Do hotelu trafiliśmy w trudnym życiowo momencie,żeby odpocząć od codziennych problemów. Pobyt kupiliśmy poprzez mydeal. Pomimo moich ogromnych wymagań obsługa hotelowa bardzo sie starała,żeby je spełnić. Po przeczytaniu negatywnego komentarza rozważaliśmy rezygnację przed przyjazdem,jednak było to trudne z powodu zakupu pobytu poprzez mydeal,a więc z dużą obawą zawitaliśmy w hotelu. Obecnie nie żałujemy pobytu. Wszędzie blisko,krótki spacerek do sklepu całodobowego,parku oraz Łazienek mineralnych. W ośrodku Amadeusz znajduje się sauna infra red,jacuzzi,kąpiel perełkowa hydromasaż, hotel masujący oraz fitroll. Istnieje również możliwość wykupienia masażów. W budynku obok istnieje możliwość wykupienia zabiegów sanatoryjnych. Ośrodek Amadeusz znajduje się na niewielkim wzniesieniu (wejście po schodach),jednak ani ja (jako rencistka),ani mój mąż w podeszłym wieku ani nikt z przebywających w tamtym czasie w ośrodku grupy emerytów nie miał z tym problemu. Przydałaby się jednak winda w budynku,ale i do tego da się przyzwyczaić. Zbyt duża przerwa między śniadaniem (8.00-10.30),a obiadokolacją (16.00-17.30),jednak na dole około 100m od budynku znajdują się sklepy społem i żabka,a więc nie ma problemu z dożywianiem się w własnym zakresie. Na specjalne życzenie hotel jest w stanie dostosować się do diety,poza tym istnieje możliwość kupienia lodów i napojów (również piwa) w recepcji oraz zamówienia pysznych pierogów w niskiej cenie. Obiekt w samym centrum blisko przystanków autobusowych,jednak w pokoju jest cisza. :)Zdecydowanie polecam i na pewno powrócę ponownie.Więcej
- Bezpłatna sieć Wi-Fi
- Bezpłatny parking