Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
124 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Basen
165 USD
145 USD
NH Hotels
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Basen
Uwaga, okazja! 15% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 15% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (171 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

Princesa Yaiza Suite Hotel Resort(Playa Blanca)
270 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
306 USD
294 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Basen
  • Przy plaży
211 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Basen
Palmeras Garden(Playa Blanca)(Świetna cena!)
97 USD
80 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Basen
H10 Rubicon Palace(Playa Blanca)
178 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Bungalows Coloradamar(Playa Blanca)(Świetna cena!)
154 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Basen
H10 Timanfaya Palace(Playa Blanca)
169 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Uwaga, okazja! 15% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 15% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (199 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

170 USD
163 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Recenzje (1 882)
Filtruj recenzje
1 882 wyniki
Oceny podróżnych
467
689
407
180
139
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
467
689
407
180
139
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 1 882 recenzji
Zrecenzowano 25 września 2017

Ogólnie miła odmiana od hotelu, bez hałasów dobiegających zza ściany. Domek składał się z klimatyzowanej sypialni, pokoju dziennego ze starym tv, kuchni, łazienki i tarasu. Ogólnie było czysto i pokoje były sprzątanie co 2 dzień. Ale przydałby się remont, da się odczuć znaki czasu. Śniadania bardzo monotonne w stylu angielskim, obiady i kolacje smaczne, każdy znalazł coś dla siebie. Alkohol dobry, nie był rozwodniony a obsługa bardzo miła i profesjonalna. Polecam szczególnie dla osób które jak my większość czasu spędzały poza hotelem. Niespodzianką okazała się pogoda, która w 2 połowie czerwca nie rozpieszczała, pierwsze 3 dni pochmurne...

  • Data pobytu: czerwiec 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, masa_bstok
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelesLopez, Gerente, Hotel HL Rio Playa BlancaOdpowiedź udzielona 26 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear masa_bstok,

From all the staff of Río Playa Blanca we would like to thank you for your good review on HL Río Playa Blanca.

Comments like yours inspire us as the most important is that the guests are satisfied.

We are looking forward to welcome you and your family back in the future!

Kind regards,

The management.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 września 2017 z urządzeń przenośnych

Spędziliśmy fantastyczne wakacje w hotelu Rio. Jedzenie było smaczne i każdego dnia mieliśmy spory wybór różnych potraw. Wielkie DZIĘKUJĘ dla ANIMATION TEAM za wszystko co robili dla naszych dzieci. Mini disco na najlepszym poziomie, dzieci wspaniałe się bawiły!!! Water polo i wszystkie zabawy w basenie były idealnym momentem na zabawę. Szczególne uznanie dla dziewczyn Kaja, Fanny i Tomas!!! WE WILL COME BACK!!!

Data pobytu: wrzesień 2017, podróż z rodziną
Dziękujemy, Michał C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelesLopez, Gerente, Hotel HL Rio Playa BlancaOdpowiedź udzielona 25 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Michal C,

Thank you for taken the time to share your experience with us in HL Río Playa Blanca.

We are pleased to hear that you and the children had a great holiday and that they enjoyed the Waterpark.

Especially your good comments on the food and the entertainment team. Our entertainment team is working really hard to keep everyone happy and we are glad your kids enjoyed them.

We hope we can welcome you back in of one of our hotels in the future.

Best regards,

The management.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 września 2017 z urządzeń przenośnych

Byłem w hotelu jeden dzień po zobaczeniu karalucha w restauracji odrazu zadzwoniłem do biura o zmiane resortu. Hotel jest w złym stanie jedynie pokoje były w dość dobrym stanie ale ciężko w nocy trafić bo oświetlenie prawie niewidoczne. Pan manager bardzo niemiły i powiedział że to nie 5 gwiazdkowy hotel karaluchy są od pogody . Nawet pracujace tam osoby mówiły jak czysto na kuchni poprostu masakra . Nie polecam jak z dala od tego resortu napewno co lepszego za ta cenę można dostać

Data pobytu: wrzesień 2017, podróż z rodziną
1  Dziękujemy, davidT1991
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelesLopez, Gerente, Hotel HL Rio Playa BlancaOdpowiedź udzielona 19 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear DavidT1991,

We would like to thank you for sharing your feedback about your stay in HL Rio Playa Blanca.

Your feedback is important for us and we will verify every detail mentioned and do our best to improve constantly.

Best regards

The management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 sierpnia 2017

Hotel sprzedawany jako 4* w rzeczywistości oceniam na coś między 2* a 3*. Lata świetności ma dawno za sobą. Klimatyzacja w pokoju zagrzybiała, meble obdrapane. Meble na tarasie zaśniedziałe, nikt tego nie czyści. Gaśnca mimo podbitego dopiero co przegladu, jako laik widzę że jest niesprawna (i z ciekawości takich gaśnic znalazłem więcej). Wanna pochlapana jakąś farbą (pewnie stara odpadła i tak chlapnęli)
Kuchnia mało urozmajcona. Jak na hotel 4* mały wybór (porównując do kilku hoteli 4* w Grecji w których byłem). Na śniadania ciągle to samo. Na kolacje już bardziej urozmajcone i raczej każdy coś dla siebie znajdzie. Na kolacje czasem jest gotowanie na żywo. Niestety sala ne jest do tego przystosowana, bo brak było wyciągu nad ustawionym palnikiem/patelnią. Więc wszystkie opary tłuszczu gromadziły się na sali. Stołówka podzielona jest na dwie części. połowa to taras a połowa w budynku. W budynku chyba klimatyzacja nie dziąła bo duży zaduch.
All Inclusive polega na tym, że stoją dwa tostery, wystawiane jest pieczywo tostowe, wędlina ze sniadania z serem i.. już. Do tego oczywiście napoje z dystrybutoów i bar z alkoholami. O wybranej porze jedna brytwanna frytek i kurczaka. Ogólnie baardzo słabiutko.
Nad basenem większość leżaków starych, również pokrytych ciemnym nalotem. Wersje z materiałem mają materiał porwany, wyciągnięty, nie wiadomo czy wytrzyma jak się położymy. Niejasna polotyka co do leżaków. Z jednej strony pilnują żeby nie było rezerwacji i zbierają ręczniki. Z drugiej, czasem ciężko coś znaleźć a masa pustych tylko z ręcznikami stała.
Woda w basenie latem nie jest podgrzewana. Woda w lipcu była raczej zimna. Oczywiście, dużo osób sie kąpie, ale ... oczekiwałbym cieplejszej wody. A nie że w niej marznę w środku lata.
Wi-Fi w lobby barze praktycznie nie działa. Załadowanie najprostrzej strony to kilkanaście minut jak nie widać żeby ktoś inny korzystał. Nie wiem jak działą ten odpłatny internet (20E za tydzień)
Z plusów to hotel położony jakieś 700-900 metrów (w zależności gdzie jest bungalow usytuowany) od plaży i centrum miejscowości. Ładna promenada 4km nad morzem, idealna na spacery. Okolica spokojna i sprzyjająca spacerom. Kilka wypożyczalni aut w okolicy. Na terenie hotelu jest gdzie postawić bez problemu wynajęte auto.
Zdecydowanie nie plecam rodzinom z dziećmi. Niewymagająca para którą chce poleżeć tylko nad basenem i popić drinki z lokalnego alkoholu, jeszcze jakoś się przemęczy. Albo jako baza wypadowa. Ale jak na bazę, to trochę drogo.

  • Data pobytu: lipiec 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Rafal S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelesLopez, Gerente, Hotel HL Rio Playa BlancaOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Rafal,

We thank you for your evaluation of HL Río Playa Blanca. As we are always eager to maintain our quality standards and we highly appreciate any comments and observations of our guests. Assure that we take feedback from our guests very serious and verify every detail mentioned and do our best to improve constantly.

Again, thank you for your honest feedback.

Best regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Stanowczo odradzam wszystkim ten hotel. Zdjęcia odbiegają od rzeczywistości. Wszystko stare i okropne. A restauracja najlepsza wszędzie karaluchy na jedzeniu ścianach i stołach. Obiekt wygląda jak po tajfunie. Room service kradnie i przegląda bagaże gości , więc lepiej nic w pokoju nie zostawiać.

Data pobytu: czerwiec 2017, podróż z rodziną
3  Dziękujemy, Lukasz Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelesLopez, Gerente, Hotel HL Rio Playa BlancaOdpowiedź udzielona 26 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Lukasz Z,

Thank you for taking the time to share you experiences with us on Tripadvisor.
As we strive to maintain and continuosly improve our high standards, a constructive feedback and suggestions of our guest are great importance to us.
We value every review and consider every suggestion and critiques for future planning
Thank you again for your visit , all of our team hope to see you again soon.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji