Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 286)
Filtruj recenzje
3 286 wyniki
Oceny podróżnych
1 394
1 151
460
179
102
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 394
1 151
460
179
102
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 3 286 recenzji
Zrecenzowano: 16 lipca 2017

Rodzinne wakacje z przyjaciółmi. Hotel został wybrany przez przyjaciół, którzy marzyli o wakacjach na wyspach od wielu lat. Hotel jest bardzo ładnie położony, przy plaży w Playa Blanca. Infrastruktura hotelu była przyjazna, jedzenie znakomite, dostępność miejsc do odpoczynku niewystarczająca, a dostęp do boiska mocno ograniczany. Jak na każdych wakacjach należy rano wcześnie wstać i zająć sobie ręcznikiem wybrane miejsce do leżenia przy basenie. Dość dużo dzieci i czasem przy basenie za głośna muzyka. Zdecydowanie dla rodzin w dziećmi, komfort do czytania i odpoczynku jedynie w miejscach odległych od basenu, dobrze, że jest tam kilka basenów do pływania, w tym jeden prostokątny dla chętnych popływać. Główny basen owalny, w którym często można się było bawić, ale w szczycie dnia coraz więcej dzieci, basen mniejszy prostokątny do pływania i w drugiej części hotelu dwa mniejsze baseny do zabaw, głównie dla dzieci. Duży minus to organizacja dostępu do boiska, raczej dezorientacja. Aktywność zespołu TUI Family dla dzieci często była w porach nieuzgadnianych z recepcją, stąd nieporozumienia i dwukrotnie musieliśmy schodzić z boiska pomimo uzgodnionego wcześniej terminu. Pogoda dobra, ale okresami silny wiatr, rano często słońce chowało się za chmurami, od godzin południowych zwykle słonecznie. Dostęp z hotelu blisko do plaży z piaskiem i nielicznymi kamieniami, bardzo fajna, ale chłodna woda, przejrzysta. Rybki o różnej maści pływają, ale skarbów morza raczej nie znaleźliśmy. Polecam na wakacje rodzinne.

Wskazówka dotycząca pokoi: Im bliżej plaży i morza tym lepsze widoki.
Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, dawidborowik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ulises D, Gerente, TUI Family Life Flamingo Beach ResortOdpowiedź udzielona 17 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear dawidborowik

Thank you very much for your nice review. We are very happy that you enjoyed your holidays with us.

In relation with the sunbeds issue, we suggest to our guests not to book the sunbeds, in order to be kind with the rest of guests. Also, our pool policy states that it is forbidden to reserve the sunbeds. Our staff try to remove the towels from the sunbeds that have been empty for a certain period of time. No matter how hard we try this situation will always be difficult to control.

Once again,thank you for you comments.

Best regards, and hope to see you soon...

Ulises Dorta
TUI FAMILY LIFE Flamingo Beach Hotel Manager
E-mail: ulises.dorta@nordotel.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Wróciliśmy z tego hotelu kilka dni temu imam mieszane uczucia.Apartamenty bardzo ładne widok z balkonu na ocean,hotel typowo rodzinny ,dziecinny . Tui przedstawiciele team robili co mogli ,starali się , dzieciom się podobało.Bylismy od 22 do 29 maja , jedzenie było dobre w miarę duży wybór ,napoje słabe ,soki to nie soki lecz napoje owocowe,napoje gazowane zduza ilością wody .W ostatni dzień spotkała nas przykra niespodzianka, zostawiliśmy ręczniki po śniadaniu na leżakach poszliśmy się spakować i po pół godz wróciliśmy nasze ręczniki leżały na ziemi ,pewna rodzina brytyjska stwierdził a że nie było nas dwie godziny a byls godz10 rano więc pozwolili sobie usunąć nasze ręczniki na ziemię, zgłosiliśmy recepcji hotelu zostaliśmy poinformowani że to normalne procedury bo hotel jest przepełniony więc ostatnie godziny zostaliśmy zignorowani.Bardzo nie miłe doświadczenie panie z recepcji oschlo nas potraktowały, byliśmy w tym hotelu od 22 do 29 maja więc co tam się dzieje w sezonie to nie wiem ,bitwy o leżaki ,zero pomocy ze strony recepcji,bardzo przykre doświadczenie,nigdy w życiu nie spotkaliśmy się z takim traktowaniem,nie polecam hotelu pod względem obsługi mało objaśnienione co gdzie jest i kiedy

Termin pobytu: maj 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Marzena U
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ulises D, Gerente, TUI Family Life Flamingo Beach ResortOdpowiedź udzielona 5 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Marzena U

Thank you for taking the time to evaluate your holiday in our complex. We always welcome feedback and all your comments are taken seriously.

I'm sorry to hear that you have had some issues about the towels on sunbeds. Our pool policy states that it is forbidden to reserve any sunbed with towels which are removed if have been empty for a certain period of time. We suggest to our guests not to book the sunbeds, in order to be kind with the rest of guests.

Best regards and hope to see you soon everyone

Ulises Dorta
TUI FAMILY LIFE Flamingo Beach Hotel Manager
E-mail: ulises.dorta@nordotel.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 maja 2017

Jestesmy malzenstwem 60 z lekkim +. Bylismy tu przez tydzien z wnuczkami (4 i 14 lat). Do hotelu dotarlismy okolo polnocy. Paszporty zatrzymano nam do rana, mimo moich zastrzezen, ze raczej to ja decyduje gdzie powinien byc moj paszport (przy mnie). Nie bylo personelu, ktory pomoglby nam dotrzec do pokoju, mimo zmeczenia, dotarlismy o wlasnych silach, taszczac walizki. Po rozlokowaniu sie (czytaj: rozpakowaniu walizek, kapieli wnuczek, itp) zorientowalismy sie, ze nie dziala klimatyzator. Dramat, 26 stopni, robi sie nieciekawie. Recepcjonistka zaproponowala inny pokoj, poszedle, sprawdzilem, pokoj z widokiem na kuchnie. Podziekowalem, dostalem inny, tym razem ok. Pakujemy sie, przeprowadzamy, taszczymy walizki. Juz okolo 3 nad ranem zasypiamy. Rano zamykajac drzwi od lazienki zostaje z klamka w reku. Klamke wymieniono na nowa, szybko, sprawnie (raptem okolo godziny zatrzymalo mnie to w pokoju). Po poludniu padl sygnal wi-fi. Juz wieczorem udalo sie naprawic. Trzeciego dnia bez sprzatania zwrocilem uwage, ze moze czasem moznaby posprzatac, zwlaszcza, ze golebie zrobily na tarasie dywan z kup (kocham zwierzeta, lecz staram sie unikac lazenia po kupach). Przyslano sprzataczke, posprzatala. Od trzeciego do piatego dnia nie bylo sygnalu wi-fi. Manager VICTOR zaoferowal, w ramach rekompensaty, mozliwosc pozostania w pokoju po 12:00, w dniu wyjazdu (godzina opuszczenia pokoju), tak dlugo, jak chcemy. Thank you, Victor :-) Generalnie hotel ok, nalezy sie liczyc z "niedorobkami", trzeba walczyc o swoje. Animacje dla dzieci ok. Woda w basenach czysta. Wrzaski dzieciakow to istny "dom wariatow", lecz to przeciez hotel ukierunkowany na rodziny z dziecmi. Jedzenie dobre, duzy wybor. Do plazy kilkadziesiat metrow.

Termin pobytu: maj 2017
Dziękujemy, KrzysztofKossakowski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ulises D, Gerente, TUI Family Life Flamingo Beach ResortOdpowiedź udzielona 6 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Mr. KrzysztofKossakowski,

Thank you for taking the time to evaluate your holiday in our complex. We always welcome feedback and all your comments are taken seriously.

I'm sorry to hear that you have had some issues about youtr check in and room. Your comments are being investigated and passed on to the staff.

Once again,thank you for your concern and time.

Best regards,

Ulises Dorta
TUI FAMILY LIFE Flamingo Beach Hotel Manager
E-mail: ulises.dorta@nordotel.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 maja 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajnie usytuowany hotel przy plaży idealny dla rodzin którzy chcą odpocząć z dziećmi. Byliśmy mile zaskoczeni tym miejscem
Jedyny minus to mały wybór jedzenia ale to porównuje z hotelami w których byliśmy o wyższym standardzie ogólnie zawsze znalazłem coś dobrego dla siebie .
Polecam to miejsce

Termin pobytu: kwiecień 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, 743rafa_m
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ulises D, Gerente, TUI Family Life Flamingo Beach ResortOdpowiedź udzielona 4 maja 2017
Tłumaczenie Google

Dear Mr. Rafał M

Thank you very much for your nice words. We have a very good team fully orientated to the customer satisfaction. Our cooks improve day after day and nowadays the level of the quality and quantity of the food is very high.

The whole Flamingo Beach team appreciate your nice review and we hope to welcome you back in the future.

If you would like to contact me, do not hesitate to send an email to us

Kind regards,

Ulises Dorta
TUI FAMILY LIFE Flamingo Beach Hotel Manager
E-mail: ulises.dorta@nordotel.com
Playa Blanca (Yaiza) 35580 – Lanzarote - Spain

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 lipca 2016

Hotel o dobrym standardzie i rewelacyjnym położeniu. Zaraz obok piaszczysta, nieduża plaża, promenadą można wybrać się na spacer do centrum miejscowości oraz portu.
Na terenie obiektu kilka restauracji oraz basenów. Wyżywienie świetne - bardzo duży wybór, bardzo smaczne. Dostałyśmy śliczny pokój, z aneksem kuchennym, wyremontowany z wygodnym tarasem. Jak na wyspę hotel ma sporo zieleni, niska zabudowa to też przyjemna odskocznia od codzienności. Bardzo miła i pomocna obsługa.

Termin pobytu: październik 2015
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, KasiaR1170
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ulises D, Gerente, TUI Family Life Flamingo Beach ResortOdpowiedź udzielona 13 lipca 2016
Tłumaczenie Google

Dear Mrs. Kasia R

Thank you very much for your nice words.

Everyday we work hard to try to give the best possible service. We are very glad that you enjoyed the facilities in our hotel and the surrounding áreas, and your expectations were as expected.

Hope to see you soon again.

Best regards

Ulises Dorta
Hotel Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji