Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (151)
Filtruj recenzje
151 wyniki
Oceny podróżnych
106
38
6
1
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
106
38
6
1
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 151 recenzji
Zrecenzowano: 2 lutego 2019

Pensjonat jest miejscem kameralnym i klimatycznym. Zdecydowanie najlepsze wrażenie robią tam Ludzie: profesjonalni, mili, pomocni, traktujący gości podmiotowo i indywidualnie. Budynek z zewnątrz nie odzwierciedla tego, co zastaje się w środku. Przestronne wnętrza, urządzone w oryginalny i ciekawy sposób. Jeśli ktoś lubi nowiutkie hotele, minimalizm i nowoczesność - to nie jest miejsce dla niego. W okresie ferii - na dole w kawiarni - grano muzykę na żywo. Miód dla serca i duszy, szczególnie dla grupy wiekowej 35+ ;)Jedzenie bardzo smaczne, śniadania różnorodne, Kelnerzy super mili i pomocni. Dania z karty (prawie) wszystkie bardzo dobre. Ale: ceny wysokie, a porcje ilościowo skromne. Bierzemy pod uwagę pobyt tam w wakacje.Ogólnie - serdecznie polecam.

Termin pobytu: styczeń 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
1  Dziękujemy, Stay49797525026
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalopolankaSpa, Kierownik, Pensjonat MałopolankaOdpowiedź udzielona 5 lutego 2019

Szanowni Państwo, dziękujemy za pobyt w pensjonacie Małopolanka & Spa oraz dodaną opinię. Bardzo nam miło czytać tak wspaniałe słowa, zwłaszcza skierowane do naszego personelu, który stara się aby każdy Gość czuł się wyjątkowo i komfortowo. Cieszymy się ogromnie, że secesyjny klimat pensjonatu oraz organizowane w naszej kawiarni koncerty tak bardzo Państwu odpowiadały :) Dziękujemy również za komplementy dotyczące restauracji Dwóch Świętych i serwowanych potraw. Ceny naszych dań są uwarunkowane cenami produktów, które są najwyższej jakości.
Dziękujemy raz jeszcze za superlatywy i rekomendację. Mamy głęboką nadzieję, że przy kolejnym pobycie w Krynicy - Zdroju wybiorą Państwo ponownie nasz pensjonat jako miejsce swojego wypoczynku :) Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Pensjonatu Małopolanka.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 stycznia 2019

Byliśmy tylko w kawiarni zachęceni dobrymi opiniami i nie zawiedliśmy się. Smaczna kawa i desery, ładne wnętrze, ale najbardziej rzuciło nam się w oczy coś innego - naprawdę rzadko można się spotkać z tak miłą i profesjonalną obsługą. Pan kelner po prostu wie na czym polega ta praca :) na pewno wrócimy, jak tylko smog w Krynicy nieco zelży...

Termin pobytu: styczeń 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, MonikaKazmierska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalopolankaSpa, Kierownik, Pensjonat MałopolankaOdpowiedź udzielona 25 stycznia 2019

Szanowna Pani Moniko, dziękujemy za wizytę w naszej kawiarni Dom Kawy i Wina oraz dodany komentarz. Bardzo nam miło wiedzieć, że nie tylko kawa i desery ale również klimat naszego obiektu tak bardzo Pani odpowiadał :) Bardzo dziękujemy za wszystkie komplementy zwłaszcza dotyczące naszej obsługi :) Będziemy zaszczyceni gościć Panią ponownie. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Pensjonatu Małopolanka

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Jak zawsze obsługa, pokoje, atmosfera - słowem wszystko, na najwyższym poziomie przebijającym hotele pięciogwiazdkowe. W pensjonacie prowadzona jest również fantastyczna restauracja oraz kawiarnia z dużym wyborem deserów przygotowywanych na miejscu, kaw oraz alkoholi.

Termin pobytu: listopad 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, UKiKRK
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalopolankaSpa, Kierownik recepcji, Pensjonat MałopolankaOdpowiedź udzielona 19 listopada 2018

Szanowny Panie,
bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, że kolejna wizyta spełniła Pana oczekiwania. Dziękujemy za najwyższą ocenę i świetną rekomendację. Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.
Zespół Pensjonatu Małopolanka

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 września 2018 z urządzeń przenośnych

Nie mieszkałam w pensjonacie, ale zdecydowanie polecam odwiedzić znajdującą się w nim kawiarnię. Przytulne wnętrze, w sali po lewej wygodne sofy w których można się zakopać z książką, przy pysznej kawie i deserze - polecam wegański mus czekoladowy (wytrawny i mało słodki) oraz Gorącą Malinę :)

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
1  Dziękujemy, aniak372
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalopolankaSpa, Kierownik, Pensjonat MałopolankaOdpowiedź udzielona 5 października 2018

Szanowna Pani Anno, dziękujemy za opinię dotyczącą naszej kawiarni Dom Kawy i Wina oraz najwyższą ocenę :) niezwykle miło nam wiedzieć, że secesyjne wnętrza oraz wyjątkowo wygodne sofy sprzyjają miłemu spędzeniu czasu przy wyśmienitym deserze. Dziękujemy za rekomendację i zapraszamy do kolejnego zakopania się w naszych wygodnych kanapach:) Zespół Pensjonatu Małopolanka.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2018

Co prawda nie mieszkałem w Małopolance, ale bywałem na kawie i kremówce. Rewelacja! Miła atmosfera, miła i szybka obsługa, świetna kremówka B. Kaczyńskiego i dobra kawa po wiedeńsku. Nic tylko się delektować smakiem i klimatem. Polecam serdecznie.

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, raf282
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MalopolankaSpa, Kierownik, Pensjonat MałopolankaOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2018

Szanowny Panie, dziękujemy za dodany komentarz oraz najwyższą ocenę. Miło nam wiedzieć, że klimat Pensjonatu Małopolanka oraz serwowane w naszej kawiarni Dom Kawy i Wina kremówki oraz kawa tak bardzo Panu smakowały. Dziękujemy za rekomendację i zapraszamy ponownie. Zespół Pensjonatu Małopolanka

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji