Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Casi perfecto. Error recurrente”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 7 dodatkowych witryn!
Princesa Yaiza Suite Hotel Resort
Miejsce nr 2 wśród 37 hoteli w Playa Blanca
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 14 lutego 2013
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: La suite con vistas al parking/kikoland no merece la pena si se paga un precio alto. El duplex con v...
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: lutym 2013, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
5  Dziękujemy, manuel b
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PYaiza, Director de Operaciones, Princesa Yaiza Suite Hotel ResortOdpowiedź udzielona 27 lutego 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (4 029)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 725 z 3 729 wśród 4 029 recenzji

Zrecenzowano 6 lutego 2013
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: sierpniu 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
5  Dziękujemy, sophie s
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PYaiza, Gestión de Calidad, Princesa Yaiza Suite Hotel ResortOdpowiedź udzielona 8 lutego 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 lutego 2013 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: lutym 2013
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
8  Dziękujemy, Mikira1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PYaiza, Director Residente, Princesa Yaiza Suite Hotel ResortOdpowiedź udzielona 10 lutego 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 lutego 2013
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: grudniu 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Michael E
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PYaiza, Relaciones Públicas - Guest Relations, Princesa Yaiza Suite Hotel ResortOdpowiedź udzielona 7 lutego 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 stycznia 2013
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: maju 2012, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, carine D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PYaiza, Gestión de Calidad, Princesa Yaiza Suite Hotel ResortOdpowiedź udzielona 1 lutego 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Playa Blanca — zobacz również następujące kwatery w tym miejscu lub jego okolicy
w odległości 2,2 km
Gran Castillo Tagoro Family & Fun
Gran Castillo Tagoro Family & Fu...
Nr 13 z 37 w lokalizacji Playa Blanca
Liczba recenzji: 5 926
w odległości 1,4 km
Hotel THe Volcan Lanzarote
Hotel THe Volcan Lanzarote
Nr 8 z 37 w lokalizacji Playa Blanca
Liczba recenzji: 3 949
w odległości 0,3 km
H10 Lanzarote Princess
H10 Lanzarote Princess
Nr 14 z 37 w lokalizacji Playa Blanca
Liczba recenzji: 5 468
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 12,4 km
Hesperia Lanzarote
Hesperia Lanzarote
Nr 2 z 4 w lokalizacji Puerto Calero
Liczba recenzji: 5 141
w odległości 0,3 km
Hotel Hesperia Lanzarote Playa Dorada
Hotel Hesperia Lanzarote Playa D...
Nr 17 z 37 w lokalizacji Playa Blanca
Liczba recenzji: 3 553
w odległości 0,2 km
H10 Sentido White Suites
H10 Sentido White Suites
Nr 7 z 37 w lokalizacji Playa Blanca
Liczba recenzji: 2 855
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Princesa Yaiza Suite Hotel Resort? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Princesa Yaiza Suite Hotel Resort — dodatkowe informacje

Adres: Avda. Papagayo, 22, 35580 Playa Blanca, Lanzarote, Hiszpania
Lokalizacja: Hiszpania > Wyspy Kanaryjskie > Lanzarote > Playa Blanca
Udogodnienia:
Bar/salon Plaża Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Restauracja Obsługa pokojowa Spa Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr1 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Playa Blanca
Nr1 wśród hoteli spa w miejscowości Playa Blanca
Nr1 wśród hoteli na plaży w miejscowości Playa Blanca
Nr2 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Playa Blanca
Nr2 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Playa Blanca
Zakres cen: 714 zł–1 583 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:5-gwiazdkowy — Princesa Yaiza Suite Hotel Resort 5*
Liczba pokoi: 385
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm TripOnline SA i Hotels.com, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Princesa Yaiza Suite Hotel Resort. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Princesa Yaiza Hotel Playa Blanca
Princess Yaiza Lanzarote
Hotel Princesa Yaiza Suite
Princess Yaiza Hotel Lanzarote
Princesa Yaiza Lanzarote

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem