Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Cudowne miejsce”
Kącik Zbójnicki — recenzja

Kącik Zbójnicki
Nr 1 wśród 57 Restauracje (Wisła)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 2 USD - 15 USD
Opis: Zapraszamy serdecznie do naszej restauracji, w której oferujemy dania regionalne, ryby, pierogi domowe oraz placki własnej roboty. Na deser można spróbować naszych naleśników oraz przepysznej szarlotki. Do tego wszystkiego ze swojej strony dokładamy jeszcze przytulne i nastrojowe wnętrze z miłą i przyjazną atmosferą.
Informacje o restauracji
Opis: Zapraszamy serdecznie do naszej restauracji, w której oferujemy dania regionalne, ryby, pierogi domowe oraz placki własnej roboty. Na deser można spróbować naszych naleśników oraz przepysznej szarlotki. Do tego wszystkiego ze swojej strony dokładamy jeszcze przytulne i nastrojowe wnętrze z miłą i przyjazną atmosferą.
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu z urządzeń przenośnych

Dwa razy byliśmy tam z mężem na obiedzie i kolacji i mogę szczerze polecić. Jedzenie pyszne, świeże. Porcje nie wyglądają na duże, ale to tylko złudzenie, można się bardzo najeść. Ceny bardzo przyzwoite. Przepyszna herbata z suszonych owoców, a do tego wiśniówka to super połączenie Dostępne bardzo dobre piwa regionalne. Jedliśmy schabowego, de volaille z oscypkiem i żurawiną, placki z gulaszem i pstrąga - wszystko pyszne! I co jest naprawdę super w tym lokalu to cudowne, sympatyczne, rozmowne i bardzo miłe panie kelnerki. Człowiek czuje się zadbany, ale nie osaczony. Na pewno tam wrócimy pozdrawiamy naszą panią kelnerkę - małżeństwo z Giżycka

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 8885justyna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sebinio9, Kierownik, Kącik ZbójnickiOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Jest nam bardzo miło, że odwiedzili Państwo nasz Kącik Zbójnicki. Dziękujemy za najwyższą ocenę oraz tak pozytywną recenzję.
W naszej restauracji stawiamy na lokalnych dostawców i świeże produkty. Dania przygotowujemy na bieżąco, według sprawdzonych receptur, w nowatorskiej interpretacji tradycyjnych przepisów. Dlatego bardzo się cieszymy, że wybrane przez Państwa dania okazały się smaczne i spełniły oczekiwania. Miło nam czytać, że skosztowali Państwo pstrąga, który jest naszą specjalnością wprost z wiślańskiego potoka.
Dziękujemy również za docenienie naszej obsługi kelnerskiej, która wykonuje swoją pracę z wielką pasją i zaangażowaniem, dokonując wszelkich starań, aby każdy z naszych Gości poczuł się u nas wyjątkowo.
Pani słowa są dla całej naszej załogi najlepszą nagrodą za naszą ciężką pracę, która pozwala nam codziennie z przyjemnością otwierać drzwi przed naszymi Gośćmi. Dziękujemy!
Będzie nam miło móc gościć Państwa ponownie! Do zobaczenia w Kąciku Zbójnickim:)



Pozdrawiam
Patrycja Morys
Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (395)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

7 z 11 wśród 395 recenzji

Zrecenzowano 14 września 2019

Bardzo dobre jedzonko, klimatyczny lokal i przemiła obsługa. W menu dużo opcji dla wegetarian. Polecam serdecznie.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, DARIA_mmmmm
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sebinio9, Kierownik, Kącik ZbójnickiOdpowiedź udzielona 15 września 2019

Jest nam bardzo miło, że mogliśmy Panią gościć w naszym Kąciku Zbójnickim. Dziękujemy za pozytywną recenzję oraz polecenie naszej restauracji.
Dokładamy wszelkich starań, by różnobarwna i wielosmakowa propozycja naszych dań przywoływała najlepsze wspomnienia smakowe naszym Gościom. Dlatego cieszymy się, że wybrane przez Panią dania okazały się smaczne i spełniły oczekiwania. Dziękujemy również za docenienie naszej obsługi kelnerskiej.
Już niebawem pojawią się w naszej karcie nowe dania dla wegetarian na które już serdecznie Panią zapraszamy.
Będzie nam miło móc gościć Panią ponownie:)



Pozdrawiam
Patrycja Morys
Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 września 2019

Z pełną odpowiedzialnością polecamy ten lokal, jedzenie bardzo dobre, obsługa na najwyższym poziomie. Potrafią idealnie dobrać danie nawet dla niezdecydowanych gości.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Marta P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sebinio9, Kierownik, Kącik ZbójnickiOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Jest nam bardzo miło, że mogliśmy gościć Państwa w naszym Kąciku Zbójnickim. Dziękujemy za pozytywną recenzję oraz szczere polecenie naszej restauracji.
Naszym priorytetem są świeże produkty wysokiej jakości oraz tworzenie wyjątkowego klimatu, zachęcającego do ponownych odwiedzin Gości w naszej restauracji. Dlatego bardzo się cieszymy,że wybrane przez Państwa dania okazały się smaczne a poziom obsługi spełnił oczekiwania. Dziękujemy za Pani opinię, jest ona dla nas najlepszą nagrodą oraz fantastyczną motywacją do dalszego rozwoju naszej restauracji.
Zachęcamy do odwiedzenia nas ponownie:)



Pozdrawiam
Patrycja Morys
Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 września 2019

Jeśli ktokolwiek z Was poszukuje genialnego smaku, prostoty, świetnej ceny i wspaniałej obsługi, musi koniecznie skorzystać z zaproszenia tego kącika!
Właściciele właściwie bez pudła znaleźli idealny środek na mega przytulną knajpę, w której można świetnie zjeść.
Porcje? Naprawdę duże, kompozycja prosta kolorowa, smak każdego składnika można wyczuć, a razem są poprostu niesamowicie pyszne.
Cena? Moim zdaniem adekwatna do jakości - albo ktoś chce zjeść tanio albo smacznie - to nigdy nie idzie w parze.
Obsługa? Przemiła i prześliczna if you know what I mean ;)

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, DonKamillo1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sebinio9, Kierownik, Kącik ZbójnickiOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Jest nam bardzo miło, że odwiedził Pan naszą restaurację. Dziękujemy za najwyższą ocenę oraz tak świetne zareklamowanie innym Gościom naszego Kącika Zbójnickiego:)
Kwintesencją tworzenia dań w naszej restauracji jest podawanie naszym Gościom czegoś, czego nie przygotują sami w domu. Do tego dbamy o to,aby dopracowywać każdy szczegół i detal od serwisu , podawania dań aż do wystroju wnętrza.
Dlatego jest nam niezmiernie miło czytać, że nasze dania, wystrój oraz poziom obsługi spełnił Pana oczekiwania.
Dziękujemy za Pana słowa są one najlepszą nagrodą jaką może zdobyć restauracja!
Będzie nam miło móc gościć Pana w naszej restauracji:) Serdecznie zapraszamy!



Pozdrawiam
Patrycja Morys
Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 września 2019

Dość duży wybór posiłków głównych, deserów i alkoholi. Przepyszne sałatki, desery i bardzo dobry tatar z łososia. Wystrój Ok, lokal najbardziej wyróżnia wśród innych doskonała jakość obsługi. Pomimo dużego ruchu obsługa błyskawiczna i bardzo uprzejma. Pani Michalina ( dziękujemy raz jeszcze) potrafi doradzić trafiając idealnie w gust i smak. Polecam, będąc w Wiśle to punkt obowiązkowy do odwiedzenia

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, JanMarek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sebinio9, Kierownik, Kącik ZbójnickiOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Jest nam bardzo miło, że mogliśmy Pana gościć w naszym Kąciku Zbójnickim. Dziękujemy za najwyższą ocenę oraz tak miłe słowa.
Nasz Szef Kuchni z resztą kucharzy lubią bawić się smakami i zaskakiwać gości nieoczekiwanymi połączeniami produktów lub też znaną klasyką w nowej odsłonie. Dlatego cieszymy się, że wybrane przez Pana dania okazały się pyszne a wybór dań i alkoholi w naszej karcie spełnił oczekiwania. Miło nam, że sałatki oraz tatar z łososia które przyrządzane są według tajemniczej receptury naszego Szefa Kuchni trafiły w Pana podniebienie.
Dziękujemy również za docenienie naszej obsługi kelnerskiej i wyróżnienie jej pośród innych lokali.
Pana recenzja jest dla całej naszej załogi najlepszą nagrodą za naszą pracę , która pozwala nam codziennie z przyjemnością otwierać drzwi przed naszymi Gośćmi. Dziękujemy!
Będzie nam miło Państwa gościć ponownie:) Zapraszamy ponownie:)



Pozdrawiam
Patrycja Morys
Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Kącik Zbójnicki — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wisła, Województwo śląskie
Wisła, Województwo śląskie
 
Wisła, Województwo śląskie
 
Wisła, Województwo śląskie
 

Byłeś(-aś) w Kącik Zbójnicki? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem