Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Krynica-Zdroj
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Zgasła jasna gwiazda na kulinarnym niebie Krynicy”

Domek w Dolinie Restaurant
Nr 5 wśród 48 Restauracje (Krynica-Zdroj)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 16 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 9 września 2019

Szanowni Właściciele: proszę, zatrudnijcie prawdziwego kucharza, albo zmieńcie nazwę na Bar, bo serwujecie dania barowe. Miska cienkich klusek z rozmrożonym szpinakiem i trzema ogonkami prawdziwka to nie są tagliatelle z borowikami. Stek - mięso przygotowane poprawnie,ale w towarzystwie ociekającej tłuszczem garstki warzyw ( to miały być warzywa grilowanie ) i kilku frytek pasuje do kebab budki, a nie do restauracji. Nie oszukujcie tez, ze szara breja z makaronem nitki to krem z borowików z lanym makaronem. Kogo chcecie okłamać? Wiernego klienta ( mnie) czy nowego naiwniaka, który zszedł głodny z Jaworzyny i trafił do Was skuszony dobrymi opiniami z przeszłości? Wielki zawód, bo przyjechałam do Was na kulinarna ucztę. A tak to mogłam zjeść karkówkę na szczycie Jaworzyny... Bardzo smutno. Jedna gwiazdka bo kelnerki przemiłe !

Termin wizyty: wrzesień 2019
2  Dziękujemy, LidiaKatarzyna70
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Wojciech_Sporek, Kierownik, Domek w Dolinie RestaurantOdpowiedź udzielona 2 tygodnie(-i) temu

Szanowna Pani,

Jesteśmy zaskoczeni Pani oceną zwłaszcza, że poprzednia recenzja była bardzo pochlebna. Trudno nam zrozumieć to rozczarowanie, gdyż od tamtej pory, jeśli coś się zmieniło to jedynie in plus. Świadczą o tym bardzo dobre i doskonałe opinie naszych gości oraz systematyczny awans naszej restauracji w rankingu TripAdvisor. Jesteśmy oczywiście w stanie zgodzić się z faktem, że niektóre dania nie przypadły Pani do gustu, dlatego z pewnością, traktując poważnie wszystkie recenzje, przeanalizujemy z uwagą nasze menu.
Nasze potrawy powstają ze składników najwyższej jakości i są przygotowywane na świeżo na miejscu. Karta ułożona jest tak, aby każdy mógł znaleźć w niej coś dla siebie. Zapewniamy, że kucharze oraz kelnerzy zatrudnieni w naszej restauracji to osoby, które profesjonalnie podchodzą do swoich obowiązków. Dlatego zachęcamy do ponownych odwiedzin restauracji w przyszłości i weryfikacji jakości serwowanych dań.

Z wyrazami szacunku,
Krzysztof Krynicki

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (146)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 146 recenzji

Zrecenzowano 19 sierpnia 2019

Warto odwiedzić to miejsce tym bardziej, że zlokalizowane jest niemal na wprost wyciągu na Jaworzynę i blisko Hotelu Irena Eris. Tym bardziej byłem mile zaskoczony, że trafiliśmy tam przez przypadek. Po prostu smacznie, miło i jeszcze z pięknym widokiem z tarasu. Szacun dla kucharzy oraz obsługi.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, dariusz825
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: krzysztofk613, Kierownik, Domek w Dolinie RestaurantOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Szanowny Panie Dariuszu,
Dziękuje za odwiedzenie naszej restauracji oraz za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Usytuowanie naszej restauracji pozwala na celebrowanie posiłków w pięknych okolicznościach przyrody, a zespół restauracji Domek w Dolinie dokłada wszelkich starań a wszyscy nasi goście byli równie zadowoleni jak Państwo.
Zapraszamy ponownie.
Z wyrazami szacunku Krzysztof Krynicki

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 sierpnia 2019

Bylismy na rodzinnym obiedzie. Obsluga sprawnwie i szybko nas obsluzyla. Zupy, drugie dania, napoje byly na dobrym poziomie. Jednak zadne nas nie zachwycilo. Byly dobrze i smacznie przygotowane, ale nie bylo wow.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Łukasz S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: krzysztofk613, Kierownik, Domek w Dolinie RestaurantOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Szanowny Panie Łukaszu,
Dziękuje za wybranie naszej restauracji na obiad oraz za pozostawiona opinie. Cieszę się, że dania serwowane w naszej restauracji Państwu smakowały.
Pragnę też poprosić aby przy kolejnej wizycie opowiedział Pan o swoich gustach obsłudze a my postaramy się sprawić aby Państwo byli zachwyceni zarówno naszymi daniami jak i obsługą.
Z wyrazami szacunku Krzysztof Krynicki.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 sierpnia 2019

Bardzo fajne miejsce na obiad. Jedzenie smaczne , ale przebojem były pierogi z dziczyzną. Moja chrześnica w wieku lat 5 po posmakowanie pierogów zamieniła się ze mną na jej pomidorową. Po szybkim uporaniu się z pierogami przypomniało się jej, że pomidorowa była jej i to był koniec mojego obiadu. Polecam

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, piotrdalka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: krzysztofk613, Kierownik, Domek w Dolinie RestaurantOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Szanowny Panie Piotrze,
Dziękuje za wybranie naszej restauracji na obiad oraz za najwyższa ocenę naszych dań. Zapraszamy Państwa ponownie aby przy kolejnej wizycie wszyscy Państwo mogli skosztować naszych pierogów :)
Z wyrazami szacunku Krzysztof Krynicki

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 sierpnia 2019

Serdecznie polecam. Obsługa na 6 Czysto. Jedzenie smaczne. Jeśli chodzi o urozmaicenie deserów, to mogłoby być lepiej.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Monika E
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: krzysztofk613, Kierownik, Domek w Dolinie RestaurantOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019

Szanowna Pani Moniko,
Dziękuję za wizytę w naszej restauracji oraz pozytywną opinię. Cieszę się, że dania serwowane w naszej restauracji spełniły oczekiwania. Aby zapewnić najwyższą jakość naszych potraw, nasza karta menu zawiera konkretną ilość pozycji. Sezonowość dań dostępnych w restauracji gwarantuje niezapomniane wrażenia smakowe przy każdej wizycie w u nas. Zapraszamy Panią ponownie.
Z wyrazami szacunku Krzysztof Krynicki

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Domek w Dolinie Restaurant — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Krynica-Zdroj, Małopolskie
Krynica-Zdroj, Małopolskie
 
Krynica-Zdroj, Małopolskie
 
Krynica-Zdroj, Małopolskie
Krynica-Zdroj, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Domek w Dolinie Restaurant? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem