Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (444)
Filtruj recenzje
444 wyniki
Oceny podróżnych
356
64
18
2
4
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
356
64
18
2
4
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
12 z 17 wśród 444 recenzji
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Jeśli dla kogoś przyjemny zapach ma znaczenie to uprzejmie polecam. Hotele Ireny Eris są po prostu pachnące i tym zawsze powinny się wyróżniać. Ładna strefa basenowa i spa. Bardzo miła i dyskretna obsługa.

Wskazówka dotycząca pokoi: Apartament 502 komfortem, powierzchnią i widokiem godny polecenia.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, dariusz825
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Wojciech_Sporek, Dyrektor generalny, Hotel Spa Dr Irena Eris Krynica ZdrójOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Szanowny Panie Dariuszu,

Dziękujemy za wyjątkową opinię i zwrócenie uwagi na przyjemną ulotność unoszącą się w naszych pokojach i korytarzach.
Zadowolenie naszych gości to dla nas nadrzędny cel, największa nagroda i motywacja.

Zapraszamy Pana ponownie!

Z wyrazami szacunku
Wojciech Sporek

Dyrektor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Świetne miejsce do relaksu i naładowania akumulatorów ,wspaniała kuchnia z przepysznymi posiłkami, przemiła i kompetentna obsługa ,cisza, spokój ,idealna lokalizacja, widoki z okien zapieraja dech w piersiach

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Teresa K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Wojciech_Sporek, Dyrektor generalny, Hotel Spa Dr Irena Eris Krynica ZdrójOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Szanowna Pani Tereso,

Dziękujemy za miłe słowa pod naszym adresem oraz obecność pod naszym dachem. Cieszymy się, iż nasze położenie przyczyniło się do udanego wypoczynku a obsługa i oferta naszych restauracji dopełniła poczucia radości i satysfakcji. Staramy się od ponad dwudziestu lat utrzymywać wysoki poziom wszystkich usług i sprawiać, aby każdy gość wyjeżdżał od nas w błogim rozleniwieniu i zadowoleniu. I to nam się udaje.
Do zobaczenia ponownie!

Z wyrazami szacunku
Wojciech Sporek
Dyrektor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Luksus wsrod natury" slogan reklamowy tego hotelu jak najbardziej odzwierciedla nasze odczucia co do pobytu. Wszystkie pokoje sa z widokiem na gory- na Jaworzyne.Otwierajac rano oko widac przepiekny widok. Hotel jest kameralny. W ciagu 2-5 minut wszedzie mozna dotrzec. Jest sporo animacji zarowno dla doroslych jak i dla dzieci. Dwa dni naszego pobytu padalo. Ale naprawde sie nie nudzilismy. Bylo co robic. Jedzenie bardzo smaczne. Hotel ma swoja wysoka cene, ale jest to warte jego uslug. W/g mnie jest to plus gdyz w hotelu nie ma tlumow. Nie raz na basenie bylismy w trzy osoby. Basen i sauny super. Kameralnie, cicho i przyjemnie. Obsluga w recepcji i na basenie bardzo mila i fachowo przygotowana. W restauracji obsluga troche za powazna(malo usmiechu). Ale moze maja takie wymagania. Mielismy do wyboru wyjazd do Turcji nad mirze lub w góry. Wybralismy ten hotel i nie zalujemy. Wrocimy tu na pewno

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Łukasz S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Wojciech_Sporek, Dyrektor generalny, Hotel Spa Dr Irena Eris Krynica ZdrójOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Szanowny Panie Łukaszu,

Dziękujemy za pozostawienie opinii po pobycie oraz wybór naszego hotelu podczas tegorocznych wakacji. Bardzo nam miło czytać tak pozytywne opinie, dziękuję w imieniu ratowników w Centrum SPA oraz pozostałych - w większości - długoletnich pracowników.

Ulokowanie hotelu w tak urokliwym i wyjątkowym miejscu było jedną z wielu dobrych decyzji naszych właścicieli. Cisza i spokój, dyskretna obsługa na najwyższym poziomie oraz przepyszna kuchnia wykorzystująca również regionalne dobra to nasze największe atuty. Zapraszamy ponownie.

Z wyrazami szacunku
Wojciech Sporek
Dyrektor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

Piękne widoki, Super zabiegi, pyszne jedzenie, wyśmienita i miła obsługa, jedyne co mogłoby być ciut lepsze to spa otwarte dłużej niż do 22-ej.

Szczególnie godne do polecenia dania z dziczyzny i tatar. Szeroki wybór win.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, MariuszF241
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Wojciech_Sporek, Dyrektor generalny, Hotel Spa Dr Irena Eris Krynica ZdrójOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Szanowny Panie Mariuszu,

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa oraz sugestie odnośnie godzin otwarcia Centrum SPA. Opinie naszych gości są dla nas bardzo ważne, pozwalają tworzyć ofertę optymalnie dopasowaną do ich potrzeb. Proszę zaglądać na naszą stronę internetową oraz profile w mediach społecznościowych gdzie informujemy o wszelkich zmianach i nowościach oraz pojawiających się pakietach.
Do ponownego zobaczenia.

Z wyrazami szacunku
Wojciech Sporek
Dyrektor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

W hotelu można odpocząć od zgiełku miasta i tłumów ludzi, mimo szczytu sezonu urlopowego. Pyszne śniadania ze świeżymi lokalnymi produktami, bardzo miła obsługa w restauracji i na recepcji, duża (i co dla mnie bardzo ważne czysta- podczas krótkiego pobytu kilka razy widziałam jak ratownik pobiera próbki wody do testów) strefa spa. Jedyny minus za parking - za mały.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Małgorzata B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Wojciech_Sporek, Dyrektor generalny, Hotel Spa Dr Irena Eris Krynica ZdrójOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Szanowna Pani Małgorzato,

Dziękujemy za pozostawienie opinii po pobycie. Cieszymy się, iż czas spędzony u nas, był pełen relaksu dla duszy i ciała. Nasza wspaniała lokalizacja wśród natury pozwala na unikanie zgiełku nawet w newralgicznych terminach, a współpraca z lokalnymi dostawcami pozwala poznać smaki regionu, z czego jesteśmy bardzo dumni i wdzięczni. Jeśli chodzi o parking ma Pani rację – jest stosunkowo niewielki. Niestety okalające działki nie są naszą własnością. Niemniej ok 300m od hotelu posiadamy garaż podziemny, do którego nasi pracownicy pomagają odprowadzać auta naszych gości. Zapraszamy ponownie w nasze progi.

Z wyrazami szacunku
Wojciech Sporek
Dyrektor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji