Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (6 709)
Filtruj recenzje
6 709 wyniki
Oceny podróżnych
3 512
1 997
814
253
133
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
3 512
1 997
814
253
133
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 6 709 recenzji
Zrecenzowano: 19 stycznia 2019

Hotel jest zdecydowanie dobrym wyborem dla rodzin z dziećmi. Dobrą zabawę gwarantuje wydzielona część dla dzieci - z osobnymi basenami, placami zabaw, klubem dla dzieci i odrębny dla niemowlaków. Jedzenie jest smaczne. Okolica bardzo ładna. Cicho, spokojnie. Dzieciom bardzo podobały się urządzane raz w tygodniu kąpiele w pianie puszczanej do basenu. Niespodzianką była Polka wśród animatorów. Miło ze strony hotelu, że zatrudnia polskich animatorów :-)

Termin pobytu: wrzesień 2018
Dziękujemy, Misia1934
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CalidadDreamplace, Director de Relaciones con Clientes, Gran Castillo Tagoro Family & FunOdpowiedź udzielona 25 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Misia1934,

First of all, thank you for sharing your thoughts about your stay at Gran Tagoro on TripAdvisor and for having chosen us as the destination of your holidays in Lanzarote.

It is very nice to read that, in general, you found our hotel to be very good. Moreover, thank you for highlighting our separate areas for children; this shows that, even if we are a family-oriented hotel, we do have separate areas for those who travel without children and are looking for a relaxing holiday. Nevertheless, for those traveling with kids, we do have many facilities and activities to keep them entertained the whole day!

Furthermore and concerning your view about our food, we are delighted to read that you found it tasty. We know that the best way to accompany an amazing holiday is by eating delicious dishes; therefore, we cook our varied meals with passion and ingredients of high quality.

In addition, we are very happy to read that your children enjoyed our foam party in the pool and that you are happy because we have a Polish colleague in our entertainment team. We know that it is very important to have staff of different nationalities so that we are able to speak with guests from different countries without any difficulties.

Lastly, we are more than happy to hear that you had a magnificent stay at Gran Tagoro. We hope this was just the first of many visits for you to Gran Tagoro!

Kindest regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 grudnia 2018

Bardzo dobry hotel. Super serwis, świetne i różnorodne jedzenie. Super pomysł ze strefami bez dzieci. Hotel na uboczu ale do cywilizacji prowadzi piękna promenada. Świetne wieczorne koncerty na żywo.
Na minus - zimna woda w basenach (ale to była zima:D) i brzydka plaża.

Termin pobytu: styczeń 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Mysiatek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CalidadDreamplace, Director de Relaciones con Clientes, Gran Castillo Tagoro Family & FunOdpowiedź udzielona 9 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mysiatek,

Thank you very much for taking your precious time to write this amazing review about your recent stay in Gran Tagoro on TripAdvisor.

We are very happy to know that you consider our hotel to be a very good option and that you liked our services. Moreover, we are very happy to read that you found our gastronomic offer great and varied as we always use fresh, natural and high quality products to satisfy our guests' tastes.

Furthermore, it is very gratifying to read that you think our only adult zones are a good idea as they were created in order to ensure that everyone enjoys their holidays and to make sure that those who travel without children can enjoy a peaceful stay with us. Also, it is very nice to know that you liked the hotel location and the live concerts.

To conclude with, we would like to tell you that our whole team from Gran Tagoro would be more than happy to welcome you again.

Kind regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 czerwca 2018

Hotel bardzo dobry, bez większych zastrzeżeń. Nastawiony na rodziny z dziećmi jak i dla dorosłych (wyodrębnione strefy dla dorosłych). Położony w niedalekiej odległości od plaż papagayo oraz miasteczka Playa Blanca. Godny polecenia.

Termin pobytu: czerwiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Robert A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CalidadDreamplace, Director de Relaciones con Clientes, Gran Castillo Tagoro Family & FunOdpowiedź udzielona 19 września 2018

Drogi Robert A,

Na początku pragniemy podziękować za pozytywny, przychylny i niezwykle miły komentarz oraz ocenę Gran Tagoro na portalu TripAdvisor!

Lokalizacja naszego hotelu w pobliżu Playa Blanca idealnie nadaje się do wycieczek i odkrywania atrakcji wyspy oraz różnych plaż, więc cieszymy się, że oceniłeś hotel jako dogodnie zlokalizowany. Jeśli chodzi o nasze obiekty, oferujemy strefy dostępne "wyłącznie dla osób dorosłych", w obrębie których rodzice oraz pary bezdzietne mogą się odprężyć przy basenie, w barze lub zjeść coś w restauracji.

Na koniec, mamy nadzieję, że wkrótce powrócisz do Gran Tagoro i cieszymy się, że polecasz nasz rodzinny resort.

Pozdrawiamy serdecznie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 marca 2018

spedzilismy 10 dni w hotelu pokoje naprawde fajne z widokiem na wode .trocje wiaterek dokucza ale to tak jest na lazarote .hotel fajny obsuga fajna recepcja troche snoby bez usmiechu ale to maloistotne .alkohol bardzo dobry allinclusive .co do jedzenia to powiem ze troszke jestem zaskoczony bo niby 5 gwiazdek powinno pokazac klase a tak nie bylo jezenie zimne i prawie codziennie to samo .wieczory bardzo fajne muzyka na zywo dla dzieci zabawy .fajny hotel dla rodziny zeby sie troche zrelaxowac .

Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, tomasza511
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CalidadDreamplace, Director de Relaciones con Clientes, Gran Castillo Tagoro Family & FunOdpowiedź udzielona 19 września 2018

Drogi Tomaszu A.

Pragniemy Ci podziękować za wybranie Gran Tagoro jako swojej destynacji urlopowej na Lanzarote oraz za poświęcenie czasu na napisanie opinii o naszym resorcie na portalu TripAdvisor.

Bardzo się cieszymy, że podobał Ci się nasz hotel oraz oferowane przez nas usługi. Jest nam natomiast niezmiernie przykro z powodu niegrzecznego zachowania personelu recepcji, o którym wspominasz; pragniemy Cię zapewnić, że takie zachowanie nie jest zgodne z naszymi standardami i podejmiemy odpowiednie kroki, aby zapobiec takim sytuacjom w przyszłości.

Bardzo dziękujemy za wszystkie uwagi. Są one dla nas niezwykle cenne, gdyż dzięki nim możemy wprowadzać zmiany i poprawiać nasze usługi oraz infrastrukturę hotelu.

Mamy nadzieję, że zobaczymy Cię ponownie w Gran Tagoro i będziemy mogli pokazać Ci wprowadzone zmiany!

Pozdrawiamy serdecznie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 lutego 2018 z urządzeń przenośnych

Spedzilismy w Gran Castillo 4 noce. Świetny hotel i obsluga. Jasne, czyste, zadbane pokoje, z pieknym widokiem (nr 2240). Jedzenie urozmaicone i ogromny wybór, tematyczne kolacje. Restauracja włoska dobry dodatek aczkolwiek nie jest to 5*. Dobre alkohole w allinclusive (J. Beam, J.Walker itd.) Rozrywki wieczorne zarówno dla dzieci jak i dla doroslych na dobrym poziomie.
Dużo basenów, nie brakuje lezakow.
Podczas pobytu mozna skorzystać ze spa. Basen z masazami, saunami nie zachwycil , za to zabiegi dodatkowe bardzo profesjonalne.
Planujemy wrocic w kolejnym roku i zabrac dzieci.

Termin pobytu: luty 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, B7443TNmariak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CalidadDreamplace, Director de Relaciones con Clientes, Gran Castillo Tagoro Family & FunOdpowiedź udzielona 31 października 2018

Droga Maria K,

Przede wszystkim chcielibyśmy podziękować za wybranie naszego Gran Tagoro na spędzenie wakacji, a także za poświęcenie czasu na napisane opinii na "TripAdvisor" o swoim pobycie u nas.

Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony z hotelu i pokoju, do którego zostałeś przydzielony. Nasza oferta kulinarna, jak już wspomnieliśmy, składa się z dużego wyboru dań, które są delikatnie przygotowane przez naszych specjalistów, aby zaoferować naszym gościom najlepsze produkty.

Bardzo doceniamy Twoje sugestie i komentarze, aby ulepszyć nasze usługi; bardzo dobrze nam wiadomo, co myślą nasi goście.

Bardzo satysfakcjonująco jest usłyszeć, że planujesz wrócić w przyszłym roku i wziąć ze sobą dzieci; nie możemy się doczekać twojego powrotu do Gran Tagoro podczas następnych wakacji!

Pozdrawiamy serdecznie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji