Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (307)
Filtruj recenzje
307 wyniki
Oceny podróżnych
182
87
20
12
6
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
182
87
20
12
6
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
38 z 43 wśród 307 recenzji
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Bardzo fajne miejsce na weekendowy wypad z partnerem. Można skorzystac ze SPA oraz innych atrakcji przewidzianych przez hotel. Dla nas pokoje były wystarczajace, na pochwałę zasługuje duzy wybór potraw na sniadaniu i obiadokolacji.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, katarzynab6580
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Klimek H, Kierownik ds. PR, Hotel Klimek SpaOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Droga Katarzyno, dziękujemy za pozostawienie pozytywnej opinii na temat naszego Hotelu. Cieszymy się, że pobyt należał do udanych i mamy nadzieję, że niebawem odwiedzisz nas ponownie. Serdecznie pozdrawiamy, zespół Hotelu Klimek****SPA.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Lokalizacja bardzo dobra, widoki również. Pokoje dość duże, czyste. Mały sprzęt TV. Mieliśmy pokój bez balkonu na trzecim piętrze. Obsługa miła, sympatyczna. Brakowało solniczek i pieprzniczek na stolikach na śniadaniu. Posiłki obfite, urozmaicone.

Wskazówka dotycząca pokoi: im wyżej tym ciszej
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, wojsi1954
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Klimek H, Kierownik ds. PR, Hotel Klimek SpaOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Drogi Gościu, dziękujemy za pozostawienie opinii na temat naszego Hotelu. Cieszymy się, że poziom obsługi spełnił Twoje oczekiwania. Dziękujemy również za wskazanie obszarów, które Twoim zdaniem wymagają poprawy. Dzięki temu każdego dnia możemy poprawiać jakość świadczonych przez nas usług. Serdecznie pozdrawiamy, zespół Hotelu Klimek****SPA.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Bardzo dobre i malownicze płożenie obiektu. Wszystko na najwyższym poziomie. Windy na każde piętro, duże, czyściutkie pokoje z balkonami. Doskonałe zaplecze sportowo-rekreacyjne (basen, jacuzzi, bilard, kręgielnia, grota solna). Bardzo miła i pomocna obsługa. Różnorodne i pyszne śniadania w ogromnej ilości, bardzo dobra obsługa kelnerska, super-profesjonalna przez Pana Zbigniewa, którego serdecznie pozdrawiam. Jednym słowem rewelacja!!! Polecam to idealne miejsce na wypoczynek czy szkolenie.

Wskazówka dotycząca pokoi: Winda na każde piętro.
Termin pobytu: lipiec 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Małgorzata R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Klimek H, Kierownik ds. PR, Hotel Klimek SpaOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Droga Małgorzato, dziękujemy za pozostawienie tak pozytywnej opinii na temat naszego Hotelu. Cieszymy się, że pobyt należał do udanych i mamy nadzieję, że niebawem odwiedzisz nas ponownie. Serdecznie pozdrawiamy, zespół Hotelu Klimek****SPA.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Polecam gorąco hotel dla rodzin z dziećmi. Hotel dysponuje fajnym basem, placem zabaw. Restauracja hotelowa serwuje dobre jedzenie. Dodatkowo hotel proponuje dużo atrakcji dla najmłodszych. Piękna i spokojna okolica, raczej na krótszy wyjazd.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, anna S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Klimek H, Kierownik ds. PR, Hotel Klimek SpaOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Droga Anno, dziękujemy za podzielenie się opinią na temat naszego Hotelu. Cieszymy się, że serwowane posiłki spełniły Twoje oczekiwania, a oferowane atrakcje uprzyjemniły pobyt. Mamy nadzieję, że niebawem odwiedzisz nas ponownie. Serdecznie pozdrawiamy, zespół Hotelu Klimek****SPA.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Polecamy wypoczynek w Klimku. Opiszę po krótce nasze wrażenia.
Spaliśmy w pensjonacie nie mamy porównania więc z pokojami hotelowymi. Pokoje w pensjonacie dość przestronne. Mały minus za łazienkę - przy tak małym metrażu nie potrzebnie wstawiony został bidet. Niestety za każdym razem się o niego potykaliśmy. Może wystarczyłaby mniejsza kabina prysznicowa a nie duża z hydromasażem..
śniadania i obiady w restauracji hotelowej dobre każdy znajdzie coś dla siebie. Polecamy również restauracje Strakija przy pensjonacie gdzie można skosztować pysznych regionalnych potraw. Basen super sprawa dla dzieci jak i dorosłych. Zjeżdżalnia, jakuzzi, sauny i ręczniki u ratowników. Polecam również każdej Pani grotę solną idealne miejsce aby się odprężyć i zrelaksować przy nastrojowej muzyce. Cała obsługa hotelu bardzo miła. Szczególne podziękowania dla Pani Małgosi (recepcja hotelowa) która bez problemu nawiązuje kontakt z dziećmi a nam dawała wskazówki gdzie się udać i z czego skorzystać. Pobyt bardzo udany nie wykluczone że nie ostatni

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, daria1986b
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Klimek H, Kierownik ds. PR, Hotel Klimek SpaOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Droga Dario1986b, dziękujemy za podzielenie się opinią na temat naszego hotelu. Cieszymy się, że pobyt należał do udanych i mamy nadzieję, że niebawem odwiedzisz nas ponownie. Serdecznie pozdrawiamy, zespół Hotelu Klimek****SPA.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji