Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Miłe miejsce”

Restauracja Dwóch Świętych
Nr 3 wśród 48 Restauracje (Krynica-Zdroj)
Certyfikat jakości
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 5 września 2019

Restauracja usytuowana w samy centrum Krynicy. Można tam dobrze zjeść i napić się dobrej kawy. Szczególnie polecam ogródek gdzie w cieniu drzew można spokojnie wypić kawę.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Lilla G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalopolankaSpa, Kierownik, Restauracja Dwóch Świętych Odpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu

Szanowni Państwo, bardzo dziękujemy za odwiedziny i miłe słowa. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (389)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

10 z 14 wśród 389 recenzji

Zrecenzowano 26 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Do odwiedzenia restauracji ,,Dwóch Świętych" zachęciła mnie masa pozytywnych opinii na Trip Advisorze, teraz wiem że był to dobry wybór. Po mojej pierwszej wizycie, jedzenie przysmakowało mi tak bardzo że wracałem tu przez kolejny tydzień. Do żadnego z dań które jadłem nie mam zastrzeżeń, no może poza Łososiem który miał trochę dziwny posmak. Najbardziej smakował mi barszcz z uszkami oraz pstrąg a z deserów najbardziej polecam kremówkę.

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, 964filipk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalopolankaSpa, Kierownik, Restauracja Dwóch Świętych Odpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Szanowni Państwo dziękujemy za odwiedziny i miłe słowa. Cieszę się, że menu i atmosfera naszej restauracji przypadła Państwu do gustu. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Swietne pierogi z jagodami, wysmienite kaszotto. Makaron parpadele ok, ale moglby byc z lepszej mąki. Wybór dla wegetarian raczej ograniczony do powyższego.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, S6862SUadaml
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalopolankaSpa, Kierownik, Restauracja Dwóch Świętych Odpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za odwiedziny i czas poświęcony na podzielenie się z nami swoją opinią. Każdą uwagę przeanalizujemy i postaramy się aby następna wizyta była bez zastrzeżeń.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019

W ciągu 3 dni byliśmy 3 razy w restauracji Dwoch Swietych i raz w kawiarni. Co waznedla rodzin mają przewijak Polecamy - wszystko b.smaczne,doskonale pierogi i pyszna kawa. Restauracja pieknie ozdobiona kwiatami a kawiaenia b. Klimatyczna z obrazami Hoppera. Swietne miejsce!

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, Czylmen
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalopolankaSpa, Kierownik, Restauracja Dwóch Świętych Odpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Szanowni Państwo dziękujemy za odwiedziny i czas poświęcony na podzielenie się z nami swoją opinią. Czekamy na kolejne odwiedziny i pozdrawiamy serdecznie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Fajne miejsc, klimatyczne. Pyszne sałatki i łosoś. MENU bogate jest w czym wybierac. Fajne polaczenia smakow. Panie kelnerki megaaaa miłe i pomocne. A wisienka na torcie do super jedzenia jest muzyka na żywo:)

Termin wizyty: sierpień 2019
2  Dziękujemy, 781kamilac
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalopolankaSpa, Kierownik, Restauracja Dwóch Świętych Odpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa. Zarówno te pod adresem menu jak i te skierowane pod adresem naszej obsługi. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Dwóch Świętych — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Krynica-Zdroj, Małopolskie
Krynica-Zdroj, Małopolskie
 
Krynica-Zdroj, Małopolskie
Krynica-Zdroj, Małopolskie
 
Krynica-Zdroj, Małopolskie
Krynica-Zdroj, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Dwóch Świętych ? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem