Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (886)
Filtruj recenzje
886 wyniki
Oceny podróżnych
337
355
126
36
32
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
337
355
126
36
32
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 886 recenzji
Zrecenzowano: 28 czerwca 2018

Hotel położony blisko centrum miasta i plazy.Jedzenie dobre,choć na śniadania codziennie to samo.Pokoj sprzątany codziennie ale w kabinie prysznicowej grzyb.Jednak to co nami wstrząsnęło to kierownik restauracji stojący jak żandarm przy wejściu i pilnujący żeby ktoś nie zabrał ze sobą nawet banana a jeśli tak się działo to biegł za gościem aż do basenu i odbierał ten owoc .Nie wytłumaczono gościom zasad panujących w restauracji przy kolacji,które mówią ze to kelner podaje napoje.Podczas śniadania nalewa się samodzielnie wiec gdy to samo chcieliśmy zrobić przy kolacji,wspomniany wcześniej kierownik zaczął wykrzykiwać coś po hiszpańsku i kompletnie nie próbował nawet rozmawiać po angielsku.Podsumowujac-hotel aktualnie przeprowadza remont wiec pewnie w niedługim czasie będzie całkiem ładny ale organizacja i trakowanie gości przez kierującego restauracja jest skandaliczne i niedopuszczalne.

Data pobytu: czerwiec 2018, podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Aneta G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotelpuchet, Director de Relaciones con Clientes, Hotel PuchetOdpowiedź udzielona 29 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Thank you for writing your review.
We are happy to know that your stay was nice with us. About your comment of our staff, we are really surprised. Our personal is one of our pillars and we are always trying to do our best for our customers. We will try to know what had happended but we really trust in our staff.
In anyway, we hope to see you back soon.
Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 października 2017

Wszystko w porządku od początku do końca. Jednak wybierając to miejsce możecie trafić na grupę głośnych anglików. Obsługa hotelu jest pomocna, uśmiechnięta i wesoła. Przebywa tutaj raczej młodzież. Pokoje przestronne, regularnie sprzątane, nic nam nie ukradziono - bez potrzeby sejfu.

Wskazówka dotycząca pokojów: If you're not party people ask for quiet location of room!
  • Data pobytu: październik 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, donprze
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotelpuchet, Director de Relaciones con Clientes, Hotel PuchetOdpowiedź udzielona 16 października 2017
Tłumaczenie Google

Thank you so much for your review.
We are really glad to hear that you had a nice stay with us.
We hope to see you back soon.
Regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 października 2017

Sant Antoni to wspaniałe miejsce dla każdego, niezależnie od wieku! Hotel bardzo ładny, czyściutki, ludzie wspaniali. Pokoje codziennie sprzątane, ładnie urządzone. Widok z balkonu mieliśmy chyba najlepszy z możliwych ;) Jedzenie w hotelu dobre. Może śniadania nieco monotonne ale urozmaicone i na pewno każdy wybierze coś dla siebie. Obsługa przesympatyczna, życzliwa i bardzo pomocna. Atmosfera w hotelu wspaniała, do późnego wieczoru przy basenie grała muzyka. Spędziliśmy tam tydzień i wszyscy wróciliśmy zachwyceni. Absolutnie nie mamy się do czego przyczepić i na pewno jeszcze tam wrócimy! ;)

  • Data pobytu: wrzesień 2017, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Anika M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotelpuchet, Director de Relaciones con Clientes, Hotel PuchetOdpowiedź udzielona 16 października 2017
Tłumaczenie Google

Thank you so much!!!
We are really glad to hear that you enjoyed your stay with us. We are always trying to do our best for our clients and we'll take in consideration your recommendation about breakfast.
We hope to see you back soon.
Regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 września 2017

Hotel typowy jak na 3 gwiazdki.
Bardzo miła obsługa. My byliśmy z rocznym dzieckiem we wrześniu i ogólnie ok.
Pod żadnym pozorem nie dokupujcie full board to jest porażka tam nie ma prawie niczego do jedzenia.

  • Data pobytu: wrzesień 2017, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Mateusz S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotelpuchet, Director de Relaciones con Clientes, Hotel PuchetOdpowiedź udzielona 4 października 2017
Tłumaczenie Google

Thank you for your review.
We are glad to hear that you had a nice stay with us.
Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 lipca 2017

Dobra lokalizacja. Mily personel. Jedzenie całkiem ok. tylko śniadania mało urozmaicone. W Hotelu nie ma raczej imprez ale są lepsze miejsca w zasięgu ręki. Trafił się nam pokój z widokiem na inny budynek i tutaj spory minus. Lepsze sa pokoje z widokiem na basen. Itaka sprzedaje pokoje pod nazwą superior co jest nadużyciem. Dobry hotel jako baza wypadowa na imprezy i okokiczne zatoki.

Data pobytu: lipiec 2017, podróż ze znajomymi
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
1  Dziękujemy, michalr188
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotelpuchet, Director de Relaciones con Clientes, Hotel PuchetOdpowiedź udzielona 31 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Thank you for writing your review.
We are really glad to hear that you had a nice stay with us. We also will take in consideration your recommendations.
We hope to see you soon.
Regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji