Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (8 277)
Filtruj recenzje
8 277 wyniki
Oceny podróżnych
4 176
2 906
885
201
109
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
4 176
2 906
885
201
109
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 8 277 recenzji
Zrecenzowano: 13 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Super hotel. Piękne położony, najbliżej plaży Papagayo. Na początku trzeba się trochę natrudzić aby poznać rozmieszczenie atrakcji na konkretnych poziomach hotelu ale po jednym dniu jest ok. Pokoje bardzo ładne. My mieliśmy pokój w
bloku C, na 6 pietrze - widok cudowny. Polecam opcję Royal Elite. Bardzo duży wybór firmowych alkoholi, 2 oddzielne bary i restauracja. Obsługa bardzo uprzejma i pomocna. Polecam skorzystanie z restauracji a la carte...Fusion. Jedzenie w hotelu bardzo dobre - każdy znajdzie coś dla siebie. Plaża przed hotelem bardzo przyjemna, e skałami przy których można fajnie posnoorkować (duża ilość kolorowych rybek). Cały dzień organizowane są animacje dla dzieci i dorosłych. Jedna uwaga..W hotelu brak Polaków - my byliśmy jedynymi. Generalnie jest do hotel, w którym trudno się do czegokolwiek przyczepić. POLECAM

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
3  Dziękujemy, Maciek W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Subdireccion S, Director de Relaciones Públicas, Sandos PapagayoOdpowiedź udzielona 14 lipca 2019

Drodzy Maciek W,

Cieszymy się, że spędziłeś przyjemny urlop. Dziękujemy za wybranie tego hotelu i pozdrawiamy.

Carlos Vera. Asystent menadżera

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 marca 2019

Kolejny pobyt w Playa Blanca i chyba jeszcze lepszy hotel niż poprzednio. Idealnie położony hotel z pięknym widokiem z pokoi na Fuerteventurę. Jednocześnie najbliżej słynnych plaż Papagayo... 20 minutek spacerem :)
Pokoje odnowione, wyremontowane.. dosyć nowoczesne... biel, przestrzeń etc.. W kompleksie wszystko czego potrzeba... sporo basenów (1 podgrzewany),mini golf, snack bar, bary, siłownia, adult zone, animacje.. House keeping bez zastrzeżeń, jedzenie jak to w takich resortach - może trochę monotonne ale starają się... a to ryba piła, a to rekin, pieczona w piecu wieprzowina, króliki, wołowina, owoce morza.. no wszystko czego trzeba... jak się człowiek postara to codziennie można jeść coś innego. Pewnie jeśli przyjadę kolejny raz na Lanzarote to chyba chciałbym wrócić do Sandos Papagayo :) zatem... POLECAM!

Termin pobytu: luty 2019
Dziękujemy, KrzysztofF205
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Subdireccion S, Director de Relaciones con Clientes, Sandos PapagayoOdpowiedź udzielona 3 marca 2019

Drogi KrzysztofF205,

To prawdziwa przyjemność wiedzieć, że spędziłaś z nami swój pobyt. Zapewniamy, że cały zespół Sandos Papagayo Beach Resort dziękuje za wybranie nas na wakacje i czas spędzony na dzieleniu się wrażeniami. Bardzo się cieszymy, że przyczyniłyśmy się do tego, że Twoje wakacje były przyjemne.

Mamy nadzieję, że otrzymamy Cię w następnym pobycie w Hotelu, pozostaniemy do Twojej dyspozycji i wyślemy Ci nasze najserdeczniejsze pozdrowienia,

Obsługa klienta

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Jak najbardziej polecam to miejsce na wakacje na Lanzarote. Piękny widok z tarasu, baseny. Pracownicy bardzo mili i pomocni. Hotel piękny, żadnych zastrzeżeń. Jedzenie urozmaicone, świeże i pyszne. Postaram się zawitać tutaj jeszcze raz, bo naprawdę warto.

Termin pobytu: czerwiec 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, man1ekk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Subdireccion S, Director de Relaciones Públicas, Sandos PapagayoOdpowiedź udzielona 12 marca 2019

Drodzy Goście,

Cieszymy się, że spędziłeś przyjemny urlop. Dziękujemy za wybranie tego hotelu i pozdrawiamy.

Carlos Vera. Asystent menadżera

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2017 z urządzeń przenośnych

Chociaż recepcja nie robi dobrego wrażenia, karta do drzwi nie działała ( na początku) i korytarz był marny....to hotel jest fantastyczny! Pokoj duży, z balkonem i duza łazienką ( lozeczko dla dziecka naszykowane bez zamawiania i co wazne czyste!!!!) sprzątane codziennie. W pokoju lodowka i sejf, przy przyjeździe butelka wody. Śniadania typowo hotelowe plus sporo lokalnych dań.Obiady i kolacje bardzo dobre, olbrzymie krewetki i małże, salatki z ośmiornicy, paella. W barach dobre, firmowe alkohole, piwo w kuflach, pepsi itd. Baseny ok, lezaki ok, fajna mała plaża. Warto iść na plaze papagayo ( na nocach 10 min) i do miasteczka ( spacer promenada). All inclusive obowiazuje do momentu opuszczenia hotelu, shower room do dyspozycji. Jedyne co mnie irytowalo, to aqua gim przy basenie dla dzieci, które to skutecznie budziło wszystkie ululane ( z trudem) maluchy....koniec opalania:-((( wieczorne animacje bardzo fajne, muzyka na zywo, fajerwerki.

Termin pobytu: czerwiec 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 782ewag
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Subdireccion S, Director de Relaciones con Clientes, Sandos PapagayoOdpowiedź udzielona 2 września 2017

Witam

Dziękujemy za recenzję z pobytu w Sandos Papagayo. Mamy nadzieję, że możemy powitać Państwa ponownie w przyszłości.

Z poważaniem,
Yentl Zegers
Związek Gość

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2013

Świetne umiejscowienie ze względu na widok, obsługa uprzejma, jednak odstaje do tureckiego serwisu, hotel czysty, miejscami widać zniszczenia poprzez użytkowanie. Jedzenie bardzo dobre - duży wybór ryb. Hotel bezpośrednio przy plaży kamienistej, jednak w odległości kilkaset metrów (można przejść wydmami lub podjechać samochodem) znajduje się bardzo ładna plaża piaszczysta.

Termin pobytu: sierpień 2012
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, AniaP9999
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji