Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (446)
Filtruj recenzje
446 wyniki
Oceny podróżnych
357
64
19
2
4
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
357
64
19
2
4
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
11 z 16 wśród 446 recenzji
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

Pokoje były baaardzo czyste, codzienne sprzątane, wymiana ręczników itd.
Kultura pracowników oraz pomoc z ich strony 11/10
W hotelu panuje magiczny spokój i ta muzyka grająca klimatycznie w większej części obiektu.
Widoki przepiękne
Polecam, jeśli będę wybierał się kiedykolwiek w tamte strony wrócę do tego hotelu.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Sidney96
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Wojciech_Sporek, General Manager, Hotel Spa Dr Irena Eris Krynica ZdrójOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Szanowny Panie,

Dziękujemy za pobyt w naszym hotelu oraz miłe słowa na temat wykonywanej przez nasz zespół pracy. Wyjątkowe położenie oraz atmosfera dopełnione przez odpowiednio dobranych pracowników tworzą to miejsce. Fantastycznie, że i Pan do docenia. Dziękuję w imieniu całego zespołu.

Do ponownego zobaczenia!

Z wyrazami szacunku
Wojciech Sporek
Dyrektor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Miejsce dla ludzi ceniących sobie luksus , ciszę i profesjonalny serwis przez duże P.
Polożenie hoteli Dr Ireny Eris jest w wyszukanych miejscach z dala od zgielku i codzienności
Wielkie Dziękuje za taką formę wypoczynku
Sławomir z Gdanska

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, PrezeszGdanska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Wojciech_Sporek, General Manager, Hotel Spa Dr Irena Eris Krynica ZdrójOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Szanowny Panie Sławomirze,

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinie o naszych hotelach. Satysfakcja naszych gości to cel naszych działań. Dzięki takim opiniom nie ustajemy w dążeniu do ulepszania naszej oferty. Było nam bardzo miło Pana gościć. Zapraszamy ponownie do jednego z naszych hoteli.

Z wyrazami szacunku
Wojciech Sporek
Dyrektor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Z okazji 20 rocznicy ślubu pozwoliliśmy sobie na odrobine luksusu ;-) Dłuuugi weekend w SPA.
Hotel przepięknie położony. Przytulny pomimo 100 % obłożenia.
Przemiła obsługa, zawsze chętna do pomocy i uśmiechnięta.
Pokój cichy, wygodny i świetnie wyposażony.
Strefa SPA pomimo wielu gości (również z dziećmi) zapewnia możliwość odpoczynku po wędrówkach górskich.
My nie korzystaliśmy, jednak hotel miał do zaoferowania olbrzymi wybór atrakcji i aktywności. Dla każdego coś miłego.
No i najważniejsze - wspaniałe jedzenie w dużym urozmaiceniu. Trudno było się nie przejeść ;-)
Malutki minusik za wąskie i mało wygodne miejsca parkingowe. Jednak ze znalezieniem miejsca nigdy nie było problemu.
To była nasza trzecia wizyta. Pierwsza bez dzieci. Ale te z dziećmi też były perfekcyjne.
Polecamy! Czasami warto zaszaleć.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje z widokiem na Jaworzynę Krynicka polecamy szczególnie gorąco.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Mea_Max_C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Wojciech_Sporek, General Manager, Hotel Spa Dr Irena Eris Krynica ZdrójOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Szanowni Państwo,

Bardzo nam miło, iż zdecydowali się Państwo spędzić rocznicę swojego ślubu w naszym hotelu. Cieszymy się, że udało się Państwu wyśmienicie wypocząć blisko natury, korzystając z uroków Centrum SPA oraz wyjątkowej kuchni Janusza Myjaka. Dziękujemy za miłe słowa pod naszym adresem, przynoszą one satysfakcję z dobrze wykonanej pracy i motywują do ciągłego doskonalenia naszych atrakcji. Położenie hotelu narzuca wielkość miejsc parkingowych. Do dyspozycji gości posiadamy parking podziemny oddalony ok 250m od hotelu. Nasza obsługa pomaga w odprowadzaniu samochodów do i z garażu.
Zapraszamy ponownie!

Z wyrazami szacunku
Wojciech Sporek
Dyrektor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Jeśli dla kogoś przyjemny zapach ma znaczenie to uprzejmie polecam. Hotele Ireny Eris są po prostu pachnące i tym zawsze powinny się wyróżniać. Ładna strefa basenowa i spa. Bardzo miła i dyskretna obsługa.

Wskazówka dotycząca pokoi: Apartament 502 komfortem, powierzchnią i widokiem godny polecenia.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, dariusz825
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Wojciech_Sporek, Dyrektor generalny, Hotel Spa Dr Irena Eris Krynica ZdrójOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Szanowny Panie Dariuszu,

Dziękujemy za wyjątkową opinię i zwrócenie uwagi na przyjemną ulotność unoszącą się w naszych pokojach i korytarzach.
Zadowolenie naszych gości to dla nas nadrzędny cel, największa nagroda i motywacja.

Zapraszamy Pana ponownie!

Z wyrazami szacunku
Wojciech Sporek

Dyrektor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Świetne miejsce do relaksu i naładowania akumulatorów ,wspaniała kuchnia z przepysznymi posiłkami, przemiła i kompetentna obsługa ,cisza, spokój ,idealna lokalizacja, widoki z okien zapieraja dech w piersiach

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Teresa K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Wojciech_Sporek, Dyrektor generalny, Hotel Spa Dr Irena Eris Krynica ZdrójOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Szanowna Pani Tereso,

Dziękujemy za miłe słowa pod naszym adresem oraz obecność pod naszym dachem. Cieszymy się, iż nasze położenie przyczyniło się do udanego wypoczynku a obsługa i oferta naszych restauracji dopełniła poczucia radości i satysfakcji. Staramy się od ponad dwudziestu lat utrzymywać wysoki poziom wszystkich usług i sprawiać, aby każdy gość wyjeżdżał od nas w błogim rozleniwieniu i zadowoleniu. I to nam się udaje.
Do zobaczenia ponownie!

Z wyrazami szacunku
Wojciech Sporek
Dyrektor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji