Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jedzenie dobre, obsluga niezbyt”
O Valentim — recenzja

O Valentim
Nr 16 wśród 408 Restauracje (Matosinhos)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Portugalska
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 9 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Jakosc jedzenia dobra (przepyszna zupa rybna), wnętrze czyste i przyjemne. Obsluga niestety niezbyt mila i pomocna,

Termin wizyty: marzec 2018
Dziękujemy, 653dawidf
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: O Valentim R, Manager, O ValentimOdpowiedź udzielona 23 kwietnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear customer, thank you for your comment.
We regretted that the service was not at the level of food confection. We will take your comment into consideration and try to improve in the future at this level.
Best regards,
O Valentim.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (906)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 906 recenzji

Zrecenzowano 13 maja 2017

Zapach na zewnątrz nie zachęca, ale tak jest wzdłuż całej ulicy Bohaterów Francji. Przemiły pan - kelner, właściciel?, zero czekania, dobra zupa caldo verde, potem sardynki z grilla (6!), ziemniaczki w skórkach w masełku (za duzo) i dobre, zimne białe wino. Pycha!
Nie długo, nie drogo, sympatycznie!

Termin wizyty: maj 2017
Dziękujemy, 382wandaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 września 2016 z urządzeń przenośnych

Dziesięć minut czekania, i nikt nie podchodzi, w miejscu gdzie wszystkie inne restauracje i grille rybna naganiają innych na chodnikach.

Termin wizyty: wrzesień 2016
Dziękujemy, bigbars
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 września 2016

Miła obsługa, duże świeże posiłki w przyzwoitej cenie, bardzo dobre wino polecone przez kelnera. Szybko sprawnie tak jak powinno być.
Jeśli jesteś w Porto polecam podjechać na obiad.

Termin wizyty: sierpień 2016
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, JAKUB_J_T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 5 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OValentimR, Gestor, O ValentimOdpowiedź udzielona 1 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

O Valentim — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Matosinhos, Porto District
 
Matosinhos, Porto District
Matosinhos, Porto District
 
Matosinhos, Porto District
Matosinhos, Porto District
 

Byłeś(-aś) w O Valentim? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem