Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 076)
Filtruj recenzje
3 077 wyniki
Oceny podróżnych
1 053
1 201
509
191
123
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 053
1 201
509
191
123
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 3 077 recenzji
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Po raz trzeci w tym samym hotelu, to coś znaczy. Bardzo przyjemny hotel, co roku korzystne zmiany. Miejsce wypadowe niedaleko Marbelli, gdzie odbywaja sie corocznie festiwale muzyczne w kamieniołomie, Starlite Marbella.
Puerta Banus to kolejne przyjemne sasiedztwo, gdzie mozna zatopić sie w luksusie kupowania.
Sam hotel przyjazny, obsługa przesympatyczna, serdecznie polecam

Wskazówka dotycząca pokoi: pokój standardowy, ewentualnie superior, ale nie koniecznie; nie polecam ekonomicznego, poniewaz najczęściej jest w przyziemiu
Termin pobytu: lipiec 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, jood63
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GlobalesCortijoBlanc, Quality Manager, Globales Cortijo BlancoOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We would like to use this opportunity to thank you for choosing Globales Cortijo Blanco once again for the enjoyment of your holidays.
We are delighted to know that you have spotted our new improvements! we can say that we are constantly bettering our services and facilities for our guests.

We thank you for recommending our hotel and we truly hope to welcome you again soon.

Best Regards,
Globales Quality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2019

Hotel zasługuje na 4.5 gwiazdki a nie na 3 :) Pyszne jedzenie, ogromny wybór co jest najważniejsze.
Ludzie przesympatyczni od barmanów poprzez obsługę recepcji. Pokoje codziennie sprzątane, codziennie wymieniane ręczniki oraz pościel :) codzienne animacje o każdej porze dnia, baseny świetne
Gorąco polecam ten hotel nikt się nie zawiedzie :)

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Monika S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GlobalesCortijoBlanc, Quality Manager, Globales Cortijo BlancoOdpowiedź udzielona 30 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Monika,

We thank you for your wonderful review.
For us it was an honor to host you and provide you with a holiday according to your expectations.

We look forwad welcoming you again soon.

Best Regards,
Globales Quality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 lipca 2019

Hotel na żywo robi lepsze wrażenie niż na zdjęciach.Niska zabudowa w rewelacyjnym andaluzyjskim stylu wszystko skąpane w kwiatach i krzewach i palmach ....momentami mieliśmy wrażenie że przebywamy w ogrodzie botanicznym :)
Jedzenie bardzo dobre każdy znajdzie coś dla siebie. Zresztą jak ktoś ma potrzebę może jeść prawie cały czas do 12 w nocy,bo jak zamykają restauracje za chwilę otwierają snack bar :) w którym może nie ma takiego wyboru jedzenia jak w restauracji ale jest pizza,kiełbaski, spaghetti,itp itd
Drinki bardzo dobre,napoje z dystrybutorów ogólnie dostępne w kilku miejscach bardzo dobrej jakości
Dla mnie Coca-Cola niczym nie różniła się od tej sklepowej :) można bez problemu nalać sobie wody do butelki kiedy idziemy na wycieczkę czy plażę
Personel miły,pomocny zawsze uśmiechnięty
Dużo atrakcji dla dzieci i tu moja uwaga dzieci jest mnóstwo ! Jeśli komuś to przeszkadza to może mieć problem :)
Rewelacyjnie animatorzy a szczególnie Patrycja która okazała się być Polką:) Świetna dziewczyna o urodzie Hiszpanki bardzo pomocna,uczynna,
Cały czas uśmiechnięta ...wulkan pozytywnej energii !!!
Sami mamy nastoletnia córkę, która już nie potrzebuje zabaw dla dzieci organizowanych przez animatorów
Ale gdybym miała mała córkę bez wahania zostawiłaby ją pod opieką uroczej i bardzo lubiącej dzieci zresztą po moich obserwacjach ze wzajemnością Patrycji...dzieciaki wręcz przepadały za Patii
Cóż trochę się rospisalam ale właśnie wróciliśmy z tego hotelu
P.s o okolicy nie wspomnę bo to bajka
Marbella,Puerto Banus, Gibraltar warto tam być !!!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 364jmpA
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GlobalesCortijoBlanc, Quality Manager, Globales Cortijo BlancoOdpowiedź udzielona 26 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you very much for trusting Globales Cortijo Blanco for the enjoyment of your last holidays.
We are incredibly pleased to know that you had such a lovely time. Our staff members work hard to give our guests satisfactory experiences it will be an honor to share your positive words with them.

We hope to see you among our guests in a near future.

Kind Regards,
Globales Quality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 lipca 2019

Piękna architektura hotelu, wygodny pokój z widokiem na duży basen. Wspaniałe jedzenie, bardzo duża oferta owoców morza serow, specjałów kuchni hiszpańskiej. Hotel bardzo czysty. Bardzo dobre animacje .Pobyt w l dekadzie czerwca. Blisko Marbelli i Puerto Banus. Super promenada. Edward

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
1  Dziękujemy, etokarz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GlobalesCortijoBlanc, Quality Manager, Globales Cortijo BlancoOdpowiedź udzielona 18 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Edward,

We thank you very much for your kind words towards our Hotel it is satisfactory to know that our Andalusian style hotel offer you the perfect atmosphere for your holidays.
We are delighted to know that you enjoyed from our dinning experience and entertainment.
We look forward welcoming you again in the future.

Best Regards,
Globales Quality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 lipca 2019

Nie będę rozpisywać się o pokojach, bo to tylko pokoje. Jedzenie naprawdę dobre, ale to tylko jedzenie. Natomiast atmosferę tworzą ludzie. Zaczynając od zawsze uśmiechniętych pokojówek przez ratowników,barmanów grupę kelnerek do animatorów.Ci zawsze pomocni, wybrani tak by porozumiewać się w kilku głównych językach.Paddy,Pierr,Marco,Linda,Libby i Samuel. Naprawdę dobra robota. Tak należy opiekować się gośćmi.Wracając do barmanów, to dawno nie widziałem tak profesjonalnej i uśmiechniętej ekipy. Uwierzcie że obsługiwanie setki dwupromilowców to sztuka.(; Super ! Plażę pominę, bo to jakieś nieporozumienie,nawet nie żal bo woda i tak była zimna.Ale jest i przestroga. Nikt nie wspomina że w połowie czerwca wieczory są naprawdę rześkie. Sweterek, albo młoda żona bo inaczej to kicha. Reasumując. Naprawdę warto ! Darek (Lewandowski)

Wskazówka dotycząca pokoi: Nie wiem jaki pokój jest najlepszy
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
Dziękujemy, lidkamup
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GlobalesCortijoBlanc, Quality Manager, Globales Cortijo BlancoOdpowiedź udzielona 9 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We thank you very much for your review. We can not agree more with your comments rewarding our team!
They are certainly wonderful people working at their best everyday to make sure each guest return home with a satisfactory experience and lovely memories.
With pleasure we will share your encouraging words with them.

We dearly hope to have the opportunity of hosting you again in Globales Cortijo Blanco.

Kind Regards,
Globales Quality Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji