Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Krynica-Zdroj
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (156)
Filtruj recenzje
157 wyniki
Oceny podróżnych
111
38
7
1
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
111
38
7
1
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 157 recenzji
Zrecenzowano: 23 września 2019

Niesamowity klimat. Wystrój w znacznej mierze oryginalny z lat 20-tych. Położenie w samym centrum przy Bulwarach. Prywatny parking (dozór kamer). Na miejscu wspaniała restauracja i kawiarnia oraz mini SPA. Obiekt przyjazny dzieciom, możliwość pobytu z psem. Bardzo ładne i czyste pokoje, z obsługą na najwyższym poziomie. Za największy atut uznaję przemiły i bardzo profesjonalny personel, począwszy od recepcji, przez kelnerów, a kończąc na obsłudze pokoi. Żałuję, że mogłam zostać tylko na tydzień.

Wskazówka dotycząca pokoi: Przy pobycie z większym psem polecam wziąć większy pokój niż standard.
Termin pobytu: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Aleksandra835
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalopolankaSpa, Kierownik, Pensjonat MałopolankaOdpowiedź udzielona 1 tydzień temu

Szanowna Pani Aleksandro, dziękujemy za pobyt w pensjonacie Małopolanka & Spa oraz dodany komentarz. Cieszymy się bardzo, że secesyjny klimat naszego obiektu oraz jego lokalizacja tak bardzo przypadła Pani do gustu:) Dziękujemy za wszystkie ciepłe słowa skierowane do personelu, który stara się, aby każdy Gość czuł się wyjątkowy :) Mamy nadzieję, że przy kolejnej wizycie w Krynicy - Zdroju wybierze Pani ponownie nasz pensjonat. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Pensjonatu Małopolanka.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 września 2019 z urządzeń przenośnych

Położenie idealne, w samym centrum. Parking dla gości z wygodnym wjazdem, co w tej lokalizacji jest trudne. Pokoje wyposażone przyzwoicie, maleńkie, estetyka trochę kiczowata, pomieszanie stylów. Dość czysto, jedynie wykładziny wymagają czyszczenia, lub najlepiej likwidacji. Bardzo dobre śniadania, miła obsługa.
SPA raczej nie powala.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, 640agataw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalopolankaSpa, Kierownik recepcji, Pensjonat MałopolankaOdpowiedź udzielona 12 września 2019

Szanowna Pani Agato, dziękujemy za pobyt w Pensjonacie Małopolanka & Spa oraz Pani opinię. Bardzo nam miło, że doceniła Pani nasze śniadania, dokładamy wszelkich starań, żeby nasi goście byli zawsze zadowoleni z naszej kuchni! Jednocześnie zapewniamy, że wszelkie sugestie na temat wystroju weźmiemy pod uwagę, aby spełnić Pani oczekiwania w czasie kolejnej wizyty.Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie, Zespół Pensjonatu Małopolanka

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Niesamowity klimat Willi Małopolanka przyciąga. Wracam do Kawiarni ilekroć jestem w Krynicy. Wspaniała kawa, ciasta, przkąski. Jedyne w swoim rodzaju białe (!!!) grzane wino. Muzyka na żywo. Klimat niedootworzenia. Do tego idealna lokalizacja przy samym deptaku. Czy można chcieć czegoś więcej?

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, marta_deni
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalopolankaSpa, Kierownik recepcji, Pensjonat MałopolankaOdpowiedź udzielona 12 września 2019

Szanowna Pani Marto, Dziękujemy za ciepłe słowa. Dokładamy wszelkich starań, żeby wychodzić naprzeciw
Państwa oczekiwaniom i jest nam miło, że nam się udaje. Serdecznie zapraszamy ponownie na przepyszną kawę i ciastko, muzykę na żywo i białe grzane wino. Pozdrawiamy i do zobaczenia, Zespół Pensjonatu Małopolanka

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 czerwca 2019

Nasz urlop to bylo cos wspanialego wszystko na najwyszym poziomie mila obsluga jedzenie bardzo dobre pozdrawiamy pania kelnerke od cytrynki jeszcze raz przepraszamy z pozdrowieniami Rodzina Wojnarowicz i do rychlego zobaczenia

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Obsługa
Dziękujemy, Renata M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalopolankaSpa, Kierownik recepcji, Pensjonat MałopolankaOdpowiedź udzielona 19 czerwca 2019

Szanowni Państwo, miłe słowa od naszych gości, to coś, co pozwala nam się rozwijać i daje energię do działania! Dziękujemy i zapraszamy ponownie. Mamy nadzieję, że kolejny urlop będzie równie udany. Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Pensjonatu Małopolanka

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 maja 2019

Polecam, świetna obsługa świetna kuchnia i kremówka, miło czysto i w samym centrum Krynicy przy głównym deptaku. Duży parking i dużo miłych wrażeń :). Warto wybrać się do Małopolanki na błogi relaks. Polecam!

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Escape40586896425
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalopolankaSpa, Kierownik, Pensjonat MałopolankaOdpowiedź udzielona 5 czerwca 2019

Szanowni Państwo, dziękujemy za pobyt w naszym pensjonacie oraz dodaną opinię. Cieszymy się bardzo, że czas spędzony w Małopolance okazał się błogim relaksem :) Ogromnie dziękujemy za wszystkie superlatywy i zapraszamy ponownie :) Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Pensjonatu Małopolanka.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji