Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Krynica-Zdroj
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (157)
Filtruj recenzje
157 wyniki
Oceny podróżnych
111
38
7
1
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
111
38
7
1
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 157 recenzji
Zrecenzowano: 29 maja 2019

Polecam, świetna obsługa świetna kuchnia i kremówka, miło czysto i w samym centrum Krynicy przy głównym deptaku. Duży parking i dużo miłych wrażeń :). Warto wybrać się do Małopolanki na błogi relaks. Polecam!

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Escape40586896425
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalopolankaSpa, Kierownik, Pensjonat MałopolankaOdpowiedź udzielona 5 czerwca 2019

Szanowni Państwo, dziękujemy za pobyt w naszym pensjonacie oraz dodaną opinię. Cieszymy się bardzo, że czas spędzony w Małopolance okazał się błogim relaksem :) Ogromnie dziękujemy za wszystkie superlatywy i zapraszamy ponownie :) Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Pensjonatu Małopolanka.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 maja 2019

Hotel naprawdę bardzo przyjemny z niesamowita obsługa na bardzo wysokim poziomie oraz kuchnia dla smakoszy z dobrym doborem wina i deserami dla każdego kto docenia trochę cukru. Jedyny mankament to łóżko i niezbyt komfortowy materac

Wskazówka dotycząca pokoi: Materac w łóżku zdecydowanie za miękki i wymaga wymiany
Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, KubaMadej
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalopolankaSpa, Kierownik recepcji, Pensjonat MałopolankaOdpowiedź udzielona 12 września 2019

Szanowny Panie Jakubie, Dziękujemy za opinię, wysoką ocenę oraz Pana uwagi. Miłe słowa od naszych gości, to coś, co pozwala nam się rozwijać i daje energię do działania! Zapewniamy, iż wszelkie sugestie odnośnie
poprawy komfortu obiecujemy wziąć pod uwagę.Będzie nam miło gościć Pana ponownie! Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Pensjonatu Małopolanka

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 marca 2019

Zaskakujaco mila i pomocna obsluga. Przepiekny wystroj, czyste i wygodne pokoje. Swietna sauna, ale brak informacji o koniecznosci rezerwacji. Swietnej jakosci kawa i pyszne desery w kawiarni. Bogaty bufuet sniadaniowy, Szkoda, ze przy sniadanich przeszkadzaly biegajace miedzy stolikami dzieci, ktore dodatkowo donosnie krzyczaly, a rodzice nie poczuwali sie ich uspokoic. Wieczorami w kawiarni odbywaja sie glosne koncerty, ktore moga przeszkadzac gosciom. Warto, aby obsluga posiadala aktualne informacje na temat kursowania ski-busow.

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Jakub S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalopolankaSpa, Kierownik, Pensjonat MałopolankaOdpowiedź udzielona 9 marca 2019

Szanowny Panie Jakubie, dziękujemy za pobyt w pensjonacie Małopolanka & Spa oraz dodaną opinię. Bardzo nam miło czytać pochlebne słowa skierowane do naszego personelu jak i dotyczące kawiarni :) Chcemy stale się udoskonalać by sprostać wymaganiom wszystkich Gości dlatego dziękujemy za wszelkie sugestie, które są dla nas bardzo cenne. Za niedogodności jakich doświadczył Pan podczas pobytu bardzo przepraszamy. Mamy nadzieję, że przy kolejnym pobycie w Krynicy - Zdroju wybierze Pan ponownie nasz obiekt :) Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Pensjonatu Małopolanka.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 lutego 2019

Pensjonat jest miejscem kameralnym i klimatycznym. Zdecydowanie najlepsze wrażenie robią tam Ludzie: profesjonalni, mili, pomocni, traktujący gości podmiotowo i indywidualnie. Budynek z zewnątrz nie odzwierciedla tego, co zastaje się w środku. Przestronne wnętrza, urządzone w oryginalny i ciekawy sposób. Jeśli ktoś lubi nowiutkie hotele, minimalizm i nowoczesność - to nie jest miejsce dla niego. W okresie ferii - na dole w kawiarni - grano muzykę na żywo. Miód dla serca i duszy, szczególnie dla grupy wiekowej 35+ ;)Jedzenie bardzo smaczne, śniadania różnorodne, Kelnerzy super mili i pomocni. Dania z karty (prawie) wszystkie bardzo dobre. Ale: ceny wysokie, a porcje ilościowo skromne. Bierzemy pod uwagę pobyt tam w wakacje.Ogólnie - serdecznie polecam.

Termin pobytu: styczeń 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
1  Dziękujemy, Anna_SPyko
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalopolankaSpa, Kierownik, Pensjonat MałopolankaOdpowiedź udzielona 5 lutego 2019

Szanowni Państwo, dziękujemy za pobyt w pensjonacie Małopolanka & Spa oraz dodaną opinię. Bardzo nam miło czytać tak wspaniałe słowa, zwłaszcza skierowane do naszego personelu, który stara się aby każdy Gość czuł się wyjątkowo i komfortowo. Cieszymy się ogromnie, że secesyjny klimat pensjonatu oraz organizowane w naszej kawiarni koncerty tak bardzo Państwu odpowiadały :) Dziękujemy również za komplementy dotyczące restauracji Dwóch Świętych i serwowanych potraw. Ceny naszych dań są uwarunkowane cenami produktów, które są najwyższej jakości.
Dziękujemy raz jeszcze za superlatywy i rekomendację. Mamy głęboką nadzieję, że przy kolejnym pobycie w Krynicy - Zdroju wybiorą Państwo ponownie nasz pensjonat jako miejsce swojego wypoczynku :) Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Pensjonatu Małopolanka.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 stycznia 2019

Byliśmy tylko w kawiarni zachęceni dobrymi opiniami i nie zawiedliśmy się. Smaczna kawa i desery, ładne wnętrze, ale najbardziej rzuciło nam się w oczy coś innego - naprawdę rzadko można się spotkać z tak miłą i profesjonalną obsługą. Pan kelner po prostu wie na czym polega ta praca :) na pewno wrócimy, jak tylko smog w Krynicy nieco zelży...

Termin pobytu: styczeń 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, MonikaKazmierska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalopolankaSpa, Kierownik, Pensjonat MałopolankaOdpowiedź udzielona 25 stycznia 2019

Szanowna Pani Moniko, dziękujemy za wizytę w naszej kawiarni Dom Kawy i Wina oraz dodany komentarz. Bardzo nam miło wiedzieć, że nie tylko kawa i desery ale również klimat naszego obiektu tak bardzo Pani odpowiadał :) Bardzo dziękujemy za wszystkie komplementy zwłaszcza dotyczące naszej obsługi :) Będziemy zaszczyceni gościć Panią ponownie. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Pensjonatu Małopolanka

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji