Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Murzasichle
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (175)
Filtruj recenzje
175 wyniki
Oceny podróżnych
109
37
17
7
5
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
109
37
17
7
5
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 175 recenzji
Zrecenzowano: 28 lipca 2019

Hotel pięknie położony, w urokliwym miejscu z widokiem na Tatry - jego największy plus.
Czysto, miła obsługa, dobre śniadania i obiadokolacje - wszystko świeże, ładnie podane. Mieliśmy pokój superior czyli trochę większy od standardowego - czysto, wygodnie. Do Zakopanego jest 10 km dojazd właściwie tylko samochodem.
Jedyny mankament to przeszklona łazienka wraz z ubikacją co nie jest w każdym przypadku komfortowe no ale awangardowe na pewno.
Podsumowując - hotel godny polecenia, czysty z dobrym jedzeniem

Wskazówka dotycząca pokoi: nie wszystkie pokoje mają widok na góry
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, januszbob
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 czerwca 2019

Cudowny, przepięknie położony kameralny hotel. Cisza i spokój. Świetne - przepyszne, urozmaicone jedzenie, przestronne pokoje z przepięknymi widokami na Tatry, bardzo miła, sympatyczna i pomocna obsługa. Polecam

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Robert R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kopieniec, Guest Relations Manager, Hotel KopieniecOdpowiedź udzielona 14 czerwca 2019

Dziękujemy za słowa uznania.
Zapraszamy ponownie do Murzasichla.
Pozdrawiamy
Zespół HK

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 maja 2019

Raj dla zmysłów - tak w skrócie.
Fantastyczny, kameralny hotel w przepięknym miejscu.
Przemili pracownicy, wszyscy bez wyjątku.
Niezwykle smaczne i syte posiłki.
Pojechałam ze względu na kręgosłup, a przy okazji podleczyłam duszę :)

Wskazówka dotycząca pokoi: Mieszkałam w pokoju jednoosobowym typu standard. Warunki bardzo dobre. I jedyne czego tam nie miałam to widok na Tatry.
Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, 359fciafcia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kopieniec, Guest Relations Manager, Hotel KopieniecOdpowiedź udzielona 14 czerwca 2019

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią :)
Bardzo nam miło słyszeć takie słowa.
Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia w Kopieńcu!
Zespół HK

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 marca 2019

bardzo ładny wystrój hotelu, przepiękne widoki z okien, świetna lokalizacja, bardzo miła obsługa - czego chcieć więcej ! Cisza wokół, spokój, pozytywna energia. Polecam!
Zabiegi w spa - profesjonalne.

Wskazówka dotycząca pokoi: warto dolacić za pokój superior
Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, KKa74
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kopieniec, Guest Relations Manager, Hotel KopieniecOdpowiedź udzielona 14 marca 2019

Dziękujemy za słowa uznania.
Staramy się, aby nasi Goście wyjeżdżali z Hotelu Kopieniec wypoczęci i pełni sił.
Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie :)
Zespół HK

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 lutego 2019

Niezapomniany pobyt w Hotelu Kopieniec. Przemiła i pomocna obsługa hotelowa,zarówno w recepcji jak i w Restauracji Krajobrazy oraz w strefie spa. Śniadania,lunch,kolacje wyśmienite. Pokój bardzo przytulny z niezapomnianym widokiem na góry.

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, mirkamak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kopieniec, Guest Relations Manager, Hotel KopieniecOdpowiedź udzielona 19 lutego 2019

Dziękujemy za miłe słowa.
Do zobaczenia w Hotelu Kopieniec!
Pozdrawiamy
Zespół HK

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji