Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Steak ”
Canadian Corner — recenzja

Canadian Corner
Nr 1 wśród 1 Desery (Brunssum)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 8 USD - 27 USD
Kuchnie: Amerykańska, Holenderska, Kanadyjska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Rodziny z dziećmi
Opcje wyżywienia: Rezerwacje, Na wynos
Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Byliśmy na spotkaniu firmowym zamówiłem rekomendację kelnera czyli Canadian corner steak szczerze mówię szału nie było jadłem zdecydowanie lepsze i to nie tylko moja opinia

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, darekpolska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (191)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 191 recenzji

Zrecenzowano 26 stycznia 2018 z urządzeń przenośnych

Jedzenie bardzo tłuste, smakowało jak ze zwykłej budki na ulicy. Zdecydowanie niewarte swojej ceny. Miła obsługa i przytulny wystrój, ale gdy nie ma dobrego jedzenia, a wręcz jest poniżej poziomu to nic nie nadrobi. Nie wiem skąd te wszystkie dobre opinie. Nie polecam!

Termin wizyty: styczeń 2018
Dziękujemy, 459marlenac
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 5 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: czerwiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Donna C, Eigenaar, Canadian CornerOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Donna C, Eigenaar, Canadian CornerOdpowiedź udzielona 29 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 stycznia 2017

Termin wizyty: styczeń 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Donna C, Eigenaar, Canadian CornerOdpowiedź udzielona 20 stycznia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Canadian Corner — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Selfkant, Nadrenia Północna-Westfalia
 

Byłeś(-aś) w Canadian Corner? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem