Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 18:00
Wyróżnione recenzje
Mały park wodny. Urozmaicenie w Playa Blanca

Fajna rozrywka dla dzieci. Dla dorosłych średnia. Przeznaczona głównie dla rodzin z dziećmi. Kilka... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 27 maja 2019
ais112017
,
Lubin, Polska
Great fun/ Fajna zabawa

Nieduży, ale fajny park wodny. Poza tym, że rzeka jest uruchamiana raz na godzinę na 5 minut - co... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 12 sierpnia 2018
A D
Przeczytaj wszystkie recenzje (969)
  
Recenzje (969)
Filtruj recenzje
969 wyniki
Oceny podróżnych
248
308
192
96
125
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
248
308
192
96
125
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 969 recenzji
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Najgorszy aquapark w jakim byłam !
Stracone pieniądze
4 zjeżdżalnie dla dzieci do 6 lat
Basen z fala do 160 (fala co godzinę)
Rwąca rzeka (bez szału)
I to tyle z atrakcji za ponad 100zl...
Własne jedzenie odbierają przy wejściu
Szafki płatne 4€
Bardzo drogo i nic ciekawego, wyszliśmy po godzinie i poszliśmy na plaże

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, ahxjso
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RelaxiaLanzaplaya, Director Comercial, Aqualava WaterparkOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Good morning and thank you for taking the trouble to post your opinon.

We are so sorry that you didn-t seem to enjoy our water park!

We do indeed charge 6 euros for our security lockers for use during the whole day and return 2 euros when you return the key as a deposit.

For Health and Safety reasons you are not allowed to enter with food and drinks from outside into the Park. We ask you therefore to leave these items with us in our air-conditioned offices. It can then be collected back again when you exit the park.

In any event we do feel bad that you did not enjoy your day with us.

Best wishes,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Aquapark odwiedziliśmy z 12-letnim synem.... masakra. Strata pieniędzy i czasu. Marne atrakcje, ostre kamienie pod stopami i zimna woda.Trudno to nazwać aquaparkiem. Szczerze nie polecam

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Iwona S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RelaxiaLanzaplaya, Director Comercial, Aqualava WaterparkOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Many thanks for taking the trouble to post your comments. We are so sorry you did not appear to enjoy your day with us.

The temperature of the water is generated naturally from under the ground called geothermal and the temperatures are always between 24 and 28 degrees. It generally should be very pleasant to swim in without being like a bath!!

Kind regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2019

Wykupując pobyt w hotelu Lanzasur Club, mieliśmy nieograniczoną możliwość korzystania z tego miejsca.
Tym sposobem spędzaliśmy każdy dzień naszych wakacji w tym wodnym parku.
Razem z naszą 9 miesięczna córcia super się bawiliśmy.
Na terenie jest sporo atrakcji dla dzieci przede wszystkim ale i dorośli znajdą coś dla siebie.
Krzesełka, parasole, bar z napojami i jedzeniem.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
1  Dziękujemy, rodzinkaANP
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RelaxiaLanzaplaya, Director Comercial, Aqualava WaterparkOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

We are so pleased you have taken the time to post your enjoyment of your day at the park with us.

Great to hear you had a great time with your family and look forward to seeing you again in the near future.

Best regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 maja 2019

Fajna rozrywka dla dzieci. Dla dorosłych średnia. Przeznaczona głównie dla rodzin z dziećmi. Kilka zjeżdżalni, słabo płynąca rzeka, Na miejscu sklepik i mały bar.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, ais112017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RelaxiaLanzaplaya, Director de Relaciones Públicas, Aqualava WaterparkOdpowiedź udzielona 28 maja 2019

Dziękuję bardzo za opinię. Cieszymy się, że ci się podobało. Mamy nadzieję, że niedługo przywitamy was ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2018

Nieduży, ale fajny park wodny. Poza tym, że rzeka jest uruchamiana raz na godzinę na 5 minut - co było sporym minusem, dzieci miały fajną zabawę i były zadowolone z atrakcji.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Dziękujemy, A D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RelaxiaLanzaplaya, Director de Relaciones Públicas, Aqualava WaterparkOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear customer,
thank you for your nice review and the time you´ve taken to share it. We hope to see you here in Aqualava again in a future. Best regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji