Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Słaby burger”

T-Bone Wine Bar & Steak House
Nr 10 wśród 57 Restauracje (Wisła)
Zakres cen: 18 USD - 67 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 9 września 2019

Burger z oscypkiem niezbyt smaczny. Oscypki od razu wypadły z bułki, mięso suche i rozpadające się, nie dało się zjeść klasycznie ( rękami). Na plus jedynie dodatki- sałatka i frytki.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, przemys_awm216
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelWislaPremium, Kierownik, T-Bone Wine Bar & Steak HouseOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Panie Przemysławie dziękujemy za dodanie opinii. Przykro nam, że burger nie spełnił Pana oczekiwań. Informacja została przekazana Szefowi Kuchni i mamy nadzieję, że taka sytuacja się nie powtórzy.
Mamy nadzieję, że da nam Pan jeszcze jedną szansę w przyszłości!
Pozdrawiamy
Zespół T-Bone

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (72)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 72 recenzji

Zrecenzowano 19 sierpnia 2019

Jedzenie pięknie podane, fajne porcje. W karcie sporo pozycji, więc każdy znajdzie coś dla siebie. W porze obiadowej dostępne są lunche za 20 - fajny pomysł. :) Polecam!

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Marek12M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelWislaPremium, Kierownik, T-Bone Wine Bar & Steak HouseOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Panie Marku cieszymy się że nasza kuchnia Panu zasmakowała - rozsądne porcje, dbałość o formę podania - z tego słyniemy! Menu przygotowane z myślą nawet o najwybredniejszych - staramy się wychodzić naprzeciw oczekiwaniom, dziękujemy za docenienie :)
Zapraszamy ponownie!
Pozdrawiamy
Zespół T-Bone

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobra restauracja! Stosunek jakości dań do cen zdecydowanie na korzyść klienta! Życzę każdemu 3-gwiazdkowemu hotelowi tak dobrej restauracji oraz obsługi. Na pewno wrócimy, żeby spróbować reszty dań z karty.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Mikołaj B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelWislaPremium, Kierownik, T-Bone Wine Bar & Steak HouseOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019

Panie Mikołaju bardzo dziękujemy za tak wysoką ocenę! :) Jest nam bardzo miło, że nasza kuchnia Panu zasmakowała i mamy nadzieję, że będziemy mogli ugościć Pana już niebawem :) Na jesień planujemy delikatne zmiany w karcie, także będzie co próbować!
Pozdrawiamy
Zespół T-Bone

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 lipca 2019

Jedzenie bardzo smaczne, super podane. Będąc w wakacje w hotelu załapaliśmy się na promocję ze stekami od 40 zł - fajna opcja :)

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, MaderM123
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelWislaPremium, Kierownik, T-Bone Wine Bar & Steak HouseOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019

MaderM123 dziękujemy za maksymalną ocenę i podzielenie się swoim doświadczeniem z T-Bone. Steki to nasza specjalność, cieszymy się że możemy Gościć prawdziwych smakoszy :) Tym samym zachęcamy do obserwowania naszych profilów - tam właśnie udostępniamy specjalne promocje.
Serdecznie zapraszamy do ponownej wizyty!
Pozdrawiamy
Zespół T-Bone

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 czerwca 2019

Bardzo smaczne dania, ładnie podane - duże porcje. Kapitalna sałatka w zestawie z hamburgerem - co nie jest normą w tego typu daniach ;). Bardzo miła obsługa. Warto polecać !

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, hungry1313
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelWislaPremium, Kierownik, T-Bone Wine Bar & Steak HouseOdpowiedź udzielona 26 czerwca 2019

Hungry1313 dziękujemy za odwiedzenie naszej restauracji i maksymalną ocenę! Jest nam bardzo miło, że porcje spełniły oczekiwania - tym co dobre trzeba się dzielić ;) Obsługa i jedzenie na medal - pozostaje nam bardzo serdecznie zaprosić do ponownej wizyty :)
Pozdrawiamy
Zespół T-Bobe

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

T-Bone Wine Bar & Steak House — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wisła, Województwo śląskie
Wisła, Województwo śląskie
 
Wisła, Województwo śląskie
Wisła, Województwo śląskie
 
Wisła, Województwo śląskie
 

Byłeś(-aś) w T-Bone Wine Bar & Steak House? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem