i garstka Polaków oraz innych narodowości.
Świetne widoki, ładny ogród nie rekompensuje tych wszystkich minusów, gdyby to był mój pierwszy pobyt w Turcji (a nie 7) to zniechęciłby mnie to skutecznie do ponownego odwiedzenie tego kraju.

Wskazówka dotycząca pokoi: pokoje z tarasami 1514,1516, 1518, 1520, z widokiem na morze od 1200; nie polecam rodzinnych 1800 itd
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Kropka_KK
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Clubresortatlantis, Yönetici, Club Resort AtlantisOdpowiedź udzielona 31 lipca 2019

Drogi Kropka_KK,

w imieniu zespołu hotelowego Club Resort Atlantis pragniemy wyrazić naszą szczerą wdzięczność za wybranie naszego obiektu na pobyt i poświęcenie czasu na zapoznanie się z doświadczeniami z wakacji w naszym hotelu. Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna, ponieważ daje nam możliwość ponownej oceny naszego serwisu i ulepszenia go w oparciu o cenne komentarze i sugestie.
Przykro nam z powodu problemów, które spowodowały twoje rozczarowanie. Szczerze przepraszamy za wszelkie niedogodności i mamy nadzieję, że dasz nam kolejną szansę i wrócimy do naszego hotelu w przyszłości, aby zobaczyć nasze zaangażowanie w doskonałość i zmienić zdanie. Byłoby dla nas wielkim zaszczytem powitać Państwa ponownie w hotelu Club Resort Atlantis.
Z poważaniem

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji