Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Doskonałe jedzenie z perfekcyjną obsługą.”
Kącik Zbójnicki — recenzja

Kącik Zbójnicki
Nr 1 wśród 57 Restauracje (Wisła)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 2 USD - 15 USD
Opis: Zapraszamy serdecznie do naszej restauracji, w której oferujemy dania regionalne, ryby, pierogi domowe oraz placki własnej roboty. Na deser można spróbować naszych naleśników oraz przepysznej szarlotki. Do tego wszystkiego ze swojej strony dokładamy jeszcze przytulne i nastrojowe wnętrze z miłą i przyjazną atmosferą.
Informacje o restauracji
Opis: Zapraszamy serdecznie do naszej restauracji, w której oferujemy dania regionalne, ryby, pierogi domowe oraz placki własnej roboty. Na deser można spróbować naszych naleśników oraz przepysznej szarlotki. Do tego wszystkiego ze swojej strony dokładamy jeszcze przytulne i nastrojowe wnętrze z miłą i przyjazną atmosferą.
Zrecenzowano 3 września 2019

Dość duży wybór posiłków głównych, deserów i alkoholi. Przepyszne sałatki, desery i bardzo dobry tatar z łososia. Wystrój Ok, lokal najbardziej wyróżnia wśród innych doskonała jakość obsługi. Pomimo dużego ruchu obsługa błyskawiczna i bardzo uprzejma. Pani Michalina ( dziękujemy raz jeszcze) potrafi doradzić trafiając idealnie w gust i smak. Polecam, będąc w Wiśle to punkt obowiązkowy do odwiedzenia

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, JanMarek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sebinio9, Kierownik, Kącik ZbójnickiOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Jest nam bardzo miło, że mogliśmy Pana gościć w naszym Kąciku Zbójnickim. Dziękujemy za najwyższą ocenę oraz tak miłe słowa.
Nasz Szef Kuchni z resztą kucharzy lubią bawić się smakami i zaskakiwać gości nieoczekiwanymi połączeniami produktów lub też znaną klasyką w nowej odsłonie. Dlatego cieszymy się, że wybrane przez Pana dania okazały się pyszne a wybór dań i alkoholi w naszej karcie spełnił oczekiwania. Miło nam, że sałatki oraz tatar z łososia które przyrządzane są według tajemniczej receptury naszego Szefa Kuchni trafiły w Pana podniebienie.
Dziękujemy również za docenienie naszej obsługi kelnerskiej i wyróżnienie jej pośród innych lokali.
Pana recenzja jest dla całej naszej załogi najlepszą nagrodą za naszą pracę , która pozwala nam codziennie z przyjemnością otwierać drzwi przed naszymi Gośćmi. Dziękujemy!
Będzie nam miło Państwa gościć ponownie:) Zapraszamy ponownie:)



Pozdrawiam
Patrycja Morys
Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (394)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

10 z 14 wśród 394 recenzji

Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Wystrój lokalu bardzo przyjemny, karta ciekawa, ceny raczej standardowe, czas oczekiwania na zamówione dania to ok. 15-20 minut (niedzielny wieczór). Jedzenie bardzo dobre, kaczka i stek z karczku po prostu GENIALNE:) No i nie można zapomnieć o przemiłej i profesjonalnej obsłudze:) Restauracja warta odwiedzenia.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, skrodzik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sebinio9, Kierownik, Kącik ZbójnickiOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Dziękujemy bardzo za odwiedzenie naszego Kącika Zbójnickiego oraz tak pozytywną recenzję.
W naszej restauracji nieustannie dbamy, aby nie tylko wrażenia kulinarne, ale także estetyczne, przyjazny klimat oraz profesjonalna obsługa była tym, co nas wyróżnia. Dlatego jest nam niezmiernie miło czytać, że nasza kuchnia, wystrój oraz poziom obsługi spełnił Pana oczekiwania. Cieszymy się, że kaczka, która przyrządzana jest nowoczesną metodą sous-vide w połączeniu z naszymi autorskimi dodatkami okazała się genialna.
Dziękujemy za Pana opinię, jest ona dla nas najlepszą nagrodą za naszą ciężką pracę oraz doskonała motywacją do dalszego rozwoju naszej restauracji.
Zachęcamy do odwiedzenia nas ponownie:)



Pozdrawiam
Patrycja Morys
Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 sierpnia 2019

Obsługa na bardzo wysokim poziomie - wiedzą wszystko na temat tego co mają w karcie, chętnie doradzają i dbają o gości.
Porcje bardzo syte a jedzenie na prawdę pyszne!
Zdecydowanie polecamy!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Krystian G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sebinio9, Kierownik, Kącik ZbójnickiOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Jest nam bardzo miło, że mogliśmy Państwa gościć w naszej restauracji. Dziękujemy za pozytywną recenzję oraz szczere polecenie naszego Kącika Zbójnickiego.
Naszym celem jest łączenie regionalności z nowoczesnością oraz jak najwyższa jakość produktów. Dlatego cieszymy się, że wybrane przez Państwa dania okazały się syte i pyszne.
Dziękujemy również za docenienie naszej obsługi kelnerskiej, która wykonuje swoją pracę z wielką pasją i zaangażowaniem. Dokonując wszelkich starań, aby każdy z odwiedzających nas Gości wyszedł w pełni zadowolony i chciał odwiedzić na ponownie.
Będzie nam miło móc gościć Państwa ponownie:) Serdecznie zapraszamy!



Pozdrawiam
Patrycja Morys
Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Świetna restauracja w samym centrum miasta.
Jedzenie pyszne i bardzo dobre jakościowo.
Szczerze polecam zarówno pieczoną rybę jak i sałatki :)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Agata W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sebinio9, Kierownik, Kącik ZbójnickiOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Jest nam bardzo miło, że mogliśmy Panią gościć w naszej restauracji. Dziękujemy za najwyższą ocenę oraz pozytywną recenzję.
Cała nasza załoga dokłada wszelkich starań ,aby każdy z naszych Gości zakochał się w naszej kuchni i mógł spędzić u nas wyjątkowe chwile. Cieszymy się, że wybrane przez Panią dania zasłużyły na polecenie i okazały się pyszne.
Zachęcamy do odwiedzenia nas ponownie:)



Pozdrawiam
Patrycja Morys
Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 sierpnia 2019

Przystawka pstrąg wędzony z gruszką i ogóreczkiem, pyszne. Pierogi ruskie super,proseco arbuzowe polecam. I bardzo miła obsługa.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, KasiaR633
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sebinio9, Kierownik, Kącik ZbójnickiOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Dziękujemy bardzo za odwiedzenie naszego Kącika Zbójnickiego oraz tak pozytywną opinię.
W naszej restauracji dbamy o to, żeby nasze produkty były zawsze świeże i aby smak naszych potraw był niezapomniany. Dlatego jest nam bardzo miło czytać, że przystawka z pstrągiem wędzonym, który jest naszą specjalnością wprost z wiślańskiego potoka w połączeniu z naszymi autorskimi dodatkami okazał się pyszny. Cieszymy się również, że pierogi które wyrabiamy sami od podstaw na naszej kuchni, oraz nasz autorski drink z lanym prosecco zasłużyły na Pani polecenie.
Dziękujemy za docenienie naszej obsługi kelnerskiej, która dokłada wszelkich starań, aby każdy z naszych Gości poczuł się w Kąciku wyjątkowo.

Z przyjemnością zapraszamy do ponownej wizyty w naszej restauracji:)



Pozdrawiam
Patrycja Morys
Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Kącik Zbójnicki — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wisła, Województwo śląskie
Wisła, Województwo śląskie
 
Wisła, Województwo śląskie
 
Wisła, Województwo śląskie
 

Byłeś(-aś) w Kącik Zbójnicki? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem