Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Wisła
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (193)
Filtruj recenzje
193 wyniki
Oceny podróżnych
100
59
25
7
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
100
59
25
7
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 193 recenzji
Zrecenzowano: 9 września 2019

+ Sala zabaw dla dzieci i możliwość zabawy z animatorem
Smaczne jedzenie, w miarę urozmaicone ( śniadanie i obiadokolacja)
W pokoju wszystko zgodnie z opisem
Miła obsługa hotelu
- Trochę za mały plac zabaw
Po poinformowaniu o kapiącej wodzie z sufitu dopiero przy wykwaterowaniu przeprosiła za to obsługa sprzątająca. Czas awarii to 3 dni i w ich trakcie mimo przypominania o awarii portierzy poinformowali tylko, że był technik ale nic dalej nie wiedzą.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, przemys_awm216
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelWislaPremium, Kierownik, Hotel Wisła PremiumOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Panie Przemysławie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Było nam bardzo miło Państwa Gościć i cieszymy się że tak wiele elementów spełniło Państwa oczekiwania - sala zabaw dla dzieci, animacje, sympatyczna obsługa, smakowita kuchnia i oczywiście, że usługa zgodna była z opisem! Jesteśmy transparentni!
Przepraszamy za niedogodność związaną z kapiącą wodą. Problemem był odpływ wody w pokoju nad Państwem, jednak przy pełnym obłożeniu nie mieliśmy możliwości przenieść Gości aby wymienić brodzik - zapewniamy jednak, że brodzik został wymieniony i nie przewidujemy już przeciekających sufitów :)
Serdecznie zapraszamy do ponownych odwiedzin!
Pozdrawiamy serdecznie
Zespół Hotelu Wisła Premium***

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Fajne pokoje, bardzo czysto - w pokoju, korytarzach, spa. Świetna restauracja, śniadania bogate, cena adekwatna. Obsługa sympatyczna i pomocna, jeśli nie wiesz co robić w Wiśle - pogadaj z recepcją :) Nie ma się do czego przyczepić - polecamy!

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Marek12M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelWislaPremium, Kierownik, Hotel Wisła PremiumOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Panie Marku dziękujemy za wybór Hotelu Wisła Premium*** - było nam bardzo miło Pana Gościć! Świetne śniadania, sympatyczna obsługa i pyszna restauracja - to właśnie my :) Dziękujemy za polecenie i oczywiście bardzo serdecznie zapraszamy ponownie!
Z pozdrowieniami
Załoga Hotelu Wisła Premium***

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

Wakacje w Wiśle w sierpniu 2019.Hotel trzy gwiazdkowy. Bez basenu ale ma dwie sauny nie zawsze dobrze działające.Pokoje duże , łóżka wygodne. Śniadanie OK, obiadokolacje dość dobre ale mały wybór bez kawy i herbaty. Recepcja i obsługa miłe i uczynne.Generalnie polecam. Stanisław Kwidzyn

Termin pobytu: sierpień 2019
1  Dziękujemy, Stanisław P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelWislaPremium, Kierownik, Hotel Wisła PremiumOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019

Panie Stanisławie dziękujemy za wybór Hotelu Wisła Premium i podzielenie się swoją opinią. Jest nam bardzo miło, że docenił Pan wielkość naszych pokoi, komfortowe łóżka, dobre śniadania i obiadokolacje. Oraz co najważniejsze - pochwała dla obsługi ;) Staramy się robić co w naszej mocy by umilić pobyt naszym Gościom!
Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pan ponownie.
Pozdrawiamy
Zespół Hotelu Wisła Premium***

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2019

Wybierając się do Wisły skusiła nas cena - 200zł ze śniadaniem i parkingiem w sezonie, uważam że ok! W hotelu świetna restauracja ze stekami - trafiliśmy na promocję, ale też bilard, sauny i jacuzzi. Polecam na krótszy i dłuższy wypad.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, MaderM123
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelWislaPremium, Kierownik, Hotel Wisła PremiumOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019

MaderM123 dziękujemy za maksymalną ocenę i podzielenie się swoją opinią. Ceny u nas są ruchome, ale cieszy nas fakt, że z nasi Goście mogą skorzystać z różnych promocji :) Nasza restauracja słynie ze świetnego jedzenia - miło nam, że i Panu zasmakowało ;)
Serdecznie zapraszamy do ponownej wizyty!
Z pozdrowieniami
Zespół Hotelu Wisła Premium

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2019

Hotel oceniam bardzo pozytywnie! Smaczne śniadania, duże pokoje i parking w cenie. Gratisowo także bilard, ping pong, piłkarzyki, sauny i jacuzzi. W restauracji każdy znajdzie coś dla siebie, a steki to wisieńka na torcie. :)

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, MichalBanczyk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelWislaPremium, Kierownik, Hotel Wisła PremiumOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019

Panie Michale było nam bardzo miło Pana Gościć! Najważniejsze, że pobyt w Wiśle się udał :) Cieszymy się że nasze śniadanie, duże pokoje i dodatkowe atrakcje w cenie przypadły Panu do gustu i spełniły oczekiwania. Nasza restauracja i steki to as w rękawie! :)
Bardzo serdecznie zapraszamy ponownie!
Z pozdrowieniami
Zespół Hotelu Wisła Premium

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji