Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (33)
Filtruj recenzje
33 wyniki
Oceny podróżnych
17
14
2
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
17
14
2
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 33 recenzji
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Byliśmy w tym hotelu w długi weekend sierpniowy. Hotel bardzo przyzwoity , pokoje przytulne i wygodne. Po 18tej , gdy przestaje kursować kolej gondolowa, jest cicho i spokojnie. Śniadania przyzwoite. Pobyt bardzo udany .

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, marek4589
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lutego 2019

Hotel położony w budynku stacji gondolowej Jaworzyna Krynicka tak więc na narty jest idealny. W ramach noclegu mamy śniadanie, duży pokój z łazienką prysznicem ręcznikami oraz płynami do myci, w pokoju TV LCD, lodówka kanapa zestaw do kawy i wodę + meble :-) Powiem tak naprawdę jak chcesz mieć blisko na narty zjeść porządne śniadanie oraz dobra kolację i wygodny pokój, nie martwić się o parkingi dojazdy itp to jest to idealne miejsce dla Ciebie ( ps winda jest tylko do 1 piętra )

Wskazówka dotycząca pokoi: pokoje od strony Jaworzyny są widokiem na stok oraz te od strony ulicy, pokoje na 2 piętrze nie mają windy
Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, mesjasz007
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotele P, Kierownik sprzedaży, Hotel Jaworzyna KrynickaOdpowiedź udzielona 26 marca 2019

Bardzo dziękujemy wspólnie spędzony czas w Hotelu Jaworzyna Krynicka. Do zobaczenia ponownie w Krynicy Zdrój.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 września 2018 z urządzeń przenośnych

«Polecam wszystkim, naprawdę dobry stosunek jakości do ceny.»

➖ Nie było takiej rzeczy.

➕ Czystość.... po prostu czysto. Jak na 3-gwiazdkowy hotel jestem pod dużym wrażeniem. Lokalizacja pierwsza klasa, pod samym wyciągiem, duży parking. W pokoju lodówka, czajnik, duży TV (kanały informacyjne praktycznie we wszystkich językach), wygodne łóżko, suszarka ...... itp. Śniadanie w formie bufetu znakomite :-). Z czystym sumieniem mogę polecić na krótkie jak i długie wyjazdy.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, cieslak111
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotele P, Kierownik sprzedaży, Hotel Jaworzyna KrynickaOdpowiedź udzielona 26 marca 2019

Serdecznie dziękujemy za piękną ocenę.
Do zobaczenia ponownie w Hotelu Jaworzyna Krynicka.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2018

Powtarzam opinię z Bookingu:
PLUSY HOTELU:
a) Dobra lokalizacja hotelu pod górą Jaworzyna b) Obszerny, czysty i nowocześnie wyposażone pokój i łazienka c) Czajnik, kubki w pokoju oraz woda mineralna dla gości, kawa herbata i cukier (codziennie dokładane, jeśli klient sobie życzy) d) Zniżka dla gości hotelowych na kolej gondolową na Jaworzynę e) Codzienne sprzątanie pokoju i wymiana ręczników (jeśli klient chce) f) Bardzo dobra kawa z nowoczesnego ekspresu
MINUSY HOTELU:
a) Największym minusem i wstydem dla hotelu tej klasy jest brak na śniadaniowym "szwedzkim stole" zwykłego, pokrojonego na kromki chleba, jaki 99% Polaków je codziennie na śniadanie! (towar deficytowy w Krynicy czy co?) b) Obsługa kładła na stole jakiś chlebopodobny produkt, podgrzany w mikrofalówce codziennie w ten sposób, że na zewnątrz było to cieple, a w środku zmarznięte na kość! (i jeszcze klient musiał sobie sam to coś ukroić) c) Oprócz "tego czegoś" podawano nam również podgrzewane bułeczki (średnica ok. 5 cm) - tak twarde, że ani to przekroić, ani to ugryźć, ani z tego kanapkę zrobić! Takiego problemu z podaniem klientowi normalnego, ŚWIEŻEGO pieczywa (a nie podgrzanego nieudolnie) nie spotkałem NIGDZIE. WSTYD I JESZCZE RAZ WSTYD.

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Mariusz Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotele P, Kierownik ds. gości, Hotel Jaworzyna KrynickaOdpowiedź udzielona 17 września 2018

Szanowny Panie,
Serdecznie dziękujemy za szczegółową i dobrą ocenę.
W kwestii śniadań zostały wprowadzone korekty a obsługa na bieżąco uzupełnia stół szwedzki aby niczego nie brakowało. Zmieniliśmy również formę serwowania pieczywa na śniadaniu. Za niedociągnięcia przepraszamy.

W przyszłości zapraszamy serdecznie ponownie do Hotelu Jaworzyna Krynicka

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2018

Są pewne standardy (według ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o usługach turystycznych i rozporządzenia Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 r. w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których są świadczone usługi hotelarskie., które musi spełniać obiekt hotelowy, aby móc chwalić się trzema gwiazdkami. Wśród nich jednym z najważniejszych jest klimatyzacja w pokojach. A tej w tym hotelu w pokojach nie ma. Nie ma też balkonów w większości pokoi. W łazienkach dużo miejsca, ale te halogeny nad lustrem - skandal. Trzy grzejniki grzejące prosto w głowę - a jestem wysoki - więc odczułem. Aż się prosi o wymianę ich na LED-owe.Śniadania - jakaś porażka. Pseudoszwedzki stół, na którym rzucano po kilka kawałeczków wędliny i sera, owszem, były dokładane, ale trzeba było czekać na nie, podgrzewacz dań ciepłych niby włączony, niby ustawiony na 68-70 stopni, ale dania z niego zawsze zimne...

Co do samego pokoju - duży przestronny, z dużą łazienką, sprzątany zawsze wtedy, kiedy chcieliśmy, miła obsługa - oprócz niektórych osób na recepcji. Lokalizacja - bardzo blisko gondoli na Jaworzynę. Chwilowo utrudnia pobyt w hotelu remont części obiektu (między innymi restauracji), ale to stan przejściowy.

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, 601jacek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotele P, Kierownik ds. gości, Hotel Jaworzyna KrynickaOdpowiedź udzielona 17 września 2018

Szanowny Panie,
Serdecznie dziękujemy za szczegółową i przyzwoita ocenę. Remont faktycznie ma się ku końcowi i dzięki czemu już niedługo oddamy do dyspozycji gości piękne bistro z bogatą kartą menu.
W kwestii śniadań zostały wprowadzone korekty a obsługa na bieżąco uzupełnia stół szwedzki aby niczego nie brakowało. Za niedociągnięcia przepraszamy.
W kwestii kategoryzacji spełniamy wszystkie standardy i wymagania, które zweryfikowała komisja z Małopolskiego Urzędu Wojewódzkiego d/s kategoryzacji obiektów turystycznych.
Klimatyzacja jest faktycznie wymagana ale w hotelach od 4*. W naszym hotelu funkcjonuje wymagana wentylacja mechaniczna.
W przyszłości zapraszamy serdecznie ponownie do Hotelu Jaworzyna Krynicka

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji